Dalsi den dalsi sliz …
Musíme to přebrodit Pomůžeme ti
Ja ostavam na brehu a bavim sa z dialky
Nenech se odradit od komentáře k dalším uživatelům a přijde se ke komentování F1. Já jsem osobně zvědavý na dořešení kauzy RB a jestli opravdu padne tento týden rozsudek
Cosi som vcera cital ze uz je vraj rozhodnute a do konca mesiaca budeme mat stanovisko sj my ako verejnost
Thajci se rozhodli že obvinující zaměstnankyně dostane veřejně 50 ran na holou
Uvidíme, ty zprávy se znovu hodně liší a zase tam lítají hodně divoké spekulace
Asi tak před půl rokem, jsem tady psal že Redbull ve spolupráci s Hondou už konečně zprovoznili vysokotlaké chlazení u svého motoru.
Že to má mnoho zásadních výhod a blablabla.
Důsledkem je samozřejmě vyšší hmotnost, která je ale zase uložena mnohem níže a hlavně až řádově nižší spotřeba vzduchu na chlazení a mnoho dalších fyzikálních benefitů.
Zjednodušeně řečeno, sen každého konstruktéra…
Proč ale tenhle post píšu.
Je mě záhadou, že když se to doneslo až na konec světa do formulového ghetta ke mě už před rokem, jak je možné, že si s tím frajeři od Mercedesu lámou hlavy až teď …
Má někdo vysvětlení?
Zaměstnankyně bude muset podat dobrovolnou výpověď a veřejnou omluvu
Počkej, když je to tak přelomové, proč s tímhle typem chlazení jezdil Haas 2016?
Možná se to zvrhne na boj RedBull vs svět Dělaj pro to maximum
Směšně u Vipse vypadá ta jejich nulová tolerance
Tak zase je potřeba říct, že Vips to řekl veřejně a nebylo o čem. Tady nevíme, jak to probíhalo a co je vlastně ten problém, protoež se zprávy liší, takže chápu ten rozdílný přístup, ovšem transparentní to není a to není jen vůči nám fandům, ale i vůči partnerům viz Ford a jejich asi 3 dopisy
Jojo, ale jak řekl Jordan, to to chtějí postavit do role že si to ta ženská vymyslela?! Něco tam prostě určitě bylo …
S tím souhlasím, kdyby tam nic neproběhlo, tak to nejde takovým procesem
Umíš dobře hledat Hogříku, ale Haas a vysokotlaké chlazení má úplně jiné spojení.
Jediný průmysl, kde se formulace vysokotlakého chlazení vyskytuje je obrábění…
Ferrari s tím nějakou dobu experimentovalo, ale hořelo a hořelo, prý, samozřejmě…
Ale nevím o tom nic, jen jsem chtěl vědět, jestli na to někdo má nějaký smysluplný názor.
Možná jsou jen novináři posunutí o rok v čase, nebo ze sebe nechají dělat hlupáky, což bych preferoval jako nejpravděpodobnější.
Teď jsem si to tady po pár dnech přečetl a beru zpět svůj post o chlazení.
Evidentně se tady řeší zásadně zajímavější věci než přelomová technika.
F1 tady je o nesmyslných s ničím nesouvisejících a hlavně absolutně nedůležitých, nudných a hloupých spekulacích.
Krásně jsi to definoval
Jo, jen jeden ti odpověděl. Technika tu obecně moc netáhne
je vtipné, že jsi dal na tu zprávu od @Triper srdíčko, jestli ale on tím co napsal, nemyslel tak náhodou i tebe a tvoje obavy o nadváhu Verstappena
Obavy? Vůbec Proč bych měl mít obavy, tak mu chutná a užil si vánoce. Ty se k tomu vracíš už víc než já
Pokecej s Triperem o technice ne? Tak zajímavé téma tu přinesl.