Mekies sa neobáva Verstappenovej negatívnej reakcie: Ide do toho s nami | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen vstúpil do nového roka s obnovenou dôverou a vášňou pre Red Bull. Vo svojom vianočnom rozhovore pre švajčiarsky Blick otvorene prehlásil, že kontrakt s rakúskym tímom dokončí. To znamená, že v tíme zostane minimálne do konca sezóny 2028. Aj boss stajne Laurent Mekies dáva pravidelne najavo, že sa neobáva odchodu štvornásobného šampióna ani v prípade, že tímu nevyjde štart do novej éry.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224894/mekies-sa-neobava-verstappenovej-negativnej-reakcie-ide-do-toho-s-nami

V tom případě Mekies prozradil, že s kompletně vlastním vozem začnou hodně hluboko.

Pěkně řečeno. Mekies se jevi jako dobře vybraný šéf. A má eso v rukávu.

7 Likes

Pekná zbierka :slight_smile: Osobne si myslím, že Max využije tú výstupnú klauzulu, keď v polke sezóny nebude v celkovom hodnotení aspoň 3. Hoci po Markovom odchode by mohol odísť kedykoľvek, ale to by mi na Maxa nesedelo. Ale neverím, že ak bude Red Bull trebárs na úrovni vlaňajšieho Ferrari, tak by Max nevyužil lákadlá v podobe Mercedesu alebo dokonca Astonu, hlavne teda keby títo dvaja postavili konkurencieschopné stroje.

Začínám si připadat méněcenná, nemám žádné POP figurky… Jak na tom bude Red Bull (a kdokoli jiný) si vůbec netroufám tipovat, uvidíme, jestli nám něco napoví příští týden (podle všeho spíš ne :smile: ). Max má tu výhodu, že může prakticky cokoli. Co měl, to už vyhrál, tak co…

3 Likes

Pop nemam ani ja. Nieco ti posielam do správy Evi :wink:

Diky. Jak už tu někdo zmínil, fandím úspěchu. :grin:.

Rad bych viděl Maxe v Mercedesu. Byli by idealni dvojka s Totem. Ale obávám se, ze do 2028 to uz v RBR odsedi na půlce zadku. A jak píše @Evap . Co chtěl už má. A ja dodávám, poda super výkon a půjde jinam (myslím do jiné soutěže).

I pro @landofan . Klidně vyměním sve POP za titul pro Maxe za 2025. :grin:. Ale to asi nedopadne. :sweat_smile:. Fandíte šampiónovi, nepotřebujete POP. :wink:

Teď tomuhle šéfujete.

2 Likes

Toto Astonu, kde nic tento rok nestihaju? Z dazda pod odkvap. Nechajme sa prekvapit… Na 99% skonci v Mercedese a to najma za predpokladu, ze George bude prehravat s Landom.

Máš správičku :grinning::grinning::grinning: šiltovky a triká fotiť radšej nejdem :upside_down_face:

2 Likes

No tak neúspěchu fandí málokdo, aspoň pro mě je to zajímavá neprobádaná představa… Ale vím jak to myslíš :smile: .

Tak to nesouhlasím. Já mám pocit, že určitá skupina tady fandí jenom neúspěchu. Jedné stáje a jednoho pilota. :grin:. Proto jsou tak toxic.

3 Likes

Jsem z tech co fandi neuspechu tech kteri si uspech nezaslouzi.

Tak to já ne. Já fandím úspěchu, proto jsem hotový peacemaker :smile: !

1 Like

Vítej do klubu. :grinning:. Asi založím Board of success. Budu doživotní předseda s právem veta.

1 Like

Krasna zbierka. :+1:

Co je to za plagaty? :thinking:

1 Like

Samozřejmě je to z dob Fernanda ve Ferrari, ale když tu dáváš sbírky

2 Likes

Ze záchodu by fotka nebyla? :slightly_smiling_face:

Mekies sa neobáva Verstappenovej negatívnej reakcie: Ide do toho s nami

Ale odchadzat bude bez nas. :rofl:

To jsem dostal. Takže bohužel neřeknu. Ale nemyslím si, soudě podle toho od koho jsem to dostal, obalu doručení a průvodního dopisu, že by to bylo z papírnictví. :grin:

1 Like