Zítra je Bayern-Plzeň liga mistrů. A dneska byl poslední den Oktoberfestu, tak jsme s bratrem vyrazili do Mnichova.
Busem.
Vyrazili jsme od nás 5:20 směr Praha. Úspěšně jsme se tam dostali. Poté snídaně pohodička.
Flix bus měl odjet 9.30.
Vyběhla stevardka, pipla kód a řekla, že jedem tím dalším busem. Pak řekla ridicovi “dva nám chybí, ale musíme jet.”
Zadny další bus nejel. 
V 10 jdu na pokladnu se zeptat, kde je problém a bylo mi řečeno, že ten bus dávno odjel a jen my dva tam chybíme. A říkám, že si dělá ze mě srandu atd. Prý za to nemůže. 
Tak bezime na vlak. V 11:38 vlak do Mnichova. Vlak v pohodě do Plzně. V Plzni výluka.
Plzeň-Schwandorf busem asi 2 hodiny. Když jsme přejeli hranice, tak do busu nalitli policajti to prolustrovat.
Přijedeme do Schwandorfu. Vlak 1,5h zpoždění. Někdo protestoval někde na kolejích.
Když už jsme konečně jeli do Mnichova, tak v půli cesty zahlasili, že to nedává motor nebo něco takovyho, tak jsme znovu museli přestupovat.
V 19:45 jsme se KO dobelhali na hotel. Dali nějakou večeři a na oktoberfest jsme se vyprdli. Ale všude ozrali němci v krojich. Musím říct, že nic horšího a trapnejsiho jak ozralej němec neexistuje. 
Zítra bude líp. 
Takhle to vypadá jak sranda, ale fakt jsem to nedával.
Prej cestování zábava.
A všude hrozně lidi a já vybitej mobil. Protože jsem šel spát ve 2 ráno… V 4:45 vstával a nechal jsem si zaply videa.