Mercedes a Red Bull mi dali rýchlo najavo, že o mňa nemajú záujem, povedal Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Počkej ty jsi mi předtím psal, že bys Alonsa rád viděl v RB, ale že to odmítnul.
A za 3 minuty jsi napsal, že ho odmítnul Redbull.

Tak nevím. :man_shrugging:

2 Likes

Reprodukce ale není, to se zakázalo u cost capu. Prostě musíš vyrobit novej díl, kterej zaznemnáváš a dáváš seznam FIA

Jasný ale třeba.
Nákres a vymyšlení pracovních postupů - 200k
Výroba forem na pečení karbonu - 100k
Materiál na výrobu - 20k

Ale potom, když někdo něco rozfláká, tak už neplatíš formy na výrobu, ani development.

Ale to se takhle nepočítá. U cost capu se doslova počítá vyrobenej kus. Tedy využitej materiál na výrobu, nic jinýho do toho nepočítáš

Dohladaj si alonsive vyhlasenie preco nesiel do RB… A to si napisal ty ze ho odmietol ja som napisal ze on odmietol ich a potom zrejme oni jeho. Ale tak verit hornerovi ze? :joy:

Pinďulovi nevadí že mu to nesedí, prostě jak se zrovna hodí :smile: Počkej až příště napíšeme že je Alonso odmítl, to se sletěj supy, to teprve bude :grimacing:

1 Like

Já mám dojem, že někteří RBR fans mají nějaké těžké období, protože co tu od včera někteří předvádí, to nemá obdobu

1 Like

Porad jeste prevlada euforie ze stastne Brazilie.

Kazdy jazdec ma kolonku plusov a minusov. Povedal by som, ze sainz az tak vela plusov nema.

To, že Albon by sa vyrovnal Hamiltonovi si napísal ty, ty tupelo. :smile:

Po dnešku sa vie aj prečo Carlos.