Mercedes počúvol Hamiltona. Už máme na čom stavať, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

Tohtoročná zima bola iná ako tá predchádzajúca. Mercedes splnil niekoľko požiadaviek Lewisa Hamiltona a výsledky sa hneď dostavili. Obaja jazdci z Brackley konštatujú, že monopost spravil krok vpred.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143430/mercedes-pocuvol-hamiltona-uz-mame-na-com-stavat-hovori

Parada, od 2025 mozu pocuvat Russela napr

1 Like

skoda mohlo to prist skor a vedeli by ci to ma zmysel, od 2025 sa budu musiet spoliehat na niekoho ineho. Russel bude pod tlakom ako jazdec cislo jedna.

Russel bol práve obhajca zero-sidepods, keby nepočúvali Russela a Elliota ale Hamiltona a nechali to na Allisona dnes mohol tento koncept byt už oveľa ďalej.

Môžu, a rovno sa vrátia do rokov 2022-2023 :ok_hand:

Bylo to hlavne tim, ze Hamilton chtel sedet ve Ferrari uz letos, nemyslim ze o tom tym nevedel, nevyslo tak jim podepsal rok+opce.

:bowing_man:

Takže vlastně Lui co nechodí na simulátory, a jenom jim řekl že je sedadlo moc ve předu to zase zachránil? Kdepak Mergl nepotřebuje inženýry když mají pana božského co do auta sedne jednou a už ví všechno co je špatně :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Byla by prdel, kdyby na tom letos byli hur nez minule. Co by rikali tihle sasci potom :grinning:

1 Like

Tak podle nich když se Luimu nebude dařit tak bude jezdit s tunou senzorů, ikdyž tam bude poslední rok, ale on je tak týmový hráč že by to klidně udělal :rofl: :rofl: myšlení Svědků Hamiltonových je totálně mimo většinou

1 Like

A jo to je pravda. Podle nich jen hamilton jezdil s tunou senzoru, aby pak delali auto podle prani Russella. Nevymyslis vetsi komedii :grinning:

1 Like

uniklo ti zopár informácií ale nevadí Vám dvom komediantom toho uniká viac ale hlavne že ste štastní a možete sa medzi sebou podporovať v ukážkovom debi.liz.me

tie vaše rozhovory to je fakt smiešne rozptýlenie počas dňa :smiley: :smiley:

1 Like

Poďme sa teda pozrieť na tvoje “úžasné” myslenie lebo mám pocit že tvoj mozog sa zadrel už na štarte. A teda keď podľa teba nie je Hamilton tímový hráč tak mi sem napíš mená pilotov ktorí boli s jedným tímom viac ako on s Mercedesom ? To kto je teda ten tímovejší hráč ? :rofl::smiling_face_with_tear:

Tohle nemá nic společnýho s tím že odchází, to mu nikdo nevyčítá, ale tady jde o to, že když se mu v závodě nedařilo tak neustále brečí jak má špatný auto atd. lidem co mu 8 let dali dominantní auto, to je prostě výsměch :laughing:

Z dominantného tímu by neodišiel nikto, ale stačili dva roky v 2-3. najrýchlejšom aute a išiel preč. To však nie je o tímovosti.

Tímovosť je to čo predvádza hlavne Leclerc. V minulosti bol tímový napríklad Kimi (tam by sa však dalo polemizovať či to bola tímovosť alebo mám pi.čizmus). :slight_smile:

aha a ked Maxovi nešlo všetko podľa plánu v 2023 tak si pamätám na tie toxické vysielačky na svoj tím a všetci ste s tým v pohode [disclaimer: absolutne nehatim Verstappena emócie patria k športu a som s tým v pohode], stále si myslím že tu čo sa týka Hamiltona denodenne riešite pi**viny namiesto toho aby sa tu riešila F1 tu tiešite ako dievčatá kto čo povedal.

Navyše to že mal zlé auto je asi fakt povedal to aj Russel a povedal to miliónkrát aj Alonso, skôr by som si myslel že v korporátnom svete F1 sa nemôže hovoriť do vlastného radu zle o svojom produkte a títo ked to na rovinu povedia tak as Vám nepáči.

áno z dominantného auto neodíde nikto ani Leclerc ani Verstappen ani ktokoľvek tak abosolútne neviem čomu sa tu čudujete ?! už nech začne sezóna lebo to tu je ako dámsky klub panebože.

Ved ale ty si uplne mimo temy. :smiley:

Opakujem, ze to ci je v time rok alebo 10 rokov nie je timovost. Skor lojalita. Timovost je to co predvadza Leclerc - tim na prvom mieste, ci na trati alebo mimo nej. :slight_smile:

1 Like

Súhlasím Leclerc a naproklad aj Norris sú v tomto ešte väčšie príklady ako Hamilton. Mna ale len nebaví ta neustála snaha spochybniť čokoľvek na Hamitlonovi aj keď niektorí musia len variť z vody a za každú cenu kopať. Hamilton podľa mna nejako nevytŕča z štandardu ktorý je v momentálnej F1 aktuálny, a absolútne nechápem tie postoje k nemu akoby bol ten najneschopnejši jazdec a vlastne tituly a úspechy mu len tak pripísal niekto zadarmo

Ved ale ja nic na Hamiltonovi nespochybnujem ani netvrdim, ze on jediny nie je timovy hrac. Len nerob z neho timoveho hraca vdaka tomu, ze 11 rokov sedel v Mercedese, lebo to by tam sedel kazdy, ked 8 rokov vkuse vyhravali a z toho 7 dominovali. Lebo to s timovostou nic nema. On nie je a nikdy nebude timovy (nie je jediny). Popravde ale menej timoveho pilota si asi nepamatam, ked si spomeniem na to co robil s Alonsom 2007, potom s Buttonom a nakoniec s Rosbergom. V tomto je za jedno s Oconom. :smiley:

Stale si mylis pojmy “timovy hrac” a “lojalny pilot”. Vyber si o com sa chces bavit, lebo ty to miesas dokopy. :slight_smile:

1 Like