McLaren bude môcť po sezóne vydať príručku: Ako svojho jazdca pripraviť o titul | Magazín F1 - F1online.sk

takže mladické ego je viac ako jazdecký titul ktorý reprezentuje jazdca a team? :laughing:

Veď to je ten problém že Mclaren to (zatial) nechce… a máme 8VC do konca sezóny… a takto sa boj o titul majstra sveta nevyhráva… s tebou uplne suhlasim čo si písal včera… že Lando si to momentálne nezaslúži… to je pravda… lenže ako každý fanúšik chce vidieť boj a tvrdý motoršport do uplneho záveru… preto momentálne sa to tak rieši… kedže Lando je potencialne jediný čo aspon vie ohroziť Maxov titul, aj ked si osobne myslím, že Max si to postráži… a viac si to zaslúži Max ako Lando…

Len Mclaren sa musí prebrať z toho sna… že už nie sú regulerne na 5-6 priečke… ale bojuju o vitazstvá a majú šancu vyhrať PJ PK … a tu už dávno mala byť tvrdá teamova režia… a nie hrať sa na niečo že neskaziť Oscarove ego?? Ak by bol Oscar lepší… teraz by sme riešili takto Landa… a nie jeho

Nie som Landofan… len chcem vidieť drámu ako každý… preto momentálne fandím Landovi aby sa čo najviac priblížil k Maxovi, aby to bolo viac napínavé…

Najvačšia sranda z toho celého bude tá, že všetky tieto komentáre budú mať možno zachvílu nulovú hodnotu, ak nám RB ukáže ako sa poskladal… a vyhrajú všetky ostatné VC :laughing:

To se musis optat v Mclarenu, minimalne to tak vypada.

Dolu se pada rychle, nahoru to jde ztuha, i kdyby se jim povedla desetina za vikend tak je to malo :laughing:

inak taká otazka…

niekto z vás kupoval nejaké tričká resp. merch F1 ? z official stránky ste kupovali? kedže tam to je extrem predražené … a neviem najsť nič iné… ma niekto s týmto skusenosť? rád by som kúpil otcovi na Vianoce tričko Ferrari… ale všetko len F1…com a potom Amazon

dakujem za odpoveď vopred

Kupuju přímo od týmů, je to levnější, než F1 ofiko, jinak české a slovenské weby s merchem jsou extrémně předražené, tričko co stoji 800 na ofiko shopu týmu, tak prodávají za 2 000

1 Like

Ja kupujem dost často na Fuel for fans. Pozri tam.

1 Like

Pozri napr. https://fansbrands.sk, kde starsie veci su o dost lacnejsie.

1 Like

Tak uz je to tu, senna vs prost

1 Like

Dúfam, že sa Zak bude toho držať aj naďalej a darujú titul Maxovi. :grin:

2 Likes

Presne. Takto sa to robí do psej matere :smiley:.

jedným slovom “hlupáci” :man_shrugging: dúfam že Mclaren nezíska nikdy žiadny titul s týmto vedením aké má

A Verstappen raz bude svojim vnúčatám ukazovať trofeje. “Táto je od Masiho a hentá od Mclarenu” :grinning:

2 Likes

Tak to mě pobavilo, aspoň že ty vprostřed má opravdu svoje :smile: .

A tu jsem si poctive odkrouzil :wink:

samozrejme ja si kupim Alonso tričko to nesmie chýbať :pray:

1 Like