McLaren bude môcť po sezóne vydať príručku: Ako svojho jazdca pripraviť o titul | Magazín F1 - F1online.sk

Počítám do konce roku si víceméně wins rozdělí Mclareny, můžou přijít výjimky jako Itálie, Ferrari, Mercedesy aktuálně ztrácí minimálně kolem 10s.

Proč by Piastri a Norris neměli bojovat mezi sebou o titul, mám dost modré nudy, konečně jsme se toho zbavili a jak jsem předpokládal už tu zase někoho chytají nervy že nevidí jedno auto ujeté, to jako vážně?

1 Like

Uprimne, neviem preco McLaren nedava prednost Norrisovi - davalo by to logiku. Asi chcu ist skôr na titul konstrukterov a co sa tyka titulu pre jazdca, je pre nich zrejme este prilis skoro.

Kazdopadne som rad, ze Piastrimu zatial neodsekli gule a nemusi robit tomu egomaniakovi poskoka. Len taky osobny pocit. Nech titul vyhra Max.

Mluvíme o stejném Norrisovi? Lando by naopak potřeboval ego naboostovat podle mě, momentálně je moc velkej good boy :grin:

2 Likes

No tak nechtějí z Piastiho udělat frustrovaného chudáka ala Bottas a další, vždyť je v F1 krátce a hned by ho někdo formoval směrem dolů, proč by to dělali.

1 Like

No jak se to vezme. Vloni byl McLaren snad nejvíce režírující tým, akorát že vloni byl Piastrri v závodech absolutně nekonkurenceschopný, což se letos už určitě nedá říct :slightly_smiling_face:

Neviem, ty mas proste extremny problem so Zakom za cokolvek co povie (tam okolnosti neskumas ako u Marka kedy a preco, co povedal) a to mesiace v x clankoch, aj teraz som docital inu diskusiu, kde si ho opakovane nazyval velkohuby buran a mne to nepride ako snaha o objektivne hodnotenie…

Mame tu situaciu v RB, ktory zacal sezonu vo velkom style a ked sa veci zacali menit, stale tu mnohi tvrdili ze sa nic nedeje a preslo par dalsich tyzdnov a ti isti pisu, ze RB je 3-4 sila… Taky zosup formy sa fakt casto nevidi a ked do toho sef tohto timu (nadalej bez kritiky co sa to tam deje) ma este arogantne nevdacne slova po odchode 2 klucovych ludi stajne ktorej sefuje, stale je problem Zak a Horner je super (ked to zjednodusim).

Mimochodom, ak aj Zac zmeni nazor a pristupia k TR, nebude na tom nic trapne a zle. Za prve iba blazon nemeni nazor, ked sa meni situacia a najma za druhe, stale bude pravda, ze 2/3 sezony dali obom jazdcom sancu a aj vdaka tomu nebudu mat v time dvojku typu zdeptaneho skrachovanca ako Perez, ktoreho tam drzi Horner pre plechovky a aj vdaka tomu mozno vyhra jeho tim PK. Ale to bude isto aj tak vacsi problem ako to, ze tim co v 2023 rekordne dominoval, sa takto pocas sezony prepadol…

Mne Horner nevadi ako tebe Zak (ani jeho priaznivec nie som) no nemam taky slovnik nanho a to si myslim ze ma dost vyhlaseni na kritiku a aj to, ze v McLarene je dnes aj vdaka praci sefa timu lepsia atmosfera ako po bojoch vovnutri RB, ale k tomu kritika nic…
No a hlavne budeme mudrejsi a lepsie hodnotit po sezone.

2 Likes

Ani ne. Kdyby Max neodprásknul Landa, a Lando mu v Maďarsku nedaroval výhru, tak to maj o 80b…
To není nic extra…

Jakých 80b? :grinning: to zas kalkuluješ, jak Horner cost cap

1 Like

No tie body budú Norrisovi určite chýbať s tou formou RB ale tak za to môže iba on a tím nie Piastri. Budúci rok medzi nimi bude zaujímavejší lebo Oscar pôjde výkonnostne iba hore a ukazuje, že nemá problém bojovať tvrdo a kedže vyvíjať ostatné tímy budú na rok 2026 tak 2025 to vyzerá na boj McLarenov.

Už to je jedno. RedBull je zpátky. Přesně jak jsem psal včera…
Škoda, že to McLaren nevyužil. Teď už se nemá cenu dívat.

Ok, jestli RBR nevyhraje příští tři zavody po sobě, dlužíš mi flašku nejdražší whiskey

2 Likes

Jeho ego je velmi vysoko co sa tyka vystupovania, osobneho zivota, reakcii na veci atp.

Potom naskoci do formule, ma predvadzat vykony a zrazu sa ego niekde strati.

Ono se totiž nepočítá s tím že RB se může klidně propadnout pod body, nebo na hranici bodů, prostě tam kde jezdí už dlouho Perez.

Kdo ví co měl Verstappen na autě nepovolenýho, začíná to být čím dál jasnější, osobně si myslím že dostali nůž na krk, dát to auto legálně do pořádku, což se podle mě stalo, nic jiného ani nemá logiku, nebo dostat ban z celé sezony.

Ani nečekaný odchod Neweyho mi nevoní, tohle bude velké ututlané fopá…

To je hodně pokřivenej článek.

Riadna telenovela tento chat… už len chipsy a pivko a o zábavu je postarané :sweat_smile:
Nuž, treba sa poďakovať McLarenu za super robotu. S Piastriho pomocou to Max určité dá. Ja mu verím chlapcovi :smiley:

1 Like

Piastri má větší výkyvy, nicméně od té doby co se začalo mluvit o nutnosti zvýhodňovat Norrise, tak ten rozdíl v rychlostech není ve prospěch Norrise moc velkej.

2 Likes

Čas zavolal Totovi? :sweat_smile:

Zeby preto, aby mal Lando a tym padom McLaren titul ?