Jenom připomínky, Multi21 rozhodně Webberovi nevzalo šanci na titul, tam se naopak on dožadoval týmové režie, “aby mu to nebylo líto”. Jestli to tak je, tak ať si to vyžerou, nic víc se k tomu říct nedá.
Môj nazor je, ze ked nemas dominantne auto, teamova rezia je podmienkou.
Fun fact.
Z Piastriho se dělá budoucnost a bla bla bla jako kdyby Norrisovi mělo být 35.
Přitom je mezi nimi věkový rozdíl pouze 1,5 roku.
Jistěže. Ale jestli to vědí a zavázali se Webberovi tak, že teď fakticky nemají nad Piastrim kontrolu, tak se nedá nic dělat. Pak by jejich současné chování aspoň dávalo smysl, chování při uzavírání takové smlouvy už ne .
Přesně proto neměli takovou dvojici nikdy sestavit .
no lenže oni majú dominantné auto
Tak není to problém.
Ale Zak měl přijít a říct: “Kluci bylo tady 13 závodů, měli jste stejné možnosti. Tady Lando nad tebou vede o 60 bodů a ztrácí 60. Pojedeme s Landem na titul, a podřídíme taktiku titulu.”
Třeba tak, že mu to tam nešoupne v druhý šikaně.
Každý to vnímá pejorativně, ale však se to dá udělat fér.
A příští rok můžete jet zase do prázdnin od nuly.
Jupí
Trvalo to dlouho, hodně slz se tady prolilo a konečně pomalu většina pochopí, proč je Pérez v RBR.
Ano. Inak Webber a sezona 2010 je fantasticky priklad aj k nasej teme urcovania a nacasovania 1-2.
Kto mal tu sezonu od polky v time viac bodov? A dokonca to platilo az do poslednej VC a aj tak sa Webber nestal jednotkou v time.
Kto ziskal nakoniec titul? Jeho kolega Seb.
A nebolo to zdaleka tak, ze dominovali a mohli si brat body, naopak, posledna VC bola jedina v historii kde az 4 jazdci mohli ziskat titul a kazdy bodik rozhodoval…
Cize ak to chapem dobre, spravne mal byt MS Webber, lebo tim ho mal urcit v polke sezony za jednotku a Seb mu mal pomahat, ano?
Ahóóój, tak tolik optimismu bych zrovna od Tebe nečekala, to jsi mě překvapil ! V tomhle jsem naopak hluboký pesimista a obávám se, že hodně lidí to nepochopí nikdy .
Ještě mě Puffe řekni, kdy to takhle v celé historii F1 fungovalo .
Jsi král skautíků.
Jasně třeba Hamilton - Bottas.
Jelo se na Hamiltona, ale zároveň to bylo fér i k Valterierovi.
Když byl Valterier nějaký den lepší, tak ho nechali i vyhrát. A když potřebovali, aby uhnul, tak mu řekli uhni.
Možná ano a možná ne, třeba to RB riskl, protože měl dostatečně silné postavení. Kromě toho Vettel bojoval o titul už v předchozím ročníku až do konce a měl lepší konečný výsledek, tak mu možná už tehdy věřili víc. Taky se jim to vyplatilo, titul i přes Webberovo selhání v posledním závodě získali. To byla ovšem docela výjimka, pokud by jim Ferrari sebralo titul kvůli soubojům jejich jezdců, tak by byli právem za kašpary.
Podle mě tady třičtvrtě uživatelů vystupuje pod image chlapa, ale ve skutečnosti jsou to 15 leté holky, nebo špatně naprogramovaní bezpohlavní boti.
Není jiná možnost.
Až mě píchlo u srdce, jaký to je nesmysl.
Zahravas sa
Tak ty žádný nemáš, a ani se nedíváš, takže to nemůžeš vědět.
To nedělej, víš jak jsem citlivá duše
Uprimne som cakal jednoznacnu odpoved, kedze predtym jasne definujes “pravidla” TR pre maximalizaciu sance na PJ a to vratane jej nacasovania (polka sezony).
Cize s nadsazkou povedane, Seb ziskal titul vdaka nespravnemu NEpouzitiu timovej rezie a to dokonca riskovali aj v suboji s Alonsom a Hamiltonom…
Vtedy si taku obrovsku kritiku nepamatam, ale casy sa menia.
Ja sa s takym riesenim/pohladom nestotoznujem, len chcem takyto pohlad aplikovat rovnakym metrom…