McLaren má čas do Imoly. Marko upozorňuje na nový balík Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

3 Likes

Ty to nevíš? Však ty si taky můj další účet, ježek, Puff, Dejv … to jsou všechno moje účty, to je jasný ne?

1 Like

To je tak, když někdo má místo mozku vosk, ale tak hlavně, že mu nevadí tu psát takový srance :grinning:

1 Like

Z tebe musi mit doma radost, jak bohatej mas slovnik. :+1:

3 Likes

Co doma, ale hlavně, že ty máš z toho radost

1 Like

Prave nemam, proto to pisu. Mas znalosti, zdroje, tak neklesej na uroven tech 2-3 primitivu a vynech urazky a sprosty slova a emotikony.

1 Like

Horner:
„V rámci letošního roku to byl z naší strany závod, ve kterém jsme byli dosud nejvíce konkurenceschopní. Z hlediska čisté rychlosti jsme dokázali ujíždět McLarenu, a stejně tak ho pak i stahovat (po odpykání penalizace, pozn. red.).“

:smile:

1 Like

Otazka je. Co sa stane ked (ak) bude mat rbr = auto s mcl… :grimacing: potom sa bude zase pisat ze je rbr o parnik vpred? :wink:

Horner by se měl podívat co tu píšou někteří členové fóra, aby věděl, že on o tom nic neví😄

2 Likes

Niekedy je radosť čìtať vyjadrenia Marka a expertov F1 (niektorých fanúšikov Redbullu) v diskusiách. Marko toho nakecá…Redbull prinesie balík vylepšení od Imoly, zatiaľ čo najväčšia konkurencia bude spať. A okrem toho, aký si je istý, že vylepšenia budú fungovať, prihliadnuc na ich nedávne vyjadrenia o veternom tuneli, ktorý ich obmedzuje pri vývoji.
Ešte ma bavia aj tie rozprávky a žvásty o tom, ako obmedzí dominanciu Mclarenu zavedenie sprísnenia záťažových testov flexibility krídiel od Španielska :rofl::rofl: lebo v Mclarene sú takí obmedzení, ze s tým vôbec nepočítajú :rofl::rofl: tá naivita niektorých je až do neba volajúca. Dám ruku do ohňa za to, že pomery sa budú meniť, ale na iných priečkach. :grinning: už sa teším na vyjadrenia Marka po Imole, keď “vylepšenia” nejako nebudú fungovať a po Španielsku, keď nové záťažové testy obmedzia iné tímy a nie Mclaren :rofl:

3 Likes

To by měl, našel by tady Honzu, jenž jako jediný viděl fotky jeho dickpicu a který je má uložené. Dále by zjistil aspoň, že měl skončit na pozici už loni během Austrálie.

4 Likes

Jo? A já jsem tu psal něco s tou Austrálii? A mohl bys to doložit? Nemohl, začneš se kroutit, protože jsem nic takovýho nepsal. Ale jsem rád, že ti rizmazanej palec udělal takovou radost a uložil sis to jako tapetu

To ze si to myslis, neznamena, ze je to pravda… To iste ako ty ze ‘‘ked robia chyby’’ to iste omiela Pepa v studiu a neustale rozprava o tom, ako ich Verstapen vo vsetkych smeroch skoli a ty co si ich tu pochovaval, teraz napises ze proti nim nic nemas :smiley: Ved si tu Norrisa hejtoval za veci co robil Verstapen… preboha trosku sebareflexie, sa uz zobud. sa uz neda ciat po tebe…
A neviem naco tu splietas Zaka a Stellu… To mne je uplne jedno, aj keby mu lave predne prehadzoval Orlando Bloom a lave zadne LadyGaga… ja sledujem zavody. nie postavucky v pozadi timu… a na tych si kidal ties… tak ako na Norrisa… Norris minuly rok PRVY KRAT bojoval, ‘‘alebo skor mal par svetlych zavodov’’ o titul… a si ho tu daval dole, ako usopleneho skolacika, lebo bol v konflikte s hviezdnym Verstapenom na tretom najrychlejsom monoposte :smiley:

Presne tak :sunglasses: nemusis to ale stale spomínať kazdy deň, budu si o tebe myslieť ze si šiši :v:

3 Likes

Prave ze je to podstatne. Lebo minuly zavod zajazdil PP a nebyt tych 5s vyhra zavod. Ale zase bol McL rychlejsi… Lebo RB to dokazal iba vdaka Maxovi :smiley: Keby tam sedel Lando, skonci 5ty viem :smiley:

Čo keď ja som Pepa, už ti to napadlo, že to tak môže byť? :thinking:

2 Likes

McLaren bol rýchlejší, povedal to sám Piastri, tak sa sťažuj jemu. :clown_face:

Ja som nevedel ze ty si nostradamus. Oke :fist::joy:

Ak si naozaj myslis ze rb je najrychlejsie auto tak nemame fakt o com sa bavit, iba zeby si bol trollko no potom beriem :ok_hand::v::joy:

Ja nepremyslam, kto by si mohol byt, alebo o com sme sa bavili posledne. Reagujem vzdy na dany koment.

Zaujimave, ze to co povedia druhi je pravda, ak ti to hra do karat. Ak nie, tak to ignorujes. Piastri teraz superi hlavne s Landom o vacsiu priazen v time. A preto je pre neho lepsie nestazovat sa a vzdy vychvalit, HLAVNE AK VYHRA vsak.

Staci sa pozriet na ich rychlost pred pitstopmi a po nich ty genius. Ale asi chces byt jednotkou…
:point_down: :point_down: :point_down: :point_down:

Trafena hus VZDY zagaga :fu: