Medzi fanúšikmi sa začala poľovačka na Doohana. Všetko odštartoval satirický príspevok | Magazín F1 - F1online.sk

To si na základe čoho usúdil, že juhoeurópania sú (z hľadiska IQ) veľmi podobní juhoameričanom?

Idioti sa nájdu všade, ale štatistiky kriminality a iné ukazovatele hovoria o Južnej Amerike jasne. :slight_smile:

V Európe ich zvyšujú v posledných rokoch primárne kozojebi alias dovezení doktori a inžinieri.

ja som pisal nieco o IQ? neviem o tom, ze by som nieco o tom pisal v tejto diskusii

ty si prisiel s tym, ze juhoamericania niesu najrozumnejsi druh a ja som ti naznacil, ze vacsina juhoamericanou je europskeho povodu, z vacsej casti z juznej europy. o iq som nic nepisal :slight_smile:

Ja som písal, že nie sú najrozumnejší druh. Ty si sa toho chytil, že sú podobní juhoeuropánom.

Tak sa pýtam, že na základe čoho to dedukuješ alebo čo tým chceš povedať?

Lebo v súvislosti s IQ, na ktoré som narážal pod pojmom “rozum”, sú juhoameričania oproti juhoeurópanom v priemere o 10-15 bodov nižšie. To mi nepríde ako “veľmi podobní” ľudia. :slight_smile:

Chalani … snad se tady nebudeme dohadovat i v clanku o internetovych trollech.

Posledni dobou pasivni agresivita a zakernost ve virtualnim svete posiluje … ale nepletme si prosim IQ a EQ . V tomto pripade mluvime o forme sociopatie a narcisismu coz spada do Emocniho kvocientu a osobni charakteristiky ne IQ ( inteligencni kvocient). … to jen na okraj

Pohodovy vecer vsem

2 Likes

Nesmime zapominat , ze i kdyz se ostre sleduje a mluvi pouze o rozbitych monopostech neni to jediny faktor proc je dany jezdec povazovan za dobreho ci spatneho. Krom financnich pobidek, ktere zastituje jezdec svym jmenem je tu i faktor jezdeckeho umeni . Jinymi slovy jak uz rikal myslim i Josef Kral, jde o to, ze i kdyz Col rozbil na konci co mohl i tak predvedl zablesky “geniality” v prvnich zavodech a tudiz tam nekteri vidi potencial. Nezapominejme, jak se prezdivalo Ver kdyz zacinal … Crashtaffen …
Jinymi slovy Mick byl mozna hodny kluk, ale scouti/ lovci talentu/ manazeri nevideli v Mickovi ony zablesky geniality kdyz auto dovezl … bohuzel

Na druhou stranu se Doohan nemůže divit. Měl to zapotřebí? Asi jo.
Když strčíš ruku do klece s lvem, tak se nemůžeš divit, že ti ji ukousne.

idem pozriet, ze co Doohan a vidim IQ mapy sveta…

3 Likes

a komu maju byt podobni ked su to potomkovia juhoeuropanov, snad nie cinanom :slight_smile:

tie rebricky iq treba brat s velkou rezervou

A co tym vlastne chces povedat? Lebo takto sa mozme dostat az k op!ciam.

Koko the gorilla

2 Likes

To uz dnes takmer neexistuje. Ludia sa nechaju krmit ako ovecky mainstreamom (soc. siete nevynimajuc), lebo je to pohodlnejsie, ako by si mali zistovat nieco sami.

1 Like