McLaren zaujíma situácia okolo motora Red Bullu, poukazuje na rozpočtový strop | Magazín F1 - F1online.sk

Já si to pustil, reaguji na

když je v kontextu téma motoru. Tady nejde o to, jestli tým má dva vyrovnané nebo nevyrovnané jezdce. Komponenty jsou na začátku roku jasně dané, jestli se překročí, tak logicky to zasahuje do cost capu.

Palmer právě toto řeší. 8:20 videa.

PJ se do cost capu nepočítají, pokud jsou měněny z důvodu spolehlivosti. Viz. debata výše a postnuté video. Víc k tomu nemám.

Však ano, co píšeš, tak nedává smysl v kontextu dvou vyrovnaných jezdců. Ferrari mělo vyrovnané jezdce a cost cap zvládlo.

McLaren bude v pohodě, do McLaren driver developement programu se připojila Ella Hakkinen - Česko a Slovensko zmíněno a vypadá jako táta.

5 Likes

Proč nemluví srozumitelným jazykem když je ČEŠKA ? :slightly_smiling_face:

1 Like

A jo, podle všeho by měla umět česky. :sweat_smile: No to mi nějak uniklo. Ale tak v Mclarenu asi malo kdo bude umět česky…

3 Likes

Neříkej, že v McLarenu jsou takoví hlupáci, že se ani česky naučit neumí? :grin:

Stejně mě zaujalo jak zvláštně odpověděla na tátu jako jejího hrdinu - jakoby jí přitom zamrznul usměv. :thinking: :smiley:…jakoby chtěla říct Alonso, ale prostě nemohla. xdd

2 Likes

Nemůžu sloužit. Bohužel jsem ji nerozuměl ani slovo. :neutral_face:

1 Like

2 Likes

favourite track by si mal rozumet.

To si Ferda hned přeložil
copyImage

1 Like

Dvě slova nemusí stačit k logice věty.

Zaujimave volby ma clovek - bud sa naucit novy jazyk alebo si povedat, ze by sa mali ostatni prisposobit takemuto cloveku, tretia moznost je, ze proste mnozstvo obsahu nebude prenho

U teba ale nemam pocit nejakej zasti, takze si sa dobrovolne vzdal noveho obsahu v anglictine?
Ak by si velmi chcel, mozem ta nieco naucit :smile:

1 Like

To jste celí Vy ajťáci. Ani poštenkrovat neumíte pořádně.
Člověk aby si všechno dodělával sám. :wink:

1 Like

Problém je v lenosti. Bohužel díky různým technickým pomůckám mě nic nenutí, abych se nabudil k doučování. :neutral_face:

1 Like

Vlastní vědění a poznání je malá motivace?

1 Like

Každý člověk do sebe nasává různé informace až do konce svého života. Dokonce i hospodští povaleči se učí stále něco nového. Otázka jak se svými znalostmi dokážou účelně naložit.

Navyse chlapci z McLarenu napachali o milion vacsie skody na svojich monopostoch oproti chlapcom z RB, takze uz len tam je to usetreny cca milion.

(predpokladam, ze nehodami znicene komponenty sa do stropu poctaju)

1 Like

Hodně dílů se po každém závodě stejně mění, takže skutečná výše škod způsobených havárií nemusí být totožná s papírovým vyčíslením.