Ne, proč? Chceš vyrobit poličku pro Alonsovy trofeje pro 2024?
Tak to mu bude stačit prkýnko na maso.
Puff je takovej Bořek stavitel, ten ti postaví dům na klíč, zároveň dělá management v restauraci, všechno zvlada
Bych potreboval udelat krov k nove střeše
Až takoví jsme na Tebe byli? Ale jestli bys nás klidně nechal umřít (nudou), tak taky nejsi zrovna dobrák .
Vedel som, že Puff je univerzálny, ale že až takto?
Jedinou trofej, kterou možná bude mít šanci letos získat bude něco na způsob “za dlouholetou účast ve F1”
Počkej, krov potřebujeme my, i se střechou… Ale tak ať nejdřív @PUFF udělá ten Tvůj a pak nám řekneš, jestli to umí, jo ?
Navrhnúť krov alebo zrealizovať krov?
Dnes už máš krovy, že ti to zaměří a udělají na cnc, takže “skoro” bez práce.
Jen si sehnat někoho, kdo to umí ukotvit atd.
Akorát si samozřejmě za krovy připlatíš.
Doufám, že jsi si všimla, že nejsem vůbec dobrák…
Jsem lotr a temná duše.
No tak za připlacení … když děláš rekonstrukci domu komplet, tak s vydajema musíš počítat
Fotr je lotr? Ale však byla poucka, že z toho lotr byl nakonec dobrák
Jako že já ještě někomu mám zaplatit za to, že si ušetřil práci? To radši ať to udělá postaru bez cnc a levněji…
Ty se na lotra jenom hraješ
Já se stále konejším, že Renault využije stropu a lepšího prostoru pro vývoj letošního vozu stejně jak se to loni povedlo Astonu a o kousek později McLarenu.
A když né, tak brečet nebudu. Určitě byl přestup do Renaultu správným krokem pro další budoucnost a jestli je pravda, že po Gaslym pokukuje Ferrari už teď, tak si toho všimnou i další TOP týmy.
Jsem rád, že jsem si na Gaslyho vsadil hned v jeho počátcích.
Jak jistě víš, my ženy máme sklon vidět v lotrech dobré jádro. Ještě tak kdybys byl v base, tak Ti hned začnu psát dopisy .
Neeee.
Jakože materiál bude výrazně dražší.
Jinak je to všechno vyrobené, připravené, popsané. Možná se tam mouchy.
Čemu říkáš sem tam mouchy, třeba že je každá krokev jinak dlouhá? Moc tomu nerozumím, ale to by mi možná vadilo…
Přestup správný krok od Gaslyho určitě byl, v AT neměl budoucnost. Ale u Alpine nějak těžko hledám důvod, proč by se v současné situaci měli zlepšit. Jo, kdyby ohlásili toho Binotta, tak přes podivné účinkování v roli šéfa týmu by to do technického posila určitě byla!