Já si to pustil, reaguji na
když je v kontextu téma motoru. Tady nejde o to, jestli tým má dva vyrovnané nebo nevyrovnané jezdce. Komponenty jsou na začátku roku jasně dané, jestli se překročí, tak logicky to zasahuje do cost capu.
Já si to pustil, reaguji na
když je v kontextu téma motoru. Tady nejde o to, jestli tým má dva vyrovnané nebo nevyrovnané jezdce. Komponenty jsou na začátku roku jasně dané, jestli se překročí, tak logicky to zasahuje do cost capu.
Palmer právě toto řeší. 8:20 videa.
PJ se do cost capu nepočítají, pokud jsou měněny z důvodu spolehlivosti. Viz. debata výše a postnuté video. Víc k tomu nemám.
Však ano, co píšeš, tak nedává smysl v kontextu dvou vyrovnaných jezdců. Ferrari mělo vyrovnané jezdce a cost cap zvládlo.
McLaren bude v pohodě, do McLaren driver developement programu se připojila Ella Hakkinen - Česko a Slovensko zmíněno a vypadá jako táta.
Proč nemluví srozumitelným jazykem když je ČEŠKA ? 
A jo, podle všeho by měla umět česky.
No to mi nějak uniklo. Ale tak v Mclarenu asi malo kdo bude umět česky…
Neříkej, že v McLarenu jsou takoví hlupáci, že se ani česky naučit neumí? 
Stejně mě zaujalo jak zvláštně odpověděla na tátu jako jejího hrdinu - jakoby jí přitom zamrznul usměv.
…jakoby chtěla říct Alonso, ale prostě nemohla. xdd
Nemůžu sloužit. Bohužel jsem ji nerozuměl ani slovo. 
favourite track by si mal rozumet.
To si Ferda hned přeložil

Dvě slova nemusí stačit k logice věty.
Zaujimave volby ma clovek - bud sa naucit novy jazyk alebo si povedat, ze by sa mali ostatni prisposobit takemuto cloveku, tretia moznost je, ze proste mnozstvo obsahu nebude prenho
U teba ale nemam pocit nejakej zasti, takze si sa dobrovolne vzdal noveho obsahu v anglictine?
Ak by si velmi chcel, mozem ta nieco naucit 
Problém je v lenosti. Bohužel díky různým technickým pomůckám mě nic nenutí, abych se nabudil k doučování. 
Vlastní vědění a poznání je malá motivace?
Každý člověk do sebe nasává různé informace až do konce svého života. Dokonce i hospodští povaleči se učí stále něco nového. Otázka jak se svými znalostmi dokážou účelně naložit.
Navyse chlapci z McLarenu napachali o milion vacsie skody na svojich monopostoch oproti chlapcom z RB, takze uz len tam je to usetreny cca milion.
(predpokladam, ze nehodami znicene komponenty sa do stropu poctaju)
Hodně dílů se po každém závodě stejně mění, takže skutečná výše škod způsobených havárií nemusí být totožná s papírovým vyčíslením.