Ten druhý jezdec vedle Norrise má taky šanci.
Ve hře je ± 200b…
Ztráci asi jen 150.
@Hedgehog Zakove grilovanie a amaterizmus uz je aj na YouTube
Nico Rosberg asking some tough question from Zak Brown ItalianGP24. (youtube.com)
pretože : Tisíc zamestnancov v týme a ani jeden si neželá haváriu a koniec v prvom kole oboch ich jazdcov, ďalej : jeho čas určite príde a bude majster, je nato predurčený, no teraz by si sám mal uvedomiť že je treba zachovať klud a pokoj v týme a že treba dohnať bodovo RB a získať titul a že treba aj pomôcť Landovi aby dohnal čo najskôr Maxa a možno aj získal titul. V čo ja už po včerajšku vôbec neverím a na 100 % si myslím že ho už ani nedobehne a skôr dávam šance Leclerkovy ktorého podrží tým a aj spolujazdec.
To zas nepřeháněj, je to dostatečná pitomost i podle pravdy .
Prepac, Piastri nema sancu na titul.
S matematikou na mna nechod, je to tak male percento, ze to nestoji za rec.
Reálne ohrozil Landove body a toto by som v ziadnom pripade netoleroval.
Dobre
Ty se tu divíš mladým holkám, že neumí počítat a pak si neumíš vypočítat 303 - 197
Este raz. Preco by mal toto urobit Piastri sam od seba, ked mu to tim nenariadil?
Jazdecky titul je titul pre jazdca. Preco by mal Piastri sam od seba pomahat Norrisovi v niecom, co bude znamenat, ze Piastri mal auto na titul a neziskal ho?
Pomahal takto sam od seba niekedy niekto kolegovi k titulu v F1? Nikto nikdy. Ani Raikkonen Vettelovi a to Kimi bol splachovaci v tej dobe a spravil by hocico, co mu tim povie.
A toto je kde napisane a zarucene? Toto sa hovorilo aj o Russellovi, Norrisovi, Leclercovi, Albonovi a dalsich, lenze tolko titulov v F1 nie je.
Ty si to velmi mylis s timovym sportom ako hokej alebo futbal, kde tvoj spoluhrac je s tebou za jedno a ide vam o spolocny ciel viac ako o tie osobne ocenenia. V F1 je v prvom rade kazdy pilot sam za seba. A pokial tim nerozhodne, tak nema najmensi dovod pomahat Norrisovi, navyse v pretekoch, v ktorych je jasne lepsi.
Leclerca predsa vzdy spolujazdec Sainz podrzal (o Ferrari ani nema zmysel sa bavit).
07 mohl mít McL titul, kdyby se Ham stáhl a věděl, kde je jeho místo, ale on se radši přetlačoval s Alonsem a nechaval ztracet body oba
No vitaj a tento rok sa môže stať to isté. Inak tak poverovo Leclerc prebral Kimiho miesto predsa v garáži.
A paradoxne má menšiu stratu na Maxa ako v 2022
Ja netvrdim ze nie, ale stanovovat v timoch co tradicne nie su nastavene na timovu reziu, aby ju mali uz v polke sezony, mi tiez nepride spravne, obzvlast ak prva polka bola aka bola…
Vo Ferrari kebyze maju urceneho Charlesa ako jednotku (dlhorocna minulost aj buducnost timu) a odchadzajuceho Carlosa ako dvojku, tak ma Charles teraz o dvojciferny pocet bodov viac.
A to je tim, kde 1-2 historicky velakrat bola.
V kolkatich zavodoch mu Sainz pomohol?
Zosypal sa Charles, place, alebo jemu body nechybaju, ci 24b strata na Landa znamena, ze o titul nebojuje?
Perez Maxovi ako pomohol?
Fakt je vlastne ten, ze doteraz na tom boli top3 kandidati na titul (Max, Lando a Charles) v zmysle brania bodov “dvojkou” v time dost podobne…
A mozno ma PJ ziskat ten najlepsi. A ten musi porazit vsetkych, aj kolegu v len vo svojej druhej sezone.
A este sa spytam inak, ked je to neustale absolutne top tema…
Lando straca na Maxa 62 bodov.
Z toho 10 mohlo byt menej, pri TR.
Tych zvysnych 52 bodov ide na vrub najma komu? Tiez Oscar a neurcenie 1-2 ked 10b vytvorilo uz teraz cez 10 clankov a zvysok straty akoby ani nebol a nemal dovody?
Preco by mal Piastri sam od seba ohrozovat Norrisove body sialenym najazdom do zakruty a totalne riskovat ?
Já mu odečet nějaké body, které neměl mít.
Monacan vo Ferrari vyhral Monako a Monzu. No krasa.
hovorilo sa to o veľa ale toto vravím ja a či mi to víde tak to netuším. Mal lepší pretek? z môjho pohľadu len taký ako som písal a myslím si nadalej, ano je dobrý ale včera bol až moc premotivovaný a tým ho mal korigovať.
Ty už počítáš ty body, jak ultras Landa
Lebo nemaju 1-2