Ta dakarská samozřejmě.
Tvoje reakce jsou tady tak osvěžující
Co to máš za predstavivost proboha? Btw víš, že jsem vyšší, než ty, že jo?
Triper má v Éze zaparkovanú Audinu ešte z 80-tych rokov a nechodil s ňou pravidelne do servisu, tak obavy sú na mieste.
Kvůli fanouškům za něj asi náhradu nehledají… Ambicióznost je logická a titul chce každý, ale (aspoň podle pohledu zvenčí) “klika Sainz” je příliš schopná a dokáže si stavět kolem sebe mocnou vlivovou skupinu, to bude ten problém. Aspoň tak se mi to zdá.
Má na to týden…
Jsi trochu mimo téma, zase
To je jasné, že jsou silní. Však příjmení Sainz je v motorsportu pojem.
Vsak to vidíme i letos.
Jede jak pila dědek jeden.
Myslím, že Sainz nekompromisně překvapil jak je dobrý.
Albon nevím. Stále mě nepřesvědčil. Poslední jezdec odkojený Williamsem který uspěl byl Rosberg. A Albon navíc Williamsem není. Pouze se mohl ukázat v dobrém světle proti Sargeantovi.
Pro Gaslyho by bylo Ferrari pech. Že je nebezpečný si loni vyzkoušel i Ocon, který po pokoření Alonsa teď musí hodně trpět.
Nikoliv, jen konstatuji
Podľa mňa je 82 dobrý ročník.
Meanwhile Puff je unavenej z 3h práce
Snáď Puff nebetónoval, veď mrzne, pôda je tuhá.
To ne, dělá podlahové topení v domě
Triper si založil firmu Betonářské a výkopové práce v mrazech s.r.o.
Já jsem v klidu, v teple a nohy nahoře.
Btw děláš ještě truhlářské práce?
Všechno, co tady o sobě napíšu, je ihned překrouceno a zneužito.
Asi s tím přestanu a zemřete nudou tady.
Puff je aj stolár a rezbár?
Šalung by se do jara zkroutil.
Zemřeme tady velenudou.
Gasly (i Ocon) mají asi jistotu sedačky, ale tým v podivném stavu. Kecy, zvláštní sebeuspokojení ze strany momentálního šéfa týmu a těžko odhadnout, co vlastně po té loňské decimaci zamýšlejí. Budou posilovat tým, nebo o tom budou mluvit a vlastně jim to takhle stačí? Kdyby to neznělo tak drsně, tak skoro řeknu, že mi momentálně připomínají větší a o třídu lepší Haas. Ale snad nebude tak zle…