Mercedes počúvol Hamiltona. Už máme na čom stavať, hovorí | Magazín F1 - F1online.sk

Po prvé moje reakcie neprišli na teba ale reagoval som na jedného miestneho :clown_face:. No dobre môžeme to volať lojálnosť lebo áno darilo sa im aj keď kto by z takého tímu odchádzal však ? ťažko by sa teraz aj Maxovi odchádzalo z RedBullu takze je to úplne prirodzene že takýto piloti zostávajú tam kde sú. A existuje veľa tímových/lojalnych hráčov ktorí sa zdajú tímový/lojálny len preto he nemajú dostatok príležitosti na prestup samozrejme neplatí to pre Leclerca a Norrisa. Navyše keď šiel z McLarenu do Mercedesu tak si tiež mnohí klopali na hlavu a nechápali ten krok. A aj to že ide momentálne k Leclercovi je dosť veľký výstup z komfortnej zóny.

Tu už sa zhodneme. :slight_smile: Čo sa týka lojálnosti, tak žiaden pilot neuprednostní tím pred sebou (snáď s výnimkou Leclerca, ktorý je Ferrari oddaný ako nikto). A vôbec im to nemôžme mať za zlé. Jediné čo mi príde smiešne sú tie Lewisove reči o lojalite a rodine. Taký Max povie narovinu, že nikdy nehovor nikdy a vybavené.

Norrisa by som tam úplne neradil, ten teraz nemá moc na výber a do RB sa bojí ísť. Keby však prišla ponuka z Mercedesu, tak neverím, že by ju neprijal. :slight_smile:

To je jasne z DTS je zrejme že ešte pred vianocami im povedal že tam ostane a že sú jeho rodina :grinning:. Myslím si že cely prestup bolo veľmi spontánne rozhodnutie ukute v krátkom case a uvedomil si že toho času v F1 nemá veľa a buď tam pojde teraz alebo nikdy.