McLaren odkazuje, že po víkende prešetrí aj nehodu zo šprintu | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren dělá podle mě chybu, že o těchhle záležitostech vůbec veřejně informuje. Ať si doma šetří co chtějí, ale navenek by měli držet linii komisařů - racing incident, tak na co se nás ptáte.

1 Like

McLaren by měl hlavně dopovat své piloty podporou a neřešit, kdo rozboural pískoviště, které už seriál F1 opustil. Stále mají hratelný náskok, ale v kleci s pilotem, který vyhrál téměř sedmdesát závodů a počtem letošních výher už dorovnal Norrise, který má v součtu sezóny lepší auto (Red Bull se dotáhl až po letní pauze). Vracet se k nějakému incidentu, aby se děti neškorpily, kdo komu víckrát rozbil koleno, je blbost. Oni se mají soustředit a zmobilizovat na to, co přijde, protože proti jejich monopostu stojí nejlepší pilot tohoto desetiletí a jeden z nejlepších pilotů v dějinách motosportu. OMG. Piastri je pořád kluk, který jede svou třetí sezónu.

Nebyl bych proti. :slightly_smiling_face:

Tak oni se podle mě snaží nad nimi úplně neztratit kontrolu. To je ok, ale bez těch řečí okolo, do toho, co si řeší za dveřmi, nikomu nic není. Stejně už jenom platí, že čím jsou od sebe dál, tím líp :smile: .

1 Like

Já osobně si nemyslím, že by soupeření mezi Norrisem a Piastrim dosahovalo nějakého patologického stadia. Komplikuje to hlavně vedení týmu. Tvrdé závodění mezi kolegy jsme viděli už mnohokrát, Vettel Webber 2010, Hamilton Rosberg, Alonso Hamilton, vlastně i Leclerc Sainz, byť tam nešlo o titul, pamětníci určitě vyloví dost příkladů z 80. let nebo i dávnějších. McLaren se to snaží režírovat až moc, jako kdyby jeho piloti byli nesvéprávní nebo si to neuměli v hlavě srovnat.

Prostě normální souboj o titul, jak správně řekl Karun Čandhok, to nejsou závody s vajíčkem na lžičce v mateřské školce. Pro každého z nich to může klidně být jediná šance na titul a musí do toho dát všechno. A je to tak v pořádku :slight_smile: .

1 Like