@landofan @TommyPLR
Čo vám vadilo na modrej? Dizajnovo by sa to samozrejme dalo spraviť oveľa lepšie, ale farba ako taká vytvárala s oranžovou skvelý kontrast. Toto je strašne nevýrazné a bez nápadu…
Výraznejšie prepojenie s automobilkou by som každopádne uvítal (hoci tie logá na bočniciach považujem za strašne gýčový prvok).
Měli by jsme VB pozvat na toto forum, aby tu vnesl více klidu a pokud se to nebude dařit, tak může vytasit nahej zadek, aby to vsechny uzemnilo
Už si zase vymýšlíš?
Když jsme u tebe, tak Toyota by ráda nabidla Alovi zase moznost jet Dakar
Můžu poslat svůj, jestli tě to uklidní.
Ale spíš počítám, že zneklidní.
Proč by sis měl vymýšlet? Ty si to sám psal, že Zhou byl lepší, nebyl ani jednu sezonu
To je dobrý, mě uklidňuje Vicki zadek a prsa, ale samozřejmě je důležitá osobnost
Bottasa mám rád, ale musím povedať, že na začiatku tejto sezóny som naňho úplne zabudol a až po niekoľkých pretekoch som si ho všimol a uvedomil som si, že on ešte stále jazdí. Hoci to bude asi viac tým, aké auto mal k dispozícii, než ním samotným.
Před dvěmi léty jsem Bottase chválil jak v Alfě ožil a Zhoua jsem chválil, že na nováčka dělá vyjímečně málo chyb.
Alonsovi by som prial vyhrať Dakar, a tiež aspoň jedno víťazstvo v tejto sezóne F1.
To není rovná nabídka, vzpomeň si, za kolik Bottas fotky svého pozadí vydražil !
Lakovanie nič moc, mne tam vadí tá čierna, ktorá typujem že bude pribúdať. Ale tiež som čakal niečo viac po takej namotávke.
Ano, bylo by to skvělý
Ferrari nebo spíš fanoušci Ferrari mají problém, že je Sainz moc ambiciózní… A samá story tohle, tamto, triky a intriky.
Albon i Gasly budou ambiciózní. Ti tam nepůjdou ohýbat hřbet. Ti budou chtít titul.
Ročník 96…takze budou skoro 30 letí jezdci.
Jo utíká to, utíká.
No je to tak, Sauber loni byl strašně tragickej, vlastně horší, než Haas, kterej alespoň zazaril v Q, Sauber nezaril nikde
Já čekám každý den, že se Audi rozpadne.
Uvidíme
To je hrozný, když jsi ročník 82
To dřív Newey oznámí odchod do důchodu
Třeba ho mám ještě lepší.
I když z něj koukaj Honzovy nohy. Ty to dost kazí.
Jako celá Audi, nebo jezdíš audinou a čekáš, že se rozpadne ?