McLaren odkazuje, že po víkende prešetrí aj nehodu zo šprintu | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren počas a bezprostredne po Veľkej cene Singapuru nechcel nijako penalizovať Landa Norrisa, no po vyšetrení incidentu v továrni prišli isté “dôsledky”. Nedá sa však vylúčiť, že nejaké dôsledky prídu aj po šprintovej nehode McLarenov. Britský tím chce opäť spustiť interné vyšetrovanie, hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že šlo o prostý pretekový incident.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217150/mclaren-odkazuje-ze-po-vikende-presetri-aj-nehodu-zo-sprintu

:stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Super, Brown potom vypoti nieco typu “ano, na nieco sme prisli, nejak sme sa dohodli”

4 Likes

Ech, neni co presetrovat. PIA to zkusil nevyslo.

Jako, Hulk tam byl zbytecnej, cpal se s tou svou vleckou do top 5 na par kol :yum: to je tak vsechno.

… a Piastrimu bude opět o něco hůř, teď je čas ho dorazit :smile:

4 Likes

Jediný řešení je, že Lando sundá Maxe, aby se to kompenzovalo🤗

3 Likes

Presne tak, naco vsetky tie zbytocne reci.
Piastri to pokazil sebe aj Landovi, urobil chybu a to je cele.

Mohl tu zatacku po prave strane poslusne odkrouzit, ale vsak on se zvedne.

V klidu je to motosport, tam bude mela pořád a když nebude, tak kluci novinařský to vymyslej, aby mela byla. Z howna upletou bič…

Dufam ze to ustoji.
Pride mi odolnejsi ako Lando.
Plus myslim ze Oscar ked pojde do tuheho Maxa predbehne, Lando nie.

Tvl oni si fakt nedají pokoj

To že někdo skrývá emoce a je povrchně bez emocí , tvaří se že je nad věcí, neznamená že je silný.( I Mika se tehdy "rozplakal) Dost často je to póza vnitřní slabosti. A přijde mne právě že Piastry se sesypal, což není na konec sezóny ideální.Ale třeba se pletu…

Děkujeme za potvrzení tomu, komu fandíš :grinning:

Teď to regulérně přeješ Maxovi, přiznej se :stuck_out_tongue:

Já fandím odjakživa Mclarenu. Nic není více než tým…

Tak Piastri se jevil odolnejsi, Landovi sedi presne tahle pozice kdy musi dotahovat.

Asi i jo, ale je to komplexnější. McLaren mě svým přístupem opravdu deptá, je to takový neformulový, šťávu si z toho dělaj hlavně někde u sebe za zavřenými dveřmi.

1 Like

To jsou věci. Puff kvůli Maxovi začal naplno fandit Piastrimu, ty kvůli McLarenu fandíš Maxovi. To jsou paradoxy :grinning:

3 Likes

Fandíš je silné slovo, ale ta možnost se stala prostě vzhledem ke všem okolnostem zajímavá.

Kluci, začněte fandit vždycky tomu kdo jede první a máte problém vyřešenej. :smile: