Souhlasím, to je taky možná interpretace … ale jde vidět že fanoušci Maxe neuznají žádný argument!
To jim zase křivdíš. Uznávají ty argumenty, které jsou pro.
Dám sem otázka jak by jste zhodnotili tento souboj na základě interpretace soubojů z Austinu?
Čas cca 5:15, kolo 63. Rakousko https://www.youtube.com/watch?v=b0yb1zH2m7c
Proč nedostal pokyn Max vrítit pozici zpět nebo proč nedostal penalizaci za předjetí mimo trať?
Lando byl přece dřív na apexu, krásně se vlezl na trať, a max ho stejně mimo trať předjel …
Zhodnotil bych to tak, že to Lando pustil na brzdy, a byl první na apexu, takže ta zatáčka byla jeho.
Udržel auto na trati. Byl to krásný a čistý manévr.
Poté ho Max předjel mimo trať, jelikož řádné navrácení pozice nenastalo, tak měla být 10s penalizace za leaving the track and gaining an advantage. Ale nedostal ji.
Ja som rakusko ignoroval.
Video som si pozrel a je to takmer identicka situacia s jednym rozdielom.
Lando zostal na trati.
Chce sa mi blejt velebnosti …
Už zase Pepo? Ty poslední dobou jen zvracíš.
Takhle, pokud předjíždějící vnitřkem musí nechat vždy místo, tak se to prakticky nedá projet
dalo by sa ale to by chcelo kus gentlemanstva a to sa uz davno vytratilo, bohuzial
Svata pravda. A ja ti na to hned odpovim, i kdyz jsi se neptal.
To je proto, ze jeste nikdy nejezdila v F1 takova hvezda jako je Max Emilian Verstappen
Chlapi co to s vama je? Neco spatnyho jste snedli? To uz jsi kolikatej co ma zazivaci potize. Zacinam mit o vas starost.
pozri, ja niesom ziadny Verstappenov fanusik…
pri incidentoch treba brat do uvahy aj charakter zakruty. T4 v Rakusku je velmi ostra a klopena a dovolim si povedat, ze Norris nebol jasne pred Ver na apexe.
Je pravda, ze T12 v Austine je asi rovnako ostra, ale podla mna sirsia a plocha.
je tam snad rozdiel v tom kto bol ako vpredu
Jenže to on nepotřeboval tam být dříve. Dle zřejmě nových zjištění, Lando jel už první, takže Landa předjížděl Max, byl sice na Apexu dříve,( max) ale předjel Landa mimo trať.
Teď budete muset jít proti tomu , co obhajujete.
Člověk přijde na forum po pár hodinách a kouká, kdo najednou všechno patří mezi Alzáky
kto nepotreboval? Norris v Rakusku?
preco by nemusel?
Ne minulou neděli… Lando už jel první po rovince, Max byl předjet.
a preto, ze Norris sa branil, nemusel byt prvy na apexe nato aby mal pravo na urcovanie linie?
Situace by se měla otočit, Max předjižděl… a ne Lando.
To je už jedno, pokiaľ Max nevypadne z dvoch pretekov tak je Lando bez šance.
jak otocit?
vzdy ide o to, kto z tych dvoch je prvy na apexe. Ak ich otocis opacne, nic to nemeni na tom, ze prvy na apexe ma pravo urcovat liniu.
je to nepisane pravidlo, ktore plati roky.
Jak bys tedy zhodnotil T4 v Rakousku?