McLaren šokoval a predstavil lakovanie nového monopostu | Magazín F1 - F1online.sk

Ne, proč? Chceš vyrobit poličku pro Alonsovy trofeje pro 2024?
Tak to mu bude stačit prkýnko na maso. :stuck_out_tongue:

Puff je takovej Bořek stavitel, ten ti postaví dům na klíč, zároveň dělá management v restauraci, všechno zvlada

Bych potreboval udelat krov k nove střeše :grinning:

Až takoví jsme na Tebe byli? Ale jestli bys nás klidně nechal umřít (nudou), tak taky nejsi zrovna dobrák :smile: .

1 Like

Vedel som, že Puff je univerzálny, ale že až takto? :slightly_smiling_face:

1 Like

Jedinou trofej, kterou možná bude mít šanci letos získat bude něco na způsob “za dlouholetou účast ve F1”

Počkej, krov potřebujeme my, i se střechou… Ale tak ať nejdřív @PUFF udělá ten Tvůj a pak nám řekneš, jestli to umí, jo :smile: ?

1 Like

Navrhnúť krov alebo zrealizovať krov?

Dnes už máš krovy, že ti to zaměří a udělají na cnc, takže “skoro” bez práce.
Jen si sehnat někoho, kdo to umí ukotvit atd. :grin:

Akorát si samozřejmě za krovy připlatíš. :grin:

Realizovat, @Evap jasně dám tu pak recenze :grinning:

1 Like

Doufám, že jsi si všimla, že nejsem vůbec dobrák…
Jsem lotr a temná duše.

1 Like

No tak za připlacení … když děláš rekonstrukci domu komplet, tak s vydajema musíš počítat :grinning:

Fotr je lotr? Ale však byla poucka, že z toho lotr byl nakonec dobrák :slightly_smiling_face:

Jako že já ještě někomu mám zaplatit za to, že si ušetřil práci? To radši ať to udělá postaru bez cnc a levněji…

1 Like

Ty se na lotra jenom hraješ :slightly_smiling_face:

1 Like

Já se stále konejším, že Renault využije stropu a lepšího prostoru pro vývoj letošního vozu stejně jak se to loni povedlo Astonu a o kousek později McLarenu.
A když né, tak brečet nebudu. Určitě byl přestup do Renaultu správným krokem pro další budoucnost a jestli je pravda, že po Gaslym pokukuje Ferrari už teď, tak si toho všimnou i další TOP týmy.
Jsem rád, že jsem si na Gaslyho vsadil hned v jeho počátcích.

Jak jistě víš, my ženy máme sklon vidět v lotrech dobré jádro. Ještě tak kdybys byl v base, tak Ti hned začnu psát dopisy :smile: .

1 Like

Neeee.
Jakože materiál bude výrazně dražší.
Jinak je to všechno vyrobené, připravené, popsané. Možná se tam mouchy. :grin:

1 Like

Čemu říkáš sem tam mouchy, třeba že je každá krokev jinak dlouhá? Moc tomu nerozumím, ale to by mi možná vadilo…

Přestup správný krok od Gaslyho určitě byl, v AT neměl budoucnost. Ale u Alpine nějak těžko hledám důvod, proč by se v současné situaci měli zlepšit. Jo, kdyby ohlásili toho Binotta, tak přes podivné účinkování v roli šéfa týmu by to do technického posila určitě byla!