Mercedes vzíde z celej situácie okolo Hamiltona silnejší, myslí si Vowles | Magazín F1 - F1online.sk

:grinning: (15 večerov na Stodolní)

V čem je Stodolní tak zajímavá?

Bol som tam s kamošmi pred rokmi raz v pube. Zaujímavá je asi tým počtom podnikov koncentrovaných na jednej, či dvoch uliciach a celkovo ruchom večerného života.

A našels tam nějakou hospodu, která by se Ti vryla svým prostředím, nebo vyjímečností do paměti?

Tých podnikov je tam celkom dosť, ale my sme vtedy boli myslím len v dvoch puboch a už si nespomínam na ich názov. :slightly_smiling_face: V pamäti mi utkvel ten veľký počet ľudí vonku na ulici aj v hospodách a ruch s tým spojený.

Podle mě je nepřirozené mít takovou kumulaci hospod na jednom místě.
Mi to připomíná GUM. To je obchoďák v Moskvě. Tam můžeš chodit stále dokolečka a nepoznáš nic jiného, než krámek se zlatem, pak s kožešinami, elektrem, voňavkami a nakonec s matrjoškami.
Takových krámků jsou tam desítky a všude stejné zboží.
Ale byl jsem tam před pětatřiceti léty za Gorbačova, který bojoval proti alkoholismu, takže dnes tam můžou být i stánky s alkoholem.

Bol som tam len raz a bol to fajn večer. Má to tam špecifickú atmosféru.

Věřím, že pro mnohé může být tahle kumulace hospod vzrůšo, ale já dávám přednost komornějšímu prostředí.

Ako hovoril plukovník Potter: mne je jedno, co (alt. kde) piju, hlavne že se motám :slight_smile:

Určitě je příjemnější se vznešeně motat, než se válet ve škarpě. :slightly_smiling_face:

Niekedy je škarpa lepšia ako pohostinstvo typu “Mokrý lakeť”, kde sa lepíš podrážkami o podlahu a domáci spia na supermana :smiley:

Možná jsem byl v životě nedůsledný, ale takhle jsem nikdy nedopadl. Možná proto, že jsem usínal dříve, než jsem se stihl pořádně opít. :grin:

1 Like