Mercedesu nejde do hlavy, prečo Red Bull pri návrhu chladenia nešetril kilogramami | Magazín F1 - F1online.sk

2 Likes

Tak já v tom expert nejsem, četl jsem o tom od jednoho novináře, co se zabývá technikou v F1. Ten právě psal, že tenhle typ chlazení včetně jeho uložení měl naposledy Haas 2016

Ano i v tomhle je načasování pro Red Bull "nešťastné ", uvidíme jak to dopadne. Ale mě zajímá i to, co se vlastně dělo, ne jen vysledek

1 Like

Neber to prosím nijak zle, ale co jiného je na F1 alespoň trochu zajímavé, když ne technika?

Piloti jsou ničím nezajímavé, naprogramované osůbky, všechny ze stejného sociálního klimatu a se stejným tunelovým viděním a soutěž už nemůže být nudnější.
A to úplně bezkonkurenčně nejvíc nejnudnější je dívat se na to všechno jen v televizi.
Možná až teď jsem vlastně konečně pochopil, proč všichni tak tíhnete k vaření.
Je to totiž velenuda, ale oproti F1 v TV je to pořád velké dobrodružství :grinning:.

Čest všem výjimkám z vás :love_you_gesture:

Neberu to zle, ale tebe třeba nezajímají emoce ohledně lidí, k tomu jsi jak psí čumák takže proto ti přijdou piloti nezajímavý. Oni ale jsou zajímavý :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Co se týče techniky, budu jen rád když tu o tom bude spousty zainteresovaných debat. Má to smysl :wink:

Vysokotlaké to je, ale ne chlazení.

1 Like

Ja si tu o technike rád čítam, aj keď nemám často čím prispieť. Pokúsim sa to napraviť:

IMG_4985

2 Likes

Hezky shrnuto, ale ještě spoustu mých špatných vlastností jsi vynechal :wink:.

To naschvál, aby se to nezvrtlo v měření dickpic :grin:

1 Like

Dobrý začátek, teď zkus rozbor třeba Japonska :+1:

2 Likes

No právě, zdá se, že jsi jeden z mála , který chápe co jsem napsal.

Btw, není mi jasné, proč chodíš pravidelně dívat naživo na fotbal a na F1 nechceš.
Záhada za sto čepic Redbull :thinking::smiley:.

Asi zase napíšu adminovi, aby přidal k Antonelli i dickpic mezi zakázaná slova.
Je to otravné

Nech si je podepsat Hornerem, to brzy stoupne na ceně :smile: K tomu domaluješ nějaké ty věcičky, rozumíme si :grin:

Ty by jsi taky furt něco zakazoval a řídil, jsi konzument, ne správce :pinched_fingers:

To nemůžeš vědět.

Ale ty jo :smiley:

1 Like

Kvôli neodolateľným klobáskam v zázemí hradeckého štadióna. :hotdog:

To je jen zástěrka, jeho hlavně zajímá ta servírka co je nosí :wink:

1 Like

Tam pozor na radioaktivitu

Taky chodí za roztleskavačkama, aby koukal, jak moc jsou flexibilní