McLaren bude útočiť na oba tituly, Stellu inšpiroval Vettel z roku 2013 | Magazín F1 - F1online.sk

V konštruktérskom šampionáte má McLaren viac ako reálnu šancu na titul. S tým jazdeckým to bude o čosi náročnejšie, ale v McLarene sa nevzdávajú. Andrea Stella sa chce dokonca inšpirovať výkonom Sebastiana Vettela z roku 2013 a vyhrať všetky zostávajúce podujatia sezóny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/168750/mclaren-bude-utocit-na-oba-tituly-stellu-inspiroval-vettel-z-roku-2013

Mclaren musi urcit Norrisa ako jednotku a Piastri mu musi pomahat,aby mal Maxa za sebou,potom je realny aj jazdecky titul.Timovy titul je uz jasny,kedze Red Bull si nechal Pereza a ten je nulovy.Bez Adriana je Red Bull polovicny,prakticky skoncil ako najlepsi tim…

Zbytočné. Norris aj tak majstrom nebude.

Velmi sa budem smiat na velkohubom Zakovi, ked to Norris nakoniec prehra o menej ako 7 bodov. :joy:

4 Likes

Vcera na starte opat raz ukazal, preco si to nezasluzi.

Tak to ti stačí k životu hodně málo, smát se druhým.

1 Like

K zivotu potrebujem ine veci. Ale bavi ma ked arogancia a velkohube vyjadrenia nakoniec narazia na tvrdu realitu. A myslim si, ze vela ludi to bavi (niektori to nazyvaju karma). :slight_smile:

No, Ak rátam do konca 9 pretekov a Max by za každým došiel na druhom mieste za Norrisom, tak Norris aj tak bude out o sedem bodov. Samozrejme sú tam rozne faktory plus ešte dáké šprinty

Dať si nejaký cieľ,nieje veľkohubé vyjadrenie. Aj keď je ten cieľ veľmi vysoko,tak sa treba oň pokúsiť.Chápem,že sa už trasieš. :smiley:

3 Likes

Nezabudaj na fastest lap a na to, ze McLaren mal vcera taku prevahu, ze Piastri mal byt P2 bez debaty. Az take ruzove a pohodlne to pre Maxa nie je. Ale aj tak si nemyslim, ze Norris ma na to vyhrat vsetky zostavajuce preteky v rade. A nevyse by som bol zvedavy ako by sa zachoval McLaren keby su v nejakom preteku na 1-2 v poradi Piastri-Norris. Ci by vyuzili timovu reziu, ktoru tak velmi odmietaju (alebo odmietali, ked v titul este neverili). :slight_smile:

To sa teraz deje Hornerovi…

1 Like

Mají na to. Stačí se dostat Verstappenovi pod kůži, aby předvedl nějaký svůj blikanec.

Chybí tam ale trochu napětí. Defacto jediný souboj kolo na kolo bylo Rakousko.

Ak dobre pocitam, tak nas caka este 10 VC :slight_smile:

Však jasné. Treba rátať s kadejakými faktormi, ale keď zoberú v redbulle rozum do hrsti, neujde im jazdecký titul. O tom konštruktérskom vzhľadom na faktor Pérez pochybujem. A v Monze predpokladám, že sa bude chcieť doma vytiahnúť Ferrari, tak LeClerc so Sainzom budú ostrí

1. Nauč sa rátať :smiley:

Čím by to tak mohlo být? Skoro jako by McLaren byl o tolik rychlejší, že přímý souboj není možný? :stuck_out_tongue:

1 Like

Neviem o tom, ze Horner by mal nejake velkohube vyjadrenia a utocil by na superov v poslednej dobe. :slight_smile:

Ale budem rad, ak mi to posles ak nieco take bolo (v poslednych mesiacoch som sledoval viac-menej len preteky, lebo nebol cas). :slight_smile:

To je ale driver diff. Autem to rozhodně není.
Stačí vidět, kde byl Piastri.

Skončil Max před Landem po Rakousku v nějakém dalším závodě? :slightly_smiling_face:

Daleko před Mercedesem, co tam máš dál :grinning: