McLaren šokoval a predstavil lakovanie nového monopostu | Magazín F1 - F1online.sk

Ta dakarská samozřejmě.
Tvoje reakce jsou tady tak osvěžující :+1:

Co to máš za predstavivost proboha? Btw víš, že jsem vyšší, než ty, že jo?

Triper má v Éze zaparkovanú Audinu ešte z 80-tych rokov a nechodil s ňou pravidelne do servisu, tak obavy sú na mieste. :upside_down_face:

3 Likes

Kvůli fanouškům za něj asi náhradu nehledají… Ambicióznost je logická a titul chce každý, ale (aspoň podle pohledu zvenčí) “klika Sainz” je příliš schopná a dokáže si stavět kolem sebe mocnou vlivovou skupinu, to bude ten problém. Aspoň tak se mi to zdá.

Má na to týden…
Jsi trochu mimo téma, zase :thinking:

To je jasné, že jsou silní. Však příjmení Sainz je v motorsportu pojem.
Vsak to vidíme i letos.
Jede jak pila dědek jeden. :slightly_smiling_face:

1 Like

Myslím, že Sainz nekompromisně překvapil jak je dobrý.

Albon nevím. Stále mě nepřesvědčil. Poslední jezdec odkojený Williamsem který uspěl byl Rosberg. A Albon navíc Williamsem není. Pouze se mohl ukázat v dobrém světle proti Sargeantovi.

Pro Gaslyho by bylo Ferrari pech. Že je nebezpečný si loni vyzkoušel i Ocon, který po pokoření Alonsa teď musí hodně trpět.

Nikoliv, jen konstatuji

Podľa mňa je 82 dobrý ročník. :muscle::slightly_smiling_face:

1 Like

Meanwhile Puff je unavenej z 3h práce :grinning:

Snáď Puff nebetónoval, veď mrzne, pôda je tuhá.

@PUFF

To ne, dělá podlahové topení v domě :grinning:

Triper si založil firmu Betonářské a výkopové práce v mrazech s.r.o.

Já jsem v klidu, v teple a nohy nahoře.

3 Likes

Btw děláš ještě truhlářské práce?

Všechno, co tady o sobě napíšu, je ihned překrouceno a zneužito.
Asi s tím přestanu a zemřete nudou tady.

Puff je aj stolár a rezbár? :slightly_smiling_face:

1 Like

Šalung by se do jara zkroutil.

1 Like

Zemřeme tady velenudou. :slightly_frowning_face:

1 Like

Gasly (i Ocon) mají asi jistotu sedačky, ale tým v podivném stavu. Kecy, zvláštní sebeuspokojení ze strany momentálního šéfa týmu a těžko odhadnout, co vlastně po té loňské decimaci zamýšlejí. Budou posilovat tým, nebo o tom budou mluvit a vlastně jim to takhle stačí? Kdyby to neznělo tak drsně, tak skoro řeknu, že mi momentálně připomínají větší a o třídu lepší Haas. Ale snad nebude tak zle…