McLaren domrví aj double. Piastriho pripravil o skutočnú radosť z víťazstva | Magazín F1 - F1online.sk

Prvé víťazstvo v kariére je pre pilota nezabudnuteľný okamih, ktorý mu každý pravý fanúšik zo srdca dopraje. Oscarovi Piastrimu to určite mnohí v dobrom priali, no stratégovia McLarenu s tým mali problém. Tí sa opäť “vyznamenali” a po ďalšej zbytočnej chybe pripravili svojim jazdcom veľmi rozpačitý záver pretekov. Žiaľ, tentoraz sme nevideli tú radosť a príval emócií, ako v prípade Landa Norrisa po jeho premiérovom triumfe v Miami.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164906/mclaren-domrvi-aj-double-piastriho-pripravil-o-skutocnu-radost-z-vitazstva

Smiesne, ze vraj pokryt Hamiltona.
Ale najviac ma hnevalo, ze nezakrocil Stella. Bolo trapne to prosikanie. Mal dat jednoznacny prikaz.

1 Like

Bolo to rozpačité a zbytočne len vyvolali týmto divadlom diskusie a narušili pohodu v tíme. Vo Ferrari by to nespravili inak😃

1 Like

Hodne pilotu ma prvni win nic moc, tohle dopadlo jeste relativne ok.

1 Like

Táto dominancia jedneho tímu je už nudná :thinking:

7 Likes

Takova dominance, ze si muzou dovolit skoro zastavit na rovince a cekat jeden na druhyho.

3 Likes

Bohužiaľ toto je čistá pravda. Tím McLarenu bol včera smiešny. Opäť začali panikáriť namiesto toho, aby s chladnou hlavou vyriešili Lewisovu zastávku v boxoch. A zbytočne dostali svojich jazdcov do škaredej situácie… Našťastie včera bol smiešny aj tím Red bullu. Keby som nepoznal históriu, tak si pomyslím, že včera chceli toho Maxa z tímu aj vyštvať :smiley: Najprv nelogicky ho požiadali, aby vrátil pozíciu Landovi(pričom nie je možné, aby dostal trest za to, že bol vytlačený mimo trať :smiley: ) a potom ešte aj nechali Mercedes a Ferrari aby ho undercutovali :smiley: takže včera za mňa palec hore pre tím Mercedes a Ferrari. Tí nevyznievajú na smiech.

2 Likes

nebol vytlaceny, keby tam bola stena alebo mokra trava, tak urobi to, co mal, ked sa nezmesti do zakruty = zbrzdil. On si tam vo vybehovej zone predbehne konkurenta a este pi.uje, ze treba vratit poziciu. Dobre rano, stara mama!

1 Like

Je problem nechat vyhrat v Madarsku Norrisa ?
A na konci sezony ak uz nebude mat sancu ziskat titul, tak potom sa Piastrimu revansovat darovanym vitazstvom ?

Red Bull uz letos nenaskoci, Norris se v pohode dotahne, jak se bude snizovat jejich naskok bue to horsi a horsi, tesime se na to.

1 Like

Vieš čo, nakoniec som zmazal komentár. Rozhodol som sa s deckami a ľuďmi s nizkym IQ, ktorí nevedia písať bez vulgarizmov, nediskutovať.

3 Likes

Nebud na neho tak zlej, on jenom uz tretim rokem spatne vidi.

1 Like

OK a ak bude Norrisovi chybat na titul 7 bodov, Piastri sa bude usmievat … či ?

…a co my fanusikovia, co sme si zaplatili vstupenky na PRETEKY F1 a nie na zmanipulovane politicke predstavenie?

Na kdyby se nehraje a jinak pokud si clovek nenamele hubu, tak tezko ziska zkusenosti. (:
Nekdo ma to stesti, ze to nestoji moc penez, zdravi, casu a nekoho to naopak prijde hodne draho.

No nebude, ale tak uvidime, jeste je 12 zavodu.

Mě by celkem zajímalo proč by měl uhýbat Max když byl o kousek vpředu.

A pokud by jsi chtěl namítat, že to je vytržené z kontextu, tak není. Max jel chvíli s Norrisem bok po boku, dokud Piastri úplně z vnitřku nezatlačil na Norrise, kterej pak musel vytlačit Maxe viz video

Edit: Když na to koukám ještě jednou, tak stejnej princip se dá aplikovat i na souboj Norris Piastri, kde byl Norris vpředu a Piastri ho vytlačil. Piastri přijížděl do zatáčky jako poslední a vyjel z ní první, šikovnej kluk. :grin:

3 Likes

Dejve, z tebe se stal analytik.
Pěkná práce. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Děkuji :smile:

151515151515151515

Když trochu zašmátrám v paměti, tak se před érou berličky DRS předjíždělo především v zatáčkách. Právě tam se totiž jezdci dopouštěli nejvíce chyb.
A kdo vyjel mimo trať, případně mimo trať dokonce předjížděl jako v tomto případě Emil, tak holt musel neprávem získanou pozici vrátit.