Max Verstappen potrestaný! V Rusku príde o tri miesta | Magazín F1 - F1online.sk

Presne tak to treba robit. Ja uz automaticky reportujem ked vidim pouzivanie nadavok na hociakeho jazdca, ci uz na Hamiltona, Verstappena alebo hocikoho ineho.

1 Like

Vôbec sa netreba cítiť blbo. Ak to porušuje pravidlá fóra, treba označiť príspevok ako nevhodný nech ho rieši admin, moderátor fóra (ak sa k tomu raz dokopú)

Nie, ja sa cítim blbo preto, lebo keďže nie som nejaký Hamiltonov fanúšik, tak sa v diskusii občas ocitnem medzi ľuďmi, ktorí tiež nie sú Hamiltonovi fanúšikovia, s ktorých názormi často súhlasím. A potom začnú mať niektorí tí ľudia primitívne rasistické komentáre, s ktorými už rozhodne nesúhlasím.

1 Like

Ty nie si zdravy, ked pises taketo bludy… celkom chapem, ze aj Verstapen ma nejakych fanusikov, staci nenavidiet Hamiltona :man_facepalming:
Ty naozaj nepatris na forum…

Presne tak… A citim sa rovnako blbo ked niektori nemaju radi Hamiltona lebo su rasisti a podobne, a potom niektori budu tvrdit ze ho ludia nemaju radi kvoli farbe pleti, tak ako to aj on sam rád zvykne hovorit. Mam rozne dovody preco ho nemam rad ale hento k tomu rozhodne nepatri, rovnako ako pouzivanie nadavok na neho.

2 Likes

Toto forum nespada pod adminov… je to zahranicne forum a banovat oni nebudu… cim viac prispievatelov, tym lepsie pre web…

Ja som videl jeden, teraz po tej natahovacke s kawa…
Ale priznam sa ze som ho nepozrel… precitaj si vyjadrenie Hilla, ten to krasne povedal a uplne suhlasim.

Chápem ťa, ale tak jedincov s vrcholovým privitimizmom treba nahlasovať. Ak sa nevedia vyjadrovať v rámci elementárnej slušnosti a majú potrebu schyľovať sa k rasistickému ba primitívnemu slovníku treba ich odmeniť reportom.

Ja si to ale nemyslim. Podla mna tato teoria vychadza z predpokladu, ze Verstappenovi vsetko prejde co je samozrejme hlupost. Keby ho vytlaca pravidelne v prvom kole ako niektori tvrdite, trest by dostal uz niekolkokrat za to lebo Mercedes by urcite ziadosti posielal jedna radost. Hadam si nemyslite ze ked ide o kazdy jeden bod tak by to Mercedes 2/3 pretekov neriesil…

@MANDALORIAN ludia ako Hill alebo sucasni jazdci (Alonso sa k tomu vyjadroval) sa k tomu snazia pristupit aby neoznacili ani jedneho za vinnika… To su skor take odpovede aby ich nikto necitoval a nesposobovali kontroverziu. Nikto napriklad aj zo sucasnych jazdcov ti nepovie koho chyba to je. Teda ked ide o Bottasa (Madarsko) tak chudak Bottas si to zozerie od vsetkych a kazdy ukazuje hned na neho. Preto podla mna treba citat skor media, ktore sa tomuto detailnejsie venuju a robia nejake rozbory pravidelne. A neda sa ani povedat ze by boli tie media zaujate pretoze vacsinou su to briti.

Neriesi, lebo Ver je ten co je v predu a voli si stopu…
Ved to je prave to najhorsie na tom, ze on vytlaca, ale ked niekto jeho vytlaca, neuhne sa a narokuje si na miesto v zakrute, kde nema co robit…

Vidim ze si toho Hilla necital, inak by si to nenapisal.
Pretoze Hill tam videl umysel. Schumacher mu to spravil…

Tu je ten problém, ja si pamätám ako sa tu písalo o vytvorení nového priateľského diskusného fóra kde sa diskutujúci má riadiť týmto: https://forum.f1online.sk/faq slovné prehrešky a prestupy budú trestané. Opak je však pravdou. Počiatočná eufória okolo nového webu a fóra stíchla a jedinci ako SF75 alebo Dark_Ananas_Debmilton, Mercedes_je_1 a im podobný priaznivci vrcholového privitimizmu tu stále zasierajú diskusiu či už rasistickými poznámkami, trollovaním alebo vyvolávaním slovných konfliktov / provokovaním. Moja otázka znie prečo nie sú ešte zabanovaný ? Toto má byť precedens ? Jediné čo ako diskutér môžeš spraviť že jeho koment označíš ako nevhodný/ spam/ mimo témy, tým síce jeho koment skryješ ale stačí kliknúť na “viewe ignored content” a možeš naň reagovať likeom alebo komentom. Proste ak toto má byť fórum na úrovni tak žiaľ znova, opak je pravdou. Pomaly sa to tuná schyľuje k úrovni f1.sk lebo sa nebanuje. Takto to vidím ja, za tým si aj stojím.

1 Like

:smiley: :smiley: Pri mene Dark_Ananas_Debmilton som sa normálne nahlas rozosmial. :smiley: Ešte som s ním nemal tú česť a už len podľa toho mena pôsobí ako neskutočný intelektuál. Ale aj tak mi to nedá a musím sa smiať. :smiley:

Tak, ako pises… tie oznacovania nie su na nic… ako som pisal, forum patri zahranicnej firme, ktora ma nadstavenia riadit sa tak ci tak…
Ja vsak viem, ze sa tu da aj banovat, vid moj ucet predosly… pisal som aj s adminmi maily, viem ako to funguje… zaroven uz viem, ako ja osobne mozem niekoho zabanovat…
Zatial som to ani raz nespravil…

Nerád propagujem trash, ale ak tak linknem ti ho sem:
https://forum.f1online.sk/u/drak_ananas_debmilton/summary
Prosím ťa pri čítaní jeho beletrie seď na niečom stabilnom ideálne s opierkou. Pri stojatom čítaní jeho príspevkov hrozí vážné ublíženie na zdraví, neraz sa mi zatočila hlava nad jeho hlúposťou.

Do zákulisia nevidím, viem však jedno že takto fórum nefunguje, takže táto ľahostajnosť pri udržiavaní kvality diskusie sa pripisuje na konto majiteľa, ktorý na to očividne kašle. Banovať sa tu dá, tvoj predošlý profil je toho príkladom, len sa na to nejako zabudlo, odhliadnuc od požiadaviek majiteľa by si admin (admini) mohol fakt vstúpiť do svedomia a sem tam takéhoto delikventa zabanoval (tak aby si to majiteľ nevšimol :smiley: ) potom by som tu nemusel vypisovať litánie takéhoto typu ktoré sa tu objavia raz za čas.

Viem že sa dá profil ignorovať. O tom neviem že sa dá banovať z pozície diskutéra, banovanie má v popise práce admin, nechávam to teda na (ne)kompetentných. Skôr či neskôr bude treba začať konať lebo to môže dopadnúť na štýl f1.sk

1 Like

Zabanovat muzes, ale jen jako, muze na tebe reagovat.

tie oranzove obrubniky su strasna chujovina, si pamatam ako jeden na vonkajsku paraboliky katapultoval jazdca F3 v 2019 (https://www.youtube.com/watch?v=vy30WobYMWc) potom ho odstranili.

v žiadnom momente sa Verstappen nedostal ďalej ako za predné koleso Lewisa Hamiltona

Tím je řečeno všechno a divím se té nevoli od některých. Tohle je hlavní a neoddiskutovatelný argument který dělá z Maxe viníka.

Jo a ještě jedna věc, chtít potrestat Hamiltona za to co se stalo před tou zatáčkou, to je grandiózní neznalost. Hamilton se tam nikoho nedotkl a Max jakmile tam Hamiltonovi vlevo strčil čumák tak tolik místa tam taky dostal, tam to bylo vše v pořádku. @Bretnix zde pod tíhou argumentů předvedl jen osobní útoky, názor je jedna věc ale něco si obhájit je věc druhá a v tom Bretnix opět dostal těžkou ránu.

Fakt si reagoval na mna? Lebo ja som nic take ze Hamilton je vinny viac nenapisal…