Mercedes a Red Bull mi dali rýchlo najavo, že o mňa nemajú záujem, povedal Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Najatraktívnejší voľný hráč na tohtoročnom prestupovom trhu? Keď Ferrari podpísalo Lewisa Hamiltona a Charlesa Leclerca, mal byť Carlos Sainz najžiadanejším prestupovým artiklom. V podstate ním aj bol, ale záujem prejavili len tímy stredu poľa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179265/mercedes-a-red-bull-mi-dali-rychlo-najavo-ze-o-mna-nemaju-zaujem-povedal-sainz

Vidim to tak, ze oba tymy nechteli ohrozit pozice svych hlavnich pilotu.

2 Likes

Mercedes to chce stavět na Kimim. Red Bull nechce konkurenta pro Maxe.

2 Likes

Jasne. Takto ti to paduje co? Mercedes chce stavat na kimim ale rb uz je davno postaveny na Maxovi, ale nechcú konkurenta… Logika :joy:

3 Likes

A není to tak? Red Bull není stavěný kolem Maxe? a Mercedes nechce stavět budoucnost na Antonellim? podle podpisů smluv to tak minimálně vypadá, nemluvě o tom, jak Mercedes připravuje Kimiho a RBR odmítá silné kolegy pro Maxe, ale tak ty jsi očividně s Perézem spokojenej

2 Likes

Jen at tam Perez zustane, minimalne pristi rok mu to v modrem bude sluset.

3 Likes

Nestrácaj čas a energiu na tieto individuá. Donedávna tu boli prezentované iné dôvody ako napr. že otcovia Carlosa a Maxa sa nemusia. Teraz zrazu im vyhovuje dôvod, RB nechce konkurenta pre Maxa. Pre toho Maxa ktorý prehľadom zajazdil aj Albona. A Albon podáva s Williamsom podobné výkony ako podával Russell (ktorý mimochodom je momentálne na urovni Hamiltona si dovoľujem tvrdiť ). Za to ich poloboh Alonso klesá na úroveň Strolla. Na Hondu kidal ale teraz slušne odkrúži s Astonom na poslednom mieste a ešte sa aj poďakuje na konci.

2 Likes

Koho? O Landa záujem mali, ale Lando nemal. Leclerc ani Russell by zo svojich tímov neodišli.

Takže koho silného RB odmieta, keď sami chceli Landa ako kolegu pre Maxa?

Asi Sainza nepovažujú za až tak silného. S Verstappenom už kolegovia boli, keď mal Max 17 rokov. Odvtedy má (čoskoro) toľko titulov, čo Sainz víťazstiev. Takže aký silný kolega?

Áno, Sainz vo Ferrari jazdil veľmi dobre a na to za akú hviezdu je považovaný Leclerc, mu bol viac než dobrým súperom. Ale zjavne je v RB špecifické auto, ktoré dokáže zvládnuť asi len Max. Skúšali to vedľa neho traja piloti a ani jeden z nich nie je vyslovene slabý. A všetci traja vyzerali pri Maxovi ako amatéri. Navyše Sainz preferuje nedotáčavé auto.

V Mercedese tiež asi o Sainzovi nie sú presvedčení, lebo pôvodne to Wolff nechcel stavať na Antonelli. Chcel Maxa a robil všetko preto, aby ho získal. Antonelliho chcel dostať do Williamsu na začiatok. Až potom keď ho Max definitívne odmietol, tak si zmyslel, že Kimiho dá rovno do Mercedesu. Takže Sainz nikdy nebol na stole ani pre Mercedes a nie je to o tom, že by chceli Antonelliho od začiatku už budúcu sezónu.

No, co může dělat. Někdy tam hrajou větší roli prostě jiné zájmy. Je to smutné, zároveň typické pro F1. Ten RedBull nebo Mercedes by k němu docela pasoval, myslím. Je paradoxní že tam jezdí Perez který má absolutně hroznou výkonnost, no RedBull za to letos zaplatí pohárem konstruktérů, teda alespoň to tak vypadá.

1 Like

Jak som vravel.
Tak skvelý jazdec, že mu rovno dva top teamy rovno povedali, dik nemáme záujem.

Absolútny “must have” artikel Sainz.

Mě by se taky pro příští sezónu v RedBullu líbil Pérez. :grin:

Proč tam nezachovat stabilitu?

2 Likes

Nie nie som spokojny s perezom, ale hovorit o mercedese ze stavaju na kimim a to iste vycitat RB (dokonca uz je postaveny na Maxa) je trapne a robis to len aby si si kopol do RB. Nic viac

Vždyť to tak je.

1 Like

Vzdyt to tak je, no ano, je to trapne to napisat tak ako hogr…

ja viem ze to tak je, resp viem ze tym je postaveny okolo Maxa, vsak okolo koho by mal byt pre boha (ci idu stavat na Kimiho nieje iste na 100%) a ze nechcu konkurenta? Chceli Landa aj Alonsa, odmietli… To nenapise ze? napise ze Mercedes stavia na Kimiho (ktory neukazal ani prt iba rozbil auto) ale RB nechce konkurenta? Trapne…

RB je uz postaveny na toho najlepšieho, neviem preco by mali nieco meniť kvoli vam :joy: aj ked s perezom nie som spokojny a im to evidentne nevadí. Uvidi sa po sezone

1 Like

Tak Alonso odmítl, dobře že to píšeš ty :slightly_smiling_face:

1 Like

To vraveli ze ked tam bude max tak tam nepojde :sunglasses: zaujimave ze ti to vypadlo :joy:

1 Like

Mě zajímá to kde je odmítl.

1 Like

Jo, tak ty máš zase problém, protože jsem to napsal já, tak to máš rovnou napsat, že jde o tvůj problém s egem.

1 Like

Chtěl bys jako fanoušek formule vedle Max - Lawsona nebo Alonsa?

Kde si přišel na to, že Russell ve Williamsu podával stejné výkony, jako Albon teď? A co to je za zkratku, že vlastně Albon by se vyrovnal Hamovi? To je dost mimo, nemyslíš?

Další hater Alonsa :grinning: ukaž mi na datech, kde se Alo propadl na vykonnost Strolla. Neukážeš, maximálně překreslíš data Vettel vs Stroll a dáš tam Alonsa misto Vettela, každopádně to budou furt stejný lži.

Btw já to tvrdím dlouhodobě, že RBR staví na Maxe, jestli to nevidíš, tak vypni wikipedii a koukni na závody a sezóny celkově.

1 Like