Tak já v tom expert nejsem, četl jsem o tom od jednoho novináře, co se zabývá technikou v F1. Ten právě psal, že tenhle typ chlazení včetně jeho uložení měl naposledy Haas 2016
Ano i v tomhle je načasování pro Red Bull "nešťastné ", uvidíme jak to dopadne. Ale mě zajímá i to, co se vlastně dělo, ne jen vysledek
Neber to prosím nijak zle, ale co jiného je na F1 alespoň trochu zajímavé, když ne technika?
Piloti jsou ničím nezajímavé, naprogramované osůbky, všechny ze stejného sociálního klimatu a se stejným tunelovým viděním a soutěž už nemůže být nudnější.
A to úplně bezkonkurenčně nejvíc nejnudnější je dívat se na to všechno jen v televizi.
Možná až teď jsem vlastně konečně pochopil, proč všichni tak tíhnete k vaření.
Je to totiž velenuda, ale oproti F1 v TV je to pořád velké dobrodružství .
Čest všem výjimkám z vás
Neberu to zle, ale tebe třeba nezajímají emoce ohledně lidí, k tomu jsi jak psí čumák takže proto ti přijdou piloti nezajímavý. Oni ale jsou zajímavý
Co se týče techniky, budu jen rád když tu o tom bude spousty zainteresovaných debat. Má to smysl
Vysokotlaké to je, ale ne chlazení.
Ja si tu o technike rád čítam, aj keď nemám často čím prispieť. Pokúsim sa to napraviť:
Hezky shrnuto, ale ještě spoustu mých špatných vlastností jsi vynechal .
To naschvál, aby se to nezvrtlo v měření dickpic
Dobrý začátek, teď zkus rozbor třeba Japonska
No právě, zdá se, že jsi jeden z mála , který chápe co jsem napsal.
Btw, není mi jasné, proč chodíš pravidelně dívat naživo na fotbal a na F1 nechceš.
Záhada za sto čepic Redbull .
Asi zase napíšu adminovi, aby přidal k Antonelli i dickpic mezi zakázaná slova.
Je to otravné
Nech si je podepsat Hornerem, to brzy stoupne na ceně K tomu domaluješ nějaké ty věcičky, rozumíme si
Ty by jsi taky furt něco zakazoval a řídil, jsi konzument, ne správce
To nemůžeš vědět.
Ale ty jo
Kvôli neodolateľným klobáskam v zázemí hradeckého štadióna.
To je jen zástěrka, jeho hlavně zajímá ta servírka co je nosí
Tam pozor na radioaktivitu
Taky chodí za roztleskavačkama, aby koukal, jak moc jsou flexibilní