Mercedes vzíde z celej situácie okolo Hamiltona silnejší, myslí si Vowles | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes príde po skončení sezóny 2024 o jeden zo svojich najjagavejších klenotov – Lewisa Hamiltona. Brit sa totižto na sklonku kariéry rozhodol kývnuť na ponuku Ferrari a po dlhých dvanástich rokoch zmeniť pôsobisko. Ako sa nemecký celok vysporiada s takouto signifikantnou stratou? Ľahko určite nie. James Vowles si však myslí, že skôr či neskôr sa tím z Brackley s odchodom sedemnásobného šampióna vyrovná a v konečnom dôsledku mu to dokonca pomôže.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142120/mercedes-vzide-z-celej-situacie-okolo-hamiltona-silnejsi-mysli-si-vowles

Ked podpisu Alonsa tak ano, vyjdu z toho silnejsi.

1 Like

:rofl: mna by zaujimalo co z toho ludia ako ty maju, pisat tu take hluposti dokola cele dni. Mas nejake komplexy z neho alebo o co vlastne ide? Tych 7 titulov mu aj tak nevezmes

1 Like

Samozrejme z toho nič nemá. Len trollenie. Pozreš na jeho profilovku a vieš, že nie je v poriadku. Nie je to jeho prvý a asi ani posledný účet. Neprináša sem nič pozitívne, iba trapoší.

3 Likes

Některým by pěkně praskla žilka :smile: Ale ona jim praskne i tak, ještě letos, s Astonem ještě zdaleka neřekl poslední slovo :wink:

1 Like

Havran_Boxovaný je človek? nemyslím si…podľa mňa to píše nejaký škrečok alebo nanajvýš andulka…

Silnejší? To sa ešte uvidí, no prinajmenšom to môže nakrátko odľahčiť ich pokladnicu, v závislosti od toho, koho ďalšieho podpíšu.

Tiez si myslim, ze jedina moznost je Alonso ak chcu bodovat. Ak chcu ukazat lojalnost posadia tam Micka, aj ked on by mi tiez nevadil.
No uz sa bude stale rozpravat o tom, ze keby tam zostal Ham mali by o tolko a tolko bodov viac.
Uvidime, ako sa mu bude darit hned prvy rok vedla Leclerca.

Zpátky na značkách. :grin::grin:

2 Likes

Kdo u Tebe vede?
Pořádná klobása, nebo páreček v buchtě?

2:0 v 80 minutě a v 83’ 2:2…
Klasika…
Bolestivá, ale zcela zasloužená remíza. :slightly_smiling_face:

Vidím, že Hradec velice účinně bojuje za pružnější cévy svých fanoušků. :anatomical_heart:

Už jsme zvyklí, takže ty jsou jak špagáty.

Múžete používat cévy do šlajdry místo letecké gumy.

Nepojmenované

Podľa mňa na ten futbal chodíš kvôli klobáske. :slightly_smiling_face:

1 Like

A ještě si s dědkama zanadávat. :slight_smile:

1 Like

Ferda tiež fandí Hradcu?

Ne… To je Baníkovec z Ostravy.

V Ostrave som bol zatiaľ len raz.

Myslím, že i jednou je více než dost. :slight_smile: :smiley:

1 Like