(15 večerov na Stodolní)
Mercedes vzíde z celej situácie okolo Hamiltona silnejší, myslí si Vowles | Magazín F1 - F1online.sk
V čem je Stodolní tak zajímavá?
Bol som tam s kamošmi pred rokmi raz v pube. Zaujímavá je asi tým počtom podnikov koncentrovaných na jednej, či dvoch uliciach a celkovo ruchom večerného života.
A našels tam nějakou hospodu, která by se Ti vryla svým prostředím, nebo vyjímečností do paměti?
Tých podnikov je tam celkom dosť, ale my sme vtedy boli myslím len v dvoch puboch a už si nespomínam na ich názov. V pamäti mi utkvel ten veľký počet ľudí vonku na ulici aj v hospodách a ruch s tým spojený.
Podle mě je nepřirozené mít takovou kumulaci hospod na jednom místě.
Mi to připomíná GUM. To je obchoďák v Moskvě. Tam můžeš chodit stále dokolečka a nepoznáš nic jiného, než krámek se zlatem, pak s kožešinami, elektrem, voňavkami a nakonec s matrjoškami.
Takových krámků jsou tam desítky a všude stejné zboží.
Ale byl jsem tam před pětatřiceti léty za Gorbačova, který bojoval proti alkoholismu, takže dnes tam můžou být i stánky s alkoholem.
Bol som tam len raz a bol to fajn večer. Má to tam špecifickú atmosféru.
Věřím, že pro mnohé může být tahle kumulace hospod vzrůšo, ale já dávám přednost komornějšímu prostředí.
Ako hovoril plukovník Potter: mne je jedno, co (alt. kde) piju, hlavne že se motám
Určitě je příjemnější se vznešeně motat, než se válet ve škarpě.
Niekedy je škarpa lepšia ako pohostinstvo typu “Mokrý lakeť”, kde sa lepíš podrážkami o podlahu a domáci spia na supermana
Možná jsem byl v životě nedůsledný, ale takhle jsem nikdy nedopadl. Možná proto, že jsem usínal dříve, než jsem se stihl pořádně opít.