Z Alonsa na pódiu má väčšina fóra radosť. Cievky tu praskajú jedine z RB a Maxa a aj to paradoxne len miestnym fanúšikom Alonsa.
Verstappen jede Daytonu. Nějakej simrace
Myslím, že jsem tam viděl ještě Drugoviche a Haugera.
Ty koukáš vždy na detaily co?
Byla to zábava, kolo na kolo, jela se pila.
Drugovich to rozbil hned ze začátku a skočil p20.
Hauger měl taky nějaký hodiny a skončil p13 s relativně velkou ztrátou.
Max startoval p10, po startu hned p6, pak p5… Potom se roztočil a spadnul na p11 a nakonec skončil p8.
Další závod - 23.1. - Silverstone - F3 Dallara - 18.00
Tak Max bez Neweyho tak nezáří no posledni news: Ferrari si dava do hledáčku Albona, Gaslyho v případě, že by se nedomluvili se Sainzem. Ten chce dva roky, Ferrari rok s opcí na další
Sainz by měl jít jinam, jestli dostane slušnou nabídku do týmu, který by mu dal rovnou příležitost. Je mi ho skoro líto, nejezdí špatně ani neudělal nic špatného, intrikaření je v F1 a Ferrari zvlášť normální a nikdo nechce dělat dvojku. Tady ale budoucnost nemá a není divu, Vasseur potřebuje podporu pro Leclerca, ne řešit silnou rivalitu.
No, ale pujde Gasly nebo Albon dělat dvojku dobrovolně? Protože oba si na to stěžovali skrz RB
@Hedgehog Ferrari shodilo 6kg na šasi, budou na min vahovem limitu, čehož chtěli dosahnout přes zimu
Otázka je, jestli budou mít na víc. To je ten kumšt, vybrat jezdce, který je tak akorát pomalejší než jednička, ne moc, ne málo . U Sainze je problém, že je pomalý málo a k tomu si umí (spíš asi taťka) zajistit silnou podporu. U Albona nebo Gaslyho by se to muselo zkusit. Mimochodem, Sainz senior je nejen schopný intrikán, ale pořád “El Matador” - jak se na Dakaru stíhají s Loebem je paráda!
Ten správný jezdec pro Ferrari už roste.
Až tak nie. Na detaily, rozbory a analýzy sú tu väčší odborníci. Ale vo videu som si všimol toho sponzora gopuff, čo mi jednoznačne evokovalo miestneho Puffa.
Souhlasím, no uvidíme, já bych řekl, že Sainz a Leclerc jsou podobní, jako Kimi a Massa 07 a 08, kdy se dokazali právě zastupovat a myslím si, že tyhle dvě sezony byly pro Ferrari z pohledu jezdců právě ty lepší. A co se týče Dakaru, tak Sainz starší jede neskutečně
Jestli reálně vidím nějakou volbu pro Ferrari tak to je jednoznačně Bottas.
Už končící kariéra. Bude vědět, kde je jeho místo.
Krásně tvárnej dle potřeby. Navíc, když chce tak umí.
Nebude ukazovat ambice proti Leclercovi, takže i fanoušci mu půjdou na ruku.
Win, win, win pro vsechny strany.
No aspon tam uz nemaju tu modru, toto je predsa len lepsie na pohlad ale napr nechapem preco viac nepracuju so svojou znackou Mclaren, kedysi aspon mali tie loga na bocniciach zhora a to vyzeralo fajn, vlastne nikde ani nevidim mclaren
Tak já to říkám furt, že VB doveze to, co je potreba a je strašně underrated a ten hejt na něj nechápu, mezitím si můžou Bearmana vycvičit v Haasu místo Hulka, kterej nahradí VB u Sauberu
Aj váš Macík ide na Dakare výborne . Kurz na neho je na Fortune momentálne 1,10.
Jezdec typu Bottas ano, ale samotný Valteri už nee. On sám bude mít za chvíli problémy i se Zhouem.
Bottas je taký harmonizujúci prvok dopĺňajúci alfasamcov.
To si psal už dva roky zpátky, v obou případech i s tím šrotem si Zhoua povodil
Držím mu palce, ale skoro se bojím, aby se mu něco nepokazilo. Ať už v autě, nebo něco on sám. Už aby byl konec !