Medzi fanúšikmi sa začala poľovačka na Doohana. Všetko odštartoval satirický príspevok | Magazín F1 - F1online.sk

Jack Doohan si to v Imole “vypil až do dna”. Akoby nestačilo, že sa musel vyrovnať so svojím núteným odchodom z kokpitu, jeho sociálne siete zaplavili nenávistné komentáre a správy plné urážok. To všetko na základe príspevku, ktorý vyrobil satirický účet. Doohan preto fanúšikov žiada, aby prestali obťažovať jeho rodinu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200527/medzi-fanusikmi-sa-zacala-polovacka-na-doohana-vsetko-odstartoval-satiricky-prispevok

IQ testy na pouzivanie internetu su tak ziadana zmena

9 Likes

Když se fandí pořádně a srdcem je to skvělé, ale spoustu nenávistných komentářů bez špetky logiky jsou přes čáru! Je tady dost lidí kteří jsou toho důkazem a je to smutné jak moc můžou být někteří mimo mísu. Občas si říkat že to ani dotyční nemůžou myslet vážně a je to jen provokace … uveřejnit podobný příspěvek jako vtip je vpoho, ale vydávat to za reálnou reakci Doohanovců je už moc. Bohužel kontroverze a negativita dnes táhne a na tom se vydělává … smutná doba! :roll_eyes: :-1:

9 Likes

Juhoameričania vo všeobecnosti nie sú najrozumnejší druh.

Vyhrážanie sa cez internet (hoci aj takéhoto druhu, kedy sú to len športoví fanúšikovia, čo to pravdepodobne nemyslia vážne), by mala riešiť polícia ako klasické vyhrážanie.

Nikdy človek nevie, či sa na tom internete neskrýva ďalší Cintula.

1 Like

Facebook a company to rychlo rozsirili lebo sa to dobre citalo vytvaralo reakcie.

Rozsirili to samotni jednoduchsi ludia skrze socialne siete, a nie zeby samotny Zuckerberg ci Elon Musk na twitteri pisali prompty

a myslis tych povodnych juhoamericanov, alebo tych s pristahovaleckym rodokmenom z europy ktorych je tam vacsina? :slight_smile:

tak oni tomu pomahaju tym, ze zamerne su tie algoritmy nastavene tak aby taketo prispevky boli uprednostnovane
to je uz dokazany fakt

1 Like

Neviem ci si niekedy bol na FB ale vacsina prispevkov su navrhy, ktore ti generuje FB :wink:

FormulaFakers je banger satira, ale ľudia to nechápu

2 Likes

Tých súčasných.

Samozřejmě že ano, ale pořád záleží na samotných lidech, kteří rádi konzumují a dál sdílejí hlavně největší blbosti.

Socialne siete by bez ludi neboli, ludia bez socialnych sieti ano

O tom co je dokazane samozrejme nerozporujem

Ale vinit socialne siete z toho ze ludia su primitivi… lebo takyto narativ dneska s oblubou vidiet vsade - “to oni za to mozu to ja som sa ovolyvnil to ja nie to oni oni oni”

Zodpovednost za sameho seba je dneska osmy div sveta

7 Likes

Tu by som sa zastavil a pripomenul ti tvoje výroky na RB a Verstappena cely cas… A nie nebudem ti to tu dávať “ako dokaz” to sa dnes nenosi. Janko ti to vysvetlí :joy:

7 Likes

Nikto ma nepresvedci ze doohan a colapinto jazdia lepsie nez by jazdil Mick… a argument ale mick rozbil auta, doohan a colapinto pol roka rozmlatili viac ako mick za 2… a ten zakomplexovany steiner este mal potrebu ist do medii a hadzat na micka ■■■■■ ze by ho urcite nezobral do alpinu, totalna spodina cely steiner

3 Likes

Toto je už cez. A nechápem,ja vždy keď dačo idem zdieľať tak si overím či je to pravda alebo blbosť. Niektorí by nemali mať prístup k sociálnym sieťam.
Nemusíme mať v láske všetkých, ja lujza nemôžem vystáť, dáke podpichovačky sú fajn, ale vyhrážky a vulgárne nadávky to nie. A netvárme sa, že toto je záležitosť len juhoameričanov

1 Like

ak chces rozbijat auta musis mat prudko stupajucu krivku vykonnosti alebo veeelmi vela sponzorov. Mick nemal ani jedno ani druhe. Doohan sa do F1 dostal, lebo nik lepsi do Alpinu v tej dobe ist nechcel. Colapinto ma za sebou velky balik sponzorskych penazi.

1 Like

cize tych co su velmi podobni ludom z juznej casti europy :slight_smile:

no ale ak to predhodis pomocou algoritmou milionom ludi, tak je jasne, ze sa v tej tlupe najde par hlupakov

cely problem socialnych sieti je, ze kym v minulosti clovek musel aktivne vyhladavat informacie a vyhladaval tie ktoreho ho zaujimali, tak dnes ak je clovek prihlaseny na socialnych sietach tak mu tie algoritmy doslova vnucuju prispevky ktore nepochadzaju vobec od ludi s ktorymi on predtym komunikoval, ale od uplne neznamych ludi

toto je zalezitost masovosti
proste ked nejaky prispevok vidia stovky tisic, alebo dokonca miliony ludi tak je jasne, ze par stoviek ■■■■■■■ sa tam najde