Mercedes sa vrátil k striebornej. Takto vyzerá jeho nové auto | Magazín F1 - F1online.sk

keby som nebol fanúšik mercedesu tak po tomto predstavení už som , podľa mňa je zatiaľ najlepšie a aj najviac ukázali si myslím , tá podlaha je masaker aj zadné krídlo

Robia to iste co Williams, robia s fanuskov blbcov.
Na rendroch je uplne ine auto ako v studiu s jazdcami.
Naco je toto dobre …

1 Like

Strieborná je farba Mercedesu rovnako, ako je červená farba Ferrari. Sú to strieborné šípy, prepána! Ferrari by možno tiež lepšie vyzeralo v čiernej alebo žltej, ale prečo by to niekto robil? Čiernu Mercedes zvolil len kvôli Hamiltonovi z marketingového hľadiska, žiadne iné opodstatnenie nemá. Hoci mohli zvoliť nejaký zaujímavejší typ striebornej.

2 Likes

Ale RedBull rovno povedal, že predstavuje len livery.

RedBull narovinu povedal co ukazuje.
30 rokov fandim Renaultu a Ferrari, pre spravne zaradenie.
Mercedes ma pekne puklice, vyuzili to skvele, ostatni maju pomerne trapne dizajny puklic.

Fake ci nie, resp. do akej miery fake je v podstate jedno. Uz vsetky predstavenia (okrem RB a Haas co mali cistokrvne makety a riesili len lakovanie) ukazali, kde sa zrejme sustredi najviac pozornost nas a inzinierov: bocnice. Tych roznych dizajnov, niektore aj dost netradicne (Ferrari) je celkom dost na to, aby sa auta vyrazne od seba lysili a zaroven, moze tam byt teda zaujimavy priestor na vyvoj. Som velmi zvedavy, kto teda trafil do cierneho.

Ten koncept sa mi páči viac, hlavne predné krídlo a disky sú tam parádne. Každopádne, Mercedes si opäť ide svoju taktiku a som zvedavý s čím nakoniec budú reálne závodiť.

jj, to samozrejme viem. Ja som netvrdil nič o pôvodnej farbe Mercedesu, ale že strieborná je farbou Mercedesu. Na začiatku sa farby priraďovali podľa krajiny: Taliansko - červená, Francúzsko - modrá, Nemecko - biela, Británia - zelená. Potom to Mercedes zmenil na striebornú (to, že kvôli hmotnosti, je vraj len legenda). Ale na tom predsa vôbec nezáleží, akú farbu používali v predvojnovom období, keďže práve strieborná sa stala farbou Mercedesu a majú ju aj vo svojej “prezývke”.

2 Likes

Nejsem technik ani aerodynamik, ale to auto působí na mě velice kompaktním dojmem. Od středu vozu je velice štíhlé, podobně jako Ferrari.

V kontrastu s tím mám celkem obavy o McLaren, který na mě působí teď dost neohrabaně, něco jako Alpine minulý rok.

Co se týče designu (tedy barev), tak za mě je pořád na prvním místě Aston Martin. Nicméně i tohle zabarvení se mi dost líbí. Určitě více, než to z minulé sezóny.

Nice, nice, nice. Uz ma nebavila cierna. Ale cerveny flak od sponzora mi vadi. Skoda toho.
Najviac sa mi pacia zadne kridla na tychto autach. Ako roztopeny karamel.

Podľa mňa vyzerá mega… Čakal som že strieborná bude nuda ako roky pred tým ale tuto to vyzerá fakt dobre aj celé auto je zaujímavé… Myslel som že ferrari nič neprekoná ale mercedes sa mi páči ešte viac.

ten spodny element zadneho kridla vyzera neskutocne masivne. je to len lakovanim, alebo prisli na nejake vyhody ak maju iny tvar zhora a zdola?

tak to vyzera, ze McLaren bude asi jediny tim s pull-rodom v predu.

take predne kridlo sme tiez este nevideli. relativne nizke v strede aby pustalo cisty vzdu do venturiho tunnelov na podlahe a vysoke pred kolesami, aby znizovali aerodinamicky odpoer kolies a hadzali ten vzduch za auto . mam pocit ze jazdit blizko za Mercedesom bude problem.

a konecne poriadne predne blatniky :slight_smile:

Najkrajší monopost je podľa mňa tohtoročné Ferrari. Mercedes sa vracia späť k svojmu default dizajnu, vyzerá fajn. :smiley:

2 Likes

Tak snad Russel vyjadzi titul na tejto striebornej kraske.
Kazde auto je zatial ine, a bavi ma to. Az na makety Wiliamsu a rebullu

1 Like

Test před Džiddou.

1 Like

Konečne strieborná! :+1:

Mercedes nezklamal, vypada fantasticky, slusely by mu bocnice ala Ferrari v B verzi od poloviny sezony, uvidime.

Strieborna pekna ale nudna. Kebyze nebola cierna s tyrkysovou tak ziadna slava. Strieborna lebo sipy. Cakal som viac. Ale vidim nazor mercedesakov. Jasna top farba bodovo

Prajem Georgovi s tymto autom vela stastia a co najviac vyhier nad teamovym kolegom. A jazdcom ferrari oba tituly.

1 Like

driver61 youtube kanál najviac zaujali bočnice Ferrari a na tomto Mercedese predné krídlo. Som rád že sa dá s novými pravidlami až toľko vymyslieť, myslel som že to bude na jedno brdo.