McLaren má čas do Imoly. Marko upozorňuje na nový balík Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren potrebuje z úvodu sezóny vyťažiť čo najviac. Konkurencia na čele s Red Bullom si už naň brúsi zuby a avizuje, že čoskoro sa skončia jeho medové týždne. Podľa Helmuta Marka majú červení býci veľké očakávania od balíčka určeného na VC Emilia Romagna. Vraj bude taký dobrý, že Red Bull s ním dokáže poraziť McLaren len vďaka svojej rýchlosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196477/mclaren-ma-cas-do-imoly-marko-upozornuje-na-novy-balik-red-bullu

Ak sa naplnia Markove slova, tak som zvedavy, kedy si McLaren urci jednotku.

Logicky by tak mal urobit co najskor (ak sa RB vykonnostne dotiahne), aby si nebrali navzajom body. Ale v realite si to neviem predstavit, ze by pilot prijal rolu dvojky v prvej polovici sezony na zaklade toho, ze straca par bodov, ktore je mozne dohnat za jeden vikend. Ale chcem to vidiet, tu ich uzasnu strategiu dvoch jednotiek v praxi a pod tlakom. :smiley:

2 Likes

Bylo by to zajímavé kdyby RB víc vyrovnal hru.
Abych byl naprosto upřímný, souboj Piastri Norris mě moc netankuje. Max by to tam ozvláštnil, jakože hodně :slightly_smiling_face:

Je to škoda že Max boj o titul letos zabalil a jen se účastní :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Možná to Marka překvapí, ale i McLaren doveze nějaký upgrade.

1 Like

Kdyby viděl šanci, tak po tom půjde jak buldog.

Akorát ty neustále pentle mu kazí spirit :stuck_out_tongue:

Pána Marka treba brať s rezervou, ten už toho natáral.

Veru, ešteže majú toho Júkiho. :+1:

2 Likes

Pokud by se Red Bull skutečně vyrovnal McLarenu, tak sázím na Maxe bez ohledu na to, jestli si v McLarenu určí jedničku nebo ne. Podle mě by rozhodly zkušenosti jak jeho, tak týmu.

4 Likes

Po závodě v Bahrajnu čteme, že Max se jen účastní letošního MS. Jeho manager dělá bordel v garáži RBR a RBR měl krizivou schůzku. Najednou mají balík co se vyrovná McL? Tak on ten RBR asi tak tragický a daleko od McL nebude, že? Hlavně, že se tu někteří museli hádat do krve

Nejde Dr. Marka nemít rád.
Jeden z posledních svého druhu, stará škola. Říká co si myslí a je mu jedno, že psi štěkají.

Vlastně ani nevím, proč by někdo fandil někomu jinému než RBR, neexistuje k tomu sportovní důvod.

Snad jedině Participation trophy generation, vlastně to ani nechci překládat, jak je mě to slizké…
:grinning:

1 Like

Starý rakúsky nácek zasa žvaní…bez neweyho sú v hajzle…Update privezie aj McLaren.

1 Like

Myslíš výkonnostně asi jako v Džiddě? :thinking:

1 Like

Myslím výkonnostně. Podle mě je McLaren zatím stabilně rychlejší než ostatní, rozdíly bývají různé.

5 Likes

Takže výkonnostně to nebylo vyrovnaný v Džiddě?

Myslím si, že ne. Taky si myslím, že kdyby Max vrátil pozici, už by se před Piastriho nedostal. Piastri závod kontroloval a jel, jak potřeboval.

3 Likes

Tak já to viděl dost blízko. To by mě zajímalo co je teda blízko? Až bude Max vyhrávat o 15s?

Pořád zapomínáš pro regulérní srovnání odečítat faktor Max.
Max je maximální maestro. :stuck_out_tongue:

Takže Maxmilián o 3 desetiny rychlejší = stejná technika? Tak je to myšleno? Tak to jsme s těmi 15s asi fakt doma :slightly_smiling_face: Na to ale neskočím, protože si nemyslím že jde o rovnici kde vystřídání Landy Maxem hned uberou 3 desetiny.

1 Like

Já nevím, co je pro Tebe blízko. Až budu já vidět RB a McLaren na stejné úrovni, dám vědět.

1 Like