McLaren bude môcť po sezóne vydať príručku: Ako svojho jazdca pripraviť o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavně když jde o prsa a 12% (30) tuku.
To jsi jak hysterka. :grin::stuck_out_tongue:

Však on přijde a s ním přijde zákon…
Vedle je článek s Alonsem v nadpisu :wink:

1 Like

Jj, taky mě to překvapilo :grinning:.

To, že se něco povedlo před 14 lety ještě obvyklé úspěšné postupy nezbavuje platnosti. To je asi opravdu vše, díky za diskuzi.

Suhlasim, prave preto som cakal jasnu odpoved, ze podla teba mal byt Webber MS a nie Seb, lebo tak by to bola podla tvojich “pravidiel” ako si ich jasne pomenovala, ale to si napisala neviem preco iba mozno, neurcito…
Pritom Oscarovho manazera by si tym rovnakym metrom naozaj potesila hehe :wink:
Tiez dik za diskusiu.

1 Like

Vam to uz totalne prepina? Sialeny najazd do zakruty? :joy:

Najskor vsetci nadavaju na dvojky typu Bottas a Perez, a teraz to vsetci od Piastriho chcete, hoci to od neho nechce ani jeho vlastny tim. A sialeny najazd? To si pozeral nejake ine preteky? :sweat_smile:

6 Likes

Hádám že do dvou měsíců tady kompletně přijdeš o svoji auru královny bezkonfliktních diskusí :grinning:.

Déle to v téhle komunitě nemůžeš vydržet :love_you_gesture:

4 Likes

McLaren nás učil, že týmová režie je špatná. Můžeme na ně teda začít bučet když budou tu TR praktikovat? :thinking:

2 Likes

Velmi vystizny koment. Uplna hysteria… :smiley:

No koukám :smile: . Asi mě opouštějí síly mluvit dokola a bezkonfliktně o situacích, které vypadají jako zjevný nesmysl, a povyšovat je tak na smysl :smile: . Ale chyba může být klidně u mě, to nepopírám :smile: .

Ja si z toho hlavu nerobim, predsa sa hovori ze sa pocitaju len posledne preteky :grin:

V baku pride norris cely v bielom ze je jednotka a rozvinu mu pred auto cerveny koberec, piastri bude pocut len “oscar, lando is faster than you”

A bude to papajova nuda :yawning_face:

Právě z tohohle důvodu mám v garáži boxovací pytel, vážně to pomáhá a lidi se pak třeba nebojí chodit na porady a i jiné podobné benefity to má :grinning:.

2 Likes

A proč teda Max říká, že je nevyhrajou, když měli náskok 0,7s v race pace?

Nemám garáž ani pytel. Mám manžela, ale to by nemuselo dopadnout dobře :smile: . (Nemusím doufám zdůrazňovat, že to byl jenom nevhodný vtip, že ne? :smile: )

2 Likes

0,7s mali nad kým náskok? Nad Sauberom?

1 Like

Red Bull? letos? nad Sauberem měli 2s v race pace, proč? vzbudil ses až na Monzu?

To uz je historia kolego, operujme s tym co je aktualne

tak ja som od Monaka spal , teraz som sa zobudil, keď Leclerc sa vrátil prvý krát od začiatku 2022 k technike že v zatáčke nedáva ani nohu z plynu a celú zatáčku aj pri brzdený používa plyn aby rotoval zadok rýchlejšie. Pardon ešte na konci 2023 túto techniku využil od Japonska.

1 Like

1 Like

V tom pripade by to bol len dalsi dokaz amaterizmu Zaka (resp. jeho ludi). :slight_smile: