Počkej ty jsi mi předtím psal, že bys Alonsa rád viděl v RB, ale že to odmítnul.
A za 3 minuty jsi napsal, že ho odmítnul Redbull.
Tak nevím.
Počkej ty jsi mi předtím psal, že bys Alonsa rád viděl v RB, ale že to odmítnul.
A za 3 minuty jsi napsal, že ho odmítnul Redbull.
Tak nevím.
Reprodukce ale není, to se zakázalo u cost capu. Prostě musíš vyrobit novej díl, kterej zaznemnáváš a dáváš seznam FIA
Jasný ale třeba.
Nákres a vymyšlení pracovních postupů - 200k
Výroba forem na pečení karbonu - 100k
Materiál na výrobu - 20k
Ale potom, když někdo něco rozfláká, tak už neplatíš formy na výrobu, ani development.
Ale to se takhle nepočítá. U cost capu se doslova počítá vyrobenej kus. Tedy využitej materiál na výrobu, nic jinýho do toho nepočítáš
Dohladaj si alonsive vyhlasenie preco nesiel do RB… A to si napisal ty ze ho odmietol ja som napisal ze on odmietol ich a potom zrejme oni jeho. Ale tak verit hornerovi ze?
Pinďulovi nevadí že mu to nesedí, prostě jak se zrovna hodí Počkej až příště napíšeme že je Alonso odmítl, to se sletěj supy, to teprve bude
Já mám dojem, že někteří RBR fans mají nějaké těžké období, protože co tu od včera někteří předvádí, to nemá obdobu
Porad jeste prevlada euforie ze stastne Brazilie.
Kazdy jazdec ma kolonku plusov a minusov. Povedal by som, ze sainz az tak vela plusov nema.
To, že Albon by sa vyrovnal Hamiltonovi si napísal ty, ty tupelo.
Po dnešku sa vie aj prečo Carlos.