Vela napovie Monza, kedze tam je to o rychlosti a potom je este par trati, ktore RB dlhodobo sedeli (Austin, Mexiko, Abu Dhabi). Ak ich v Monze McLaren vybavi rovnakym sposobom ako vcera, tak maju skutocny problem aj s jazdeckym titulom a prehrat by si ho mohol uz len Norris sam.
Ja si tiez myslim, ze RB a Max by si uz mali jazdecky titul ustrazit, vdaka naskoku najma z uvodu sezony, kde boli este dominantni… PK McLaren musi dat, lebo maju dvoch silnych jazdcov, nie len jedneho.
Aj po Miami niektori pisali, ako bude McLaren vsetko vyhravat a nedialo sa tak, treba pockat, tento okruh im sadol podobne ako Madarsko, kto vie ako to bude na Monze, ale je pravda ze celkovo maju teraz naj balik a potencial je obrovsky a boli by blazni, ak by si take ciele nedali a nesnazili sa aj o jazdecky titul, to sa neda kritizovat, to je povinnost…
Jestli budeš argumentovat Piastrim, tak já začnu argumentovat Perézem. Ten byl ještě dál
Jenom v těch, kde to Norris pokazil
Jen tam, kde byl RBR rychlostně minimálně stejně na tom?
Jeho ukazkovo arogantne nedavne nechutne vyjadrenie po odchode Wheatlyho, take si od Zaka v zivote nepamatam…
O jeho mocenskych chutkach, ktore nastali po smrti Mateschitza a ich vysledok sa dostavuje, to je tiez karma… Ak RB pride o Maxa, bude to aj vinou Hornera. Jos by k tomu vedel povedat… Aj Pereza tam drzi on, Marko to len musi trpiet a trepat jeho hry o druhych jazdcoch, ich psychike atd.
Áno. Pravda. Len mám z toho Mclarenu dáký divný pocit. Myslím, že také rýchle zlepšenie počas jednej sezóny má na svedomie niečo mimo pravidieľ. Minule navŕtali diery do brzdových kotúčov a keď došla kontrola, rýchlo to prelepili páskou. Neviem, niečo mi na tom nesedí-na celom Mclarene
Ano, sorry, 14VC bolo do letnej prestavky, vcera bola uz 15sta…
Na tom zvysku co pisem to ale moc nemeni, vacsia sanca a pravdepodobnost je obrana Maxovho vedenia, nez Landov titul, ale dufam, ze to bude napinave a zaujimave
Norris by vyhrál i v Haasu.,
Ten určite. Ktovie, či Haasu nezobere Uralkali aj monoposty. V Monze pojdú na bycikloch
Neviem co tam povedal (to uz bolo v case ked som toto zakulisie sledoval pomenej v poslednych mesiacoch).
Toto je pre mna zlozita tema, kde nikto okrem zainteresovanych nevie ako to vlastne bolo. Moze byt to, ze Horner zrazu po smrti Mateschitza chcel toho strasne vela, ale na duhu stranu to moze byt aj tak, ze po smrti Mateschitza zrazu chceli Rakusania vytlacit Hornera, lebo vedia, ze tam je velka osobnost a silny hrac a toto bola idealna prilezitost pre nich.
Tu si myslim, ze to nie je vina Hornera, ale vsetko zavisi od toho aky mu daju monopost.
Pereza tam drzi hlavne sila latinsko-americkeho trhu a mexicke prachy a to, ze RB nema inu alternativu, ktora by nebola velkym riskom. Plan Ricciardo zlyhal na samotnom Danielovi, Tsunoda nie je pilot do top timu a Lawson alebo ktokolvek iny by bol risk, ze dopadnu ako Gasly, Albon aj Perez a navyse by bol RB este aj bez mexickych prachov. Preto si myslim, ze pocas sezony ta zmena nema zmysel (hoci som chcel vidiet Ricciarda v RB, aby sme ho vedeli porovnat s Perezom).
Suhlasim. Pravidla platia uz dlho na to, aby teraz objavili nieco prevratne, co by z auta, ktore bolo na zaciatku roka daleko za RB a zaroven aj za Ferrari, tak zrazu je dominantne aj voci RB. A ten oyeb s brzdovymi kotucmi len nahrava tomu, ze v McLarene skusaju kadeco bez ohladu na legalnost. Ale kym im na to nepridu, tak mozme len spekulovat a domyslat si.
Norris ma problem vyhrat v najlepsom aute, nie to este v Haase. Aj vcera by to prehral na starte, keby ten rozdiel medzi autami nebol tak obrovsky.
Po odchode jednej z naj osobnosti RB, tusim 18 rokov pre nich robil, zahlasit, ze aspon budu mat na viac kvalitnych ludi, to je velkohube a najma cisty grc…
A je toho viac, len spominam cerstve, ktore ma fakt sklamalo.
Samozrejme, suhlas, ale monopost bude aj vysledok odchodu poprednych ludi, zmena motorov, vsetko zastresuje Horner, s ktorym ma samotny Maxov otec problem, cize ano, je to AJ o Hornerovi a jeho konani…
Co sa tyka Pereza, je to vsetko “pekne” a pravda, ale vysledok je, ze tam uz dlho jazdi jeden polotraged a to je hanba. A druhy fakt je, nedavno tu tiez bol clanok, ze Marko s nim uz stratil, napriek tym milionom, nervy, no Horner ho podrzal a Perez zostal - na to som narazal…
Zato Maxipes vyhrá aj na kolobežke.Ten jeho kyslý úsmev po včerajšom preteku bol na nezaplatenie
Pre mňa je skôr zaujímavé ,že monopost ktorý od začiatku ročníka bol taký dominantný ma zrazu problém s Ferrari,Mercedesom.Kde sa stratila ťa výkonnosť?
Špatně frajére, Maxipes bickus Dickus, snad jsi nezapomněl tu svou říkanku, tak moc originální
Že tě zase trápí co píšou uživatele fóra místo samotný F1😀
Mě velmi těší, žě tě stále trápím já bobánku , že na mě neustále reaguješ