Situs to teď nemá lehký, tak ho nech.
Jinak samozřejmě, že mu titul nepřeje.
Však já nejsem proti, naopak.
Skoro bych až řekl, že je to přirozená věc. 
Stálost objektu ( objektová konstanta) je základní psychologická věc dospělosti, pokud ji nemáš, není problém venku ale u tebe. Ale vím že to není jednoduché…
Já třeba ač fandím Mclarenu, bych hrozně rád aby si to ty tři kluci mezi sebou rozdali na férovku, je to pohár jednotlivců. Každej sám za sebe… žadné hry a prasárny.
Přirozenější je žít bez provokací za každou cenu. Jsou ale lidé, který ty reakce potřebují že…rozhodit druhé je cíl. To je jejich přirozenost , mód pro přežití.
Tieto vyjadrenia by si mal Stella nechať pre seba. To akože Fernando s Nicom majú prestať pretekať v prvej zákrute, aby sa niečo nestalo chlapcom z McLarenu? Toto je F1. Tu sa preteká… V prvom rade by sa mal starať o svoj tím a svojich pilotov… a až potom sa navážať do skúsených borcov ako sú Nico a Fernando… mimochodom. Neviem čo chcú ešte prešetrovať v tom McLarene… Pretekový incident ako vyšitý…aj takéto veci sa stávajú. Nik nebol na vine, tak čím skôr to hodiť za hlavu a sústrediť sa na ďalšie preteky… toto nikomu nepomáha, čo predávdzajú s tým prešetrovaním každej prkotiny…
Oni to vyšetří… vždyť přece není co vyšetřovat.
Nějaký drobky novinařům je potřeba nasypat, aby mohli rozjet plácaní v novinách a na netu. Pozornost zajištěna…
Jakože se ho snažím vyprovokovat? Vážně vám to tak příjde?
To mě příjde vtipné vzhledem k tomu, co se tu denně děje…takové malé popíchnutí ode mně 
Grahame, nezlob se na mě, ale ty se tu snažíš dělat psychologické rozbory u lidí, který vůbec neznáš a většinou až potom, co se ti nelíbí jejích reakce 
Je to tezky kdyz tym jednoho z pilotu zamerne odlepuje znaceni z pitwall a ten pilot se k tomu ani nevyjadri, nevim proc to Emil v mediich neodsoudil.
Buď tým pádom nepovažuje jazdcov McLarenu za skúsených alebo to naopak myslel na nich. 
To neber jednotlivostně, ale všeobecně. 
Já se na tebe nezlobím.
Ještě aby jo
já na tebe taky ne, jen jsem napsal skrze svůj pohled, zbytečné dále rozvijet
Přeju titul Landovi, když ho nezíská, tak ať ho má Piastri. Jsem s tím v míru. S Verstappenem v míru nikdy nebudu.
A to presne tym vyjadrenim robi… Lebo kazdy vie, ze najvacsiu vinu na tom nesie Piastri, ktory hladel iba do predu na Norrisa a nie do zrkadiel…
Ten McLaren je opravdu úžasný. Místo toho, aby podržel svého pilota, který bojuje o titul, vede šampionát, ale ocitl se v krizi, ho bude vyšetřovat a trestat. Ta dvě sociální paka, která to tam vedou (Brown a Stella), asi opravdu věří, že Norris má dostatečný náskok na Verstappena… No tak snad bude v Brazílii pršet, když loni jim to nestačilo.
ja si zelam nech Max v Brazili zaknihuje 25 a McLaren 0-0. A potom nech sa o ten titul na ferovku pobiju vsetci traja.
Já si želám, aby Red Bull přestal porušovat pravidla a poprvé ve své historii jel férově o titul