Lebo ľudia s IQ 5-ročného dieťaťa objavili novú funkciu, tak sa hrajkajú.
Otazka skor je ci mali trestat alebo nie, lebo takto bude asi tych trestov do konca sezony prilis vela
Ja som vychladeny…
Spomen si kolko krat Alonso vytlacil Hamiltona, lebo bol v predu, ked robil cas pre Oconove vitazstvo.
Preco bol stale v prave ? Lebo bol v predu.
Teraz Ham po vyjazde z bochov bol cely cas pred Ver, nechal mu tam krasne miesto na sirku monopostu a po prvej to zavrel do druhej.
Teraz mi napis, preco siel Ver do suboja ked nemal sancu ? Vysvetli mi preco by mal nechavat miesto, ked bol v predu ? Preco sa pokazde Ver vopcha do zakruty k superovi, ktory je v predu a vseci kricia o tom, ako mu super nedal miesto. Preco to nepisu, ked je Ver v predu a vytlaci supera ? Preco je tento dvojity meter ?
Mercedes a Ham uz dlho vyhravaju, kazdemu lezia v zaludku…
Je to cisto hejt a v taliansku mal ist Ham na preskocenie Ver… a ten to dobre vie, preto siek do suboja aj ked vedel ze tam neprejde…
Problem je ten, ze kopa ludi tu len splechne blbost a nevedia reagovat argumentami.
Preto tie nervicky… pri incidente ani netreba premyslat, staci pozriet kto bol v predu a mal volbu stopy, kedze po niekolkych vytlaceniach supera Verstapenom sa nikdy netrestalo a nikto neziadal aby Verstapen nechal miesto… preco teraz vseci pisu, ze tam nenechal miesto Hamilton ? Vsak to je Verstapenova skola, ten dokonca supera vytlaci aj ked su koleso na koleso.
Dneska spravil Verstappen takmer to iste co Hamilton v Silverstone. Boli to ich jedine sance na predbehnutie toho druheho a ego im nedovolilo ustupit. Zatial co ale Hamilton vyplakaval ohladom Alonsa v Madarsku ake to je nebezpecne vo vysokej rychlosti branit, tak Hamilton zostrelil Verstappena v 300km/h rychlosti, Verstappen to spravil v pomalej sikane. Btw. Verstappen spravil pohyb dolava v Silverstone a chcel dat priestor naviac Hamiltonovi, Hamilton sa s tym dneska ne*ral Je to ale vtipne vas sledovat ako kritizujete nieco, co ste do vcera este obhajovali
Ale u vas to byva bezne ze si to ani neuvedomite
Ked uz spominas Silverston tak som zvedavy ci aj teraz posadia Albona do auta aby ukazali ci by Max dokazal prejst zakrutu v tej rychlosti
Napadlo mi to tiez ak mam byt uprimny Ale tak dneska to bolo jasne ze “sa tam nezmestili”, v Silverstone niektori doteraz tvrdia ze Hamilton trafil apex…
Mas to jedno. Komisari aj tak stale trestaju toho co ja na vnutrajsku, bez ohladu na to ako zajazdi Albon
“co ma ledva koleso predne na urovni tvojho zadneho…” - a aj to v podstate až keď už aj tak zatáčaš doprava do zákruty.
Na to poukazujem od začiatku, celú rovinku (teda relevantnú časť od konca čiary výjazdu po zahnutie do šikany) bol HAM vpredu. Ako sa technicky dá vytláčať niekto kto je za mnou, nemá ani milimeter auta na mojej úrovni.
Touto logikou by sme mohli povedať že Norris vytláčal ešte brutálnejšie Hamiltona.
Tak u mňa je to skôr opačne. Ja mám problém a nervičky skôr z toho, že tu môžem dať argumentov koľko chcem, ale ľudia ako ty, kawa, bob2 a podobne na žiadne argumenty neberú ohľad a vždy si idú tie svoje absurdné fikcie. S bobom2 som mal napríklad po Zandvoorte veľmi dlhú diskusiu, keď tvrdil, že Bottas sa Maxovi uhol a pustil ho pred seba rovnako ako potom pustil Lewisa, a keď som poukázal na to, že Bottas na starých pneumatikách robil čo mohol, Max za Bottasom strávil pár kôl a prišiel o trojsekundový náskok, tak tvrdil, že Max sa o ten náskok pripravil sám, lebo sa bál predbehnúť Bottasa a očakával od neho útok, nie preto, že by ho Bottas brzdil. Diskutuj potom s takými ľuďmi. To je už potom jasné, že ten človek buď žije vo svojom vlastnom fiktívnom svete, ktorý funguje úplne inak, ako reálny svet, alebo to robí schválne aby vyprovokoval ostatných v diskusii.
Co je na tom nevhodne ? Si precitaj v predoslej newske ako si sa vyjadroval s nadavkami a ty tu ides nieco pisat ?
Vsak tebe pomazali prispevky uplne ze sa nedaju citat
Prosím? Veď si tu dávam prácu, fotím, píšem. Ak to berieš ako absurdné fikcie tak sa nehnevaj, nie je o čom ďalej.
Tak bob si ide tiez tvrdohlavo iba svoje tak ako bretnix…
Tak tak
@MANDALORIAN s tebou nebudem diskutovat kym budes omielat svoje rozpravky o Silverstone ktore ti tu uz vyvratilo 15 ludi aspon a o tom ako Hamilton vzdy uhyba ale raz si povie dost, neuhne a vznikne kolizia. Ako som ti uz hovoril, kludne sem postni nejaku analyzu potvrdzujucu tvoje tvrdenie, my sme ti ich uz poslali niekolko a kludne mozem aj dalsie. Ale naco? Nepozries ich ani raz a budes omielat to iste dalej aj tak Takze davaj nejaky link alebo sa nemame o com bavit, my sme ti dali viacero analyz, ty stale ani jednu
Ale ved to je jasne s akym cielom siel Verstapen do suboja… pekne mu to zahralo do karat…
2VC po sebe mali bodovat medaky a v jednej ver eliminuje hlavneho supera a neublizi mu ani trest, kedze bude menit motor…
Takto sa udrzal na 1mieste, Ham mohol kludne dociahnut na 1miesto to by Ver pekne odskocil, naopak Ver by sa pred McLareny ani Bottasa nedostal…
Ale to sa dá brať aj z druhej strany, že v Silverstone a na Hungaroringu mal bodovať Verstappen a Mercedesy ho odstránili z cesty, aby sa Hamilton dostal na 1. miesto. A Hamiltonovi rovnako neublížil ani trest. A Max pritom stratil oveľa viac bodov. Pri takýchto teóriách fakt záleží len na tom, kto je koho fanúšikom, a nejaké argumenty na podporenie svojej teórie si už dokáže nájsť.
Kamarát v hlavičke všetko v poriadku ? Dá sa to aj slušnejšie napísať v tom víre emócií.
Bretnix tu dneska posielal 2 z toho na The Race to bolo viacero odbornikov, mozem ti aj ja poslat nejake videa na najznamejsich kanaloch ktore sa venuju motorsportu ak ti nestaci. Ale viem ze by to bolo zbytocne
@Bretnix no ja dneska dufam ze Djokovic nevyhra, nemam ho rad lebo mi pripomina povahou Hamiltona uz dlhe dlhe roky
Ale veď presne tak to v tejto sezóne zatiaľ je, vyššie som to aj presne vypísal.
Teraz som ťa označil aj ja. V takýchto prípadoch sa fakt cítim trochu blbo, lebo aj keď Hamiltona veľmi nemusím, tak sa mi potom občas stáva, že sa ocitnem v skupine primitívov s rasistickými komentármi. A voči tomu sa potom vždy rozhodne vymedzujem.