Už měl domluvit tu smlouvu, když spolu seděli na kafe v Monaku
Záleží na časové ose, třeba se stalo obojí. Včera byl pesimista a dneska na něco přišel.
Chudák Džordžo, kam s ním?
Myslím, že je vidět, že Toto opravdu Maxe nepotřebuje.
Předvedl v poslední době nějaký intergalaktický výkon?..
Moc drahej. Lepší George a Kimi za zlomek a odvedou stejnou práci.
Max pod 60mio nepůjde.
Vlastne ste v tomto clanku len do slovenciny prerozpravali nazor Willa Buxtna z F1 TV. A vas je aky?
Být Totem, tak si Russella nechám
Protože Mercedes nechal jezdit jezdce a nedělali tam z nikoho Barichella
Tak Ferrari tieto tímová dvojky vpodstate vymyslelo, ale tam to aspoň každý rešpektoval a malo to štábnu kultúru. TO čo robí McL je taký kočko pes
to vravel aj v 2022 ked mal dve ci kolko DNFs … take bajky pre hejterkov
Takže pro tebe?
vsimol som si, ze si zacal dnes klasicky ist do Nordaka, a do Ferrari, necham ta v tom
Lebo mali taky motorovy naskok, ze si to mohli dovolit aj keby za nich jazdila dvojica Latifi - Mazepin.
Do nikoho nejdu
Vsichni co tady vzdy narikali, ze se na to neda divat, ze to je motorsport, ze se ma jet naplno. Zavodit i v tymu- slusne, ale ZAVODIT. Tady ted fnukaji, ze to Piastri po pulce sezony nezabali jen, aby Lando mel titul.
Nevim, ja si proste myslim, ze jestli chce Lando titul mel by porazit vsechny, i sveho kolegu.
Kdyby to bylo tak , Ros by nikdy nemel titul a Ham uz jich ma 8…
Asi jsem stara skola😔…
Kdyby bylo Piastrimu 35 uvazovali by jinak, mozna jezdecky titul neziskaji, sebrat zdravou sebeduveru mlademu pilotovi za to nestoji.
Vidis to spravne, ale jinak je to jen modre echo, auto jim netahne tak co zbyva, presne tohle
Tak tak. Presne ti, co najviac nadavali na Pereza a Bottasa za to aki su poslusni a ze RB a Mercedes si s nimi robia co chcu, tak presne ti isti teraz nadavaju na Piastriho, ze nerobi dvojku, hoci ani sam McLaren to od neho (zatial) nechce.
pamatate na team radio z madarska " Lando na to aby si vyhral titul potrebuješ team a Oscara" … hmm… celkom tieto slová nabrali uplne iný význam…