Co ak si to zle poznacil v kalendari?
Toto Wolff nie je kretén.
A Mercedes ozaj nie je Alpine pri všetkej úcte.
Takže prípad Piastri tu nepripadá do úvahy.
Antonelli je nasledujúce roky bokom prirastený k Mercedesu.
A ak nie tak kohokoľvek, čo by to chcel zmeniť to bude stáť veľa veľa peňazí.
Aj keď si myslím,že všetko je na predaj, tak so zároveň myslím, že suma za ktorú by TW momentálne dal Kimiho neexistuje ( teda nie taká ktorú by niekto akceptoval).
Na tento kalendár si Toto dá veľmi dobrý pozor to si buď istý
Okrem toho bežne sa v Mercedese riešili zmluvy v máji/júni takže zatiaľ kľud.
Ale osobne si myslím, že tá Antonelliho je dávno predjednaná, presne od kedy začína platiť aj z akou sumou ( možno v závislosti od výkonu) a na ako dlho. A bola podľa mňa už keď Marco Antonelli podpisoval tú terajšiu.
Reálne tá ročná zmluva bola tak pre fotky, aby si ju tento raz podpísal sám všetci sme dávno vedeli, že tu bude dlho. A nikto ( a Toto Wolff posledný) nepredpokladal, že v F1 zlyhá. Inak by v nej nebol. Toto by ho tam nikdy neposadil, ak by si nebol istý, že je pripravený.
Pri opcii zalezi na tom kolko by boli ochotni ponuknut Antonellimu ostatni a kolko je ochotny ponuknut Wolff. To urci Antonelliho cenovku na 2026 a kde bude jazdit.
Kdyby si uměl kliknout i na ty články, tak víš, že polovina z nich potvrzuje postoj AM, že tyhle romours nejsou pravdivý
Cenovka je úplně jedno, když má Mercedes opci, kterou může využít.
To je mozne, ale ako odpoved na otazku, ze kto by mohol byt ochotny prestavat stajnu okolo Verstappena to podla mna staci. Mercedes nie, Ferrari nie, McLaren nie, ale u AM si to vedia predstavit vsetci.
Nemyslím si.
Jediná vec ktorou splácajú akadémiu piloti Mercedesu je to, že istú dobu o svojej budúcnosti nerozhodujú. O Tom kde bude Antonelli a čo bude robiť rozhoduje Mercedes.
Či čo pôjde Wolff ako človek zodpovedný za Kimiho zmluvy vyjednávať s RB alebo Ferrari ? Ozaj asi nie.
Nemá jediný dôvod chcieť ho kamkoľvek predať. Práve naopak, bude sa ho držať ako kliešť. Toto Wolff nedovolí nikomu sa k Antonellivcom ani priblížiť.
A Marco Antonelli nepôjde určite. Myslím, že jemu je viac ako jasné, že Kimimu je v Mercedese viac ako dobre a že lepšie miesto pre neho neexistuje. Ako majiteľ tímu, sám najlepšie vie, že tá starostlivosť je nadštandardná a vždy bola.
Tak ako to bolo aj v minulosti. Ak by vedel, že Kimimu dá lepšiu šancu Ferrari či RB už by tam boli dávno nejaký kontakt. Ale dobre vedel, že nie.
Ztratili, zapomněli, spálili, sežral jim to křeček, ukradl to Antonelli, … scénářů je dost, tam se teď pohybují
Aha, takže na otázku ti AM odpověděl, že to tak není, ale ty to bereš, že to tak je
Ja neviem co Antonelli podpisal, ale pri jeho talente, ked sa o neho sekali Ferrari s Mercedesom asi nebol velmi v tiesni.
Otmar v jednom z podcastu řekl, že Alpina ztratila Piastriho i Alonsa, protože to neměli právně ošetřené, a že management prostě počítal s tím, že zůstanou. Tady silně pochybuju, že by si tohle Mercedes nepohlídal. Hlavně potom, co Ham odešel, když byla opce ještě na 25
Aston Martin zdůrazňuje svůj závazek vůči jezdcům.
"Je normální, že média spekulují o trhu s jezdci, ale my máme neuvěřitelnou řadu jezdců, kterým jsme se zavázali a kteří jsou pod smlouvou.
Taky bys neměl věřit každému bulváru
Realita momentálne je, že Max nemá kam.
A podľa mňa ani nechce.
Radšej počká a pôjde na “istotu” ak už.
Ak má klauzulu tak odísť môže aj budúci rok. Ak si je tak istý, že ho každý chce tak detto.
Ale ak podpíše inde, tak tam bude musieť ostať. A zrovna Toto mu ak by pre neho obetoval celý tím (a to by urobil), mu určite nedá možnosť len tak odísť.
Lewis bol iné, tam mu to defacto vyhovovalo. Tím bol prípraveny, vychovával si lídra a Toto tam aj tak chcel AKA, čo najskor. Tam mu to vyhovovalo, lebo nakoniec je on za pekného, a nemusel on urobiť ten nepopulárny koniec ktorý sa blížil. Akokoľvek sa tváril, že je z toho na prášky.
Toto by bolo iné.
Ja to beriem, ze AM ma priestor postavit stajnu okolo Verstappena. Maju tam jedneho platica o ktorom vsetci vedia, ze bojovat o titul nikdy nebude a 43 rocneho Alonsa na rok + opciu. Hodnota jeho kontraktu je tak desatina z toho co by museli vysolit za Verstappena.
Ja netvrdim, ze zaujem o Verstappena tam je. Mozno nie je. Tvrdim len, ze ak by zaujem bol, inymi slovami ak to budu chciet arabski majitelia, tak uvolnit 300 ci 330 (30 pre alonsa) nie je nerealne. A rovnako nie je nerealne, ze AM sa tym padom rozhodne prisposobit sa Vesrtappenovym poziadavkam.
Takisto tvrdim, ze momentalne AM vidim ako jedinu stajnu, ktora by potencialne mohla mat o toto zaujem.
Takisto tvrdim, ze ak by Verstappen chcel do novej stajne, je velmi pravdepodobne, ze bude mat poziadavky aby sa vsetko tocilo okolo neho. Toto by realisticky mohol dostat momentalne jedine v AM. Preto tie spekulacia. Samozrejme, ze to vnimam ako spekulacie. Ale takisto takmer na 100% sa tam sonduje, ze co a ako.
O Alonsa Alpine moc zájem neměla. Jedničkou už tam byl stejně Ocon.
S Piastrim samozřejmě počítali, ale tam zcela selhalo náborové oddělení.
Místo Alonsa si pak Renault za polovinu Alonsového platu koupili Gaslyho, takže i přes všechny úřednické kopance vydělali.
Antonelli podpísal Mercedes dávno predtým, ako Ferrari prejvapilo reálny záujem.Ferrari mu šancu vtedy nedalo, lebo bol príliš mladý.
A ja so aj celkom úprimne nie som istá, či by jeho vývoj bol lepší tam. Koľko talianskeho talentu mali v rukách ? Koľko Talianov bolo v F1 ? Giovinazzi aj to vieme ako.
Paradoxne Taliani v F1 svojim spôsobom potrebuju okolo seba netalianov…aj Ferrari vtedy fungovali najlepšie.
A podľa mňa Marco Antonelli takisto.
On dobre vie, ešte raz hovorím, že tak ako v Mercedese sa momentálne Kimi nebude mať nikde.A som si celkom istá, že akokoľvek je tiež obchodník ako Toto, tak Toto mal v rukách silnejšie karty. Kimi je dieťa Mercedesu, a cíti sa tam dobre. To prostredie pozná a vyhovuje mu.
Teda výsledok podľa mňa je, že jeho odchod nechce tím, Toto, Marco ani Kimi samotný.
Teda toto je nereálne.
Zkusím to dohledat na twitteru, ale byl tam článek s Russellem, který tvrdí, že každý pilot F1 co má smlouvu min na 2 roky, tak je tam výkonnostní klauzule. Ale zároveň říká, že v praxi se na ně nikdy nehraje
Wolff by bol blby ak by poslal prec jedneho zo svojich odchovancov, Max by mozno priniesol nejaky marketingovy vytlak ale stal by ho ovela viac penazi ako sucasni piloti a narusil by dynamiku timu, a koniec koncov nikto z fanusikov Mercedesu ho tam nechce Ja sam by som im uz len tazko dokazal fandit a velmi by ma to sklamalo. Takze Max ma dve moznosti:
- zostat v RB a jazdit (pravdepoodbne) s biednym motorom
- zobrat miliony od Strolla a jazdit s pozliepanym dream timom, ktory mi pripomina Real Madrid od roku 2003
Videla som ten rozhovor.
Povedal tam aj ,že stále ide len o výkony lebo dnes už sa každá zmluva dá ukončiť či vypovedať a že jediná “currency” sú výkony a tie on má. A reálne si myslim, že F1 je ozaj také odvetvie, čo potrebuje istú stabilitu, a preto sa tieto klauzuly bežne nepoužívajú. Musí byť veľmi zle ( Ricciardo) aby áno.
Pôsobí veľmi pokojne btw.
Ale hodiť to tu môžeš pre ostatných.
Nemyslím si ale, že sa v kontexte tejto debaty týka “juniorov”.
Ano, mají tam platiče, jenže jeho otec vlastní závodní tým a má tam rozhodující pravomoci. Stroll starší může být vůči synovi totálně zaslepený, ale dělá to pro něho, což kolikrát potvrdil v rozhovorech. Zároveň jim Alonso dokáže nějak tahat výsledky (i teď, aby nebyly 20 a 19). Sám navíc píšeš, že Max je prostě předřažený zboží. Kdyby jsme se o tom bavili v roce 23, tak neřeknu nic, jenže ta bublina vytahování monopostu na extra výsledky postupně splaskává. Zároveň tím dodám, že Max je top pilot, bez ohledu na tohle.