Mazepin sa opäť ohradil proti sankciám na ruských športovcov | Magazín F1 - F1online.sk

Ruský pilot F1 Nikita Mazepin bol ešte pred sezónou 2022 vylúčený z tímu Haas. Americká stajňa sa rozhodla prerušiť styky s ním, ako aj s ruským sponzorom Uralkali po tom, ako Rusko vojensky zaútočilo na Ukrajinu. Mazepinove najnovšie vyjadrenia deklarujú, že stále nesúhlasí so sankciami na ruských športovcov, a to aj napriek skutočnostiam, ktoré počas víkendu o agresii jeho krajiny vyplávali na povrch.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/60367/mazepin-sa-opat-ohradil-proti-sankciam-na-ruskych-sportovcov

To je tá demokracia čo sme tu od 1989 budovali? Že je lepšie mlčať?!

Mlčať znamená ticho podporovať ruskú agresiu – takže si mlč, ale niekde v Rusku, mimo civilizovaného sveta. :wave:

Ako si budoval demokraciu? Rozprávaj - preháňaj.

Je to jednoduche, povie nieco proti a jeho tatko skoncil.

V Rusku majú demokraciu?

ide o snahu zničiť kultúru mojej krajiny

Haha, ale proti denacifikácii ROZUMEJ zabíjaniu nevinných vôbec nebojuje. Ani sa len nevyjadril, že s tým nesúhlasí. Vtipný tento pánko.

Nic jim nebrání aby se domluvili s Afrikou, Indií,Čínou a soutěžili mezi sebou v pěstování vlastní kultůry. Divácká kulisa obrovská.Víc než půlka obyvatel planety.

beriem spat vsetko dobre co som ta toho ■■■■■■■■■ povedal

Kulturu krajiny? To tym myslel tradiciu okupovat okolite krajiny, vrazdit civilistov, znasilnovat, plienit, rabovat a vyhrazat sa znicenim planety jadrovymi zbranami. Pozname tu rusku kulturu. Madarsko 1956, Ceskoslovensko 1968, Afganistan 1979, neskor Čečensko, Gruzinsko, Osetsko, Syria a teraz Ukrajina.

1 Like

v kazdej vojne zomieraju civilisti a aj ich vrazdia vojaci niekedy len pre zabavu a robia to aj ti hrdinovia z juesej a v drvivej vacsine aj ked sa to prevali tak nikto z nich nieje odsudeny a ak tak vacsinou na symbolicke tresty, ako odchod z armady bez vysluhoveho dochodku, par mesiacov podmienecne a pod.

jullian asange zverejnil niekolko videi ktore dokazovali ze americki kovboji uplne zamerne vrazdili civilistov a jedinemu komu za to hrozi sud je asange, ti vojaci z toho vyviazli bez trestov a ani nasa milovana eu na usa neuvalila ziadna sankcie. preco asi? nuz preto, ze su v bruseli ti skutocni rasisti, pre ktorych zivot iracana za biteho amikom nema ziadnu cenu, ale zivot ukrajinca zabiteho rusom je pre nich nevycislitelny :slight_smile:

kolkym americanom, britom, francuzom, nemcom,… bolo zakazane sportovat za nelegalne vojny ich krajin v juhoslavii, afganistane, iraku, libyi, syrii,…

1 Like

Tebe uz pere nacisto na ten tvoj moskovsky mozog? Ukaz mi kde sa v clanku alebo mojom prispevku spominaju americania? Co ti nejaky amik šmykol staru, ked si na nich taky vysadeny? Co maju americania spolocne s ruskymi zverstvami spachanymi v Buči???

1 Like

A co palestinci v Mnichově?

Ty to máš dobře ■■■■■■■■■ Ukrajina nikoho nenapadla a ani to neplánovala. To jen jejich debilni soused je chce osvobodit a oni nechtějí. Jediný kdo dlouhodobě vyvolává konflikt je rusko

:joy::joy:… tvoj svet je v podstate velmi jednoduchý, formovaný Putinovymi hanleinovcami Kotlebom, Uhrikom a Blahom…. No nič. Netrap sa nad vecami ktorymi s tvojim mentalnym softwarom nemozes porozumiet.

zijeme v svete kde je absolutne normlane ked vtrhnes k susedovi domov a zmlatis ho preto, lebo sa ti nepaci s kym chodi sused na pivo, ze? a samozrejme, ten sused si za to moze sam, pretoze sa nemal s nimi kamarit, ze?

1 Like

Panebože a to som si nádejne myslel, že fanúšikovia formule 1 sú inteligentní. Ale ufulanalentilka a mp1 má presviedčajú o opaku.

2 Likes

Je strašné čo sa deje na ukrajine, odsudzujem vojnu… aj ako vojnový veterán… no mám otázku… AKO svet kričal ked spojenecké vojská devastovali Irak, v Mosul zrovnali zo zemou… za pár dní tam zabili desaťtisíce civilov …a to nepíšem o iných demokratických vojnách… KDE BOLO OSN ??? Kto kričal, kto vylučoval us, uk, fr zo všetkého… Jááááj to boli demokratické bomby… TO je najsmutnejšie na tom.
Dávam do pozornosti IBA sakramensky DVOJITÝ METER A SLEPOTU ak ju treba… bohužiaľ to je realita, to nie je demokracia… a to športovci už fakt za to nemôžu… tak ako us športovci nemôžu za vraždenie v iraku, sýrii, vietname a inde…

2 Likes

BTW a tu informaciu, ze kolko zomrelo v Mosule si sa dozvedel z ruskych medii, alebo zapadnych? Otvor si nejake novosti o precitaj si o vojne v ukrajine tam :slight_smile: , ale co si nahovaram, to mozno uz robis…

To je také vyjadrenie typu “Nie som rasista, ALE…”
Takých vyjadrení som si v poslednej dobe všimol veľmi veľa. Celé vyjadrenie je podporou alebo ospravedlňovaním Ruska alebo relativizovaním situácie, ale na začiatku alebo na konci je prídavok “odsudzujem vojnu”, aby sa nepovedalo. To je nejaká nová taktika…