Mercedes a Red Bull mi dali rýchlo najavo, že o mňa nemajú záujem, povedal Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Sorry ale Sainz svojimi poslednými 3 nehodami po letnej pauze totálne odpálil rozpočet Ferrari a ohrozil boj o WCC. Toto MERC a RB nechcú zažiť asi

Jj, proto Mercedes hlásí, že má problém s rozpočtem skrz nehody jejich jezdců a o Perézovi nemluvě.

Koláč s Albonem stáli Williams jen v Brazílii 2,3m€.

Tohle by mělo být po Brazílii.
Williamsové přes 9m€. Crazy. :exploding_head:
RB 5,7
Merc 3,5
Fer 4

1 Like

Přesně, třeba jako zákulisní hry starého Sainze a vlastně celková vzájemná nevraživost Saizovců a Verstapenovců. Což by asi dobrotu nedělalo. :stuck_out_tongue:

Není to ještě před Brazilii? Jsem viděl u Strolla daleko vyšší cifru :grinning:

To máš pravdu. Obzvlášť v RB, kde je vše v kostelním pořádku. :grin:

2 Likes

Nevím, čerpám.
https://x.com/ElReyGuiri/status/1855311401918849522

1 Like

Jo, Sainzovci by si nenechali líbit full focus jen na Maxe. My to chápem.

1 Like

… a když překročej strop, tak co? :smile: Už se to nebere moc vážně. Navíc není to úmysl, jen bouračky a tak, to se okecá.

1 Like

Tam se dá porušit strop jen výrobou nových náhradních dílů, nevíš, jestli to něko u RBR kontroluje? :smiley:

Spíš by mě zajímalo jak se to počítá. Jestli to má nějakou “ceníkovou” cenu.

Třeba development křídla, návrch, postup výroby, výroba výrobních forem atd. Může stát 500k.
Ale kdybys ho už reprodukoval, tak to stojí jen v podstatě jen materiál.

Alonsa. Preco nie? Ale kedze to odmietol :man_shrugging:

Ide o problem tvojho komplexu. Thats it. Zabudol si ze alonso odmietol lebo sa boji? :man_shrugging: plačko

Je ceníková cena a podpultová cena :smiley:

1 Like

Ale však Horny říkal, že Alonso přišel před sezónou s prosíkem, že by chtěl jít do RB.
Takže odmítnutí nedává smysl. :man_shrugging:

Ty taky děláš, jako bys mohl věřit Hornerovi, čekáme furt na žaloby ze Singáče 22 a kauzy leden 24

Predtym odmietol… Teraz odmietli oni… Sa divim ako vy profici na f1 ste na taketo veci zabudli :smiling_face_with_tear:

Jasný, ale když koupíš 1kg mouky, 6 vajec, droždí. Tak tě to vyjde na 50kč.
Takže máš náklad daný a to 50kč.

Když uděláš 1 rohlík, tak stojí 50kč.
Když jich uděláš 10, tak furt tě to stojí 50kč.

Takže by mě zajímalo, jak se počítají díly.
Protože reprodukce již vyrobených dílů, pak stojí jen materiál.

1 Like

Mýho komplexu? ty jsi tu začal kopat na to, že jsem tu napsal pravdu.

1 Like