Max urobí chybu, len ho musíme dostať pod tlak, hovorí Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Zastaví niekto Red Bull a Maxa Verstappena? V roku 2023 sa nikto taký nenašiel. Holandský pretekár zažil absolútne hladkú sezónu, vyhral devätnásť pretekov a stále čaká na vyzývateľa. V novej sezóne sa ním bude chcieť stať nejeden z jeho súperov, ale aj keby sa ich tímy dotiahli, Holanďan pôsobil v roku 2023 nepremožiteľne. Podľa šéfa Ferrari Frédérica Vasseura sa však celkový obraz zmení, keď sa Verstappen ocitne pod tlakom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137049/max-urobi-chybu-len-ho-musime-dostat-pod-tlak-hovori-vasseur
2 Likes

Nejen Ferrari držím palce, aby Emilovi začali šlapat na kuří oko.
Už se mi stýská po výletech do kačírků, svodidlových buggy a létajících Holanďanů. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Vidis, a Gasly na to vsechno ani nepotreboval byt pod tlakem.

Myslíš ten jeden závod v Austrálii?
To samé nejednou dokázal Emil během jednoho víkendu i tikrát.

1 Like

To uz sa sti styska hodne dlho potom. Ved ked bol pod najvacsim tlakom cely rok 2021, tak urobil len jedinu zasadnu chybu, takze neviem, ci tlak ho dotlaci k chybam alebo skor k este lepsim vykonom. :stuck_out_tongue:

1 Like

Jenže bude mít nějaký tým na to aby vyzval RedBull? Nemyslím, ale rád se budu mýlit. Pokud se tak stane tak Max potom bude určitě k poražení :wink:

1 Like

ja Ferrari verim (ano viem, prekvapive :D), v kvalifikacii uz viackrat ukazali, ze na to maju, musia zamakat na pretekovom tempe, co, dufam a zaroven verim, ze im poskytne nove auto

Ne, moje pamet saha dal nez na jednu sezonu.

Jen jedinou? Osobně beru i Silverstone jako jeho chybu. Nechce se mi jitřit vášně, ale Emil nemá ve své krvi, aby jezdil pouze s rozvahou.

1 Like

Ferdo, tak toto hadam nie. Silverstone aj komisari uznali ako chybu Hamiltona. Este keby povies Monzu, tak ok, to bola jeho chyba, ale osobne to povazujem za zamer a odplatu za Silverstone, ktora mu dokonca zarobila body na Hamiltona. Tak ci tak, dve chyby za sezonu pod takym tlakom stale nie je moc v porovnani s tym ako chybuje Hamilton, Leclerc, Alonso a ini top piloti, ktori ani nie su pod tlakom aktualne. Ci? :stuck_out_tongue:

Můžeme porovnat s Emilem. To je poslední co by mi vadilo.
Už roky tvrdím, že více vozů než Emil žádný jiný jezdec rozbít nedokázal.
V rozbíjení vozů je Emil taky rekordman. Kde se na Emila hrabe Takuma Sato, nebo Pastor Maldonado.

1 Like

V Silveru dostal Hamík politický trest. Tam za kontakt s Emilem skutečně nemohl. Dyť tam měl Emil místa jako na prázném parkovišti autobusů a on jel jako by tam byl sámSamozřejmě chybují všichni. I Senna a mnoho dalších bourali. To už k motosportu patří.

1 Like

Jo no, Gasly je zase jedinej pilot red bullu, kteryho v primym souboji v zavode vypraskal pilot torro rosso. Nemecko 2019.

Toto je velmi subjektivny nazor, ktory rozporuje verdikt komisarov aj pravidlo na vyber stopy. Max tam nechal miesta dost pre dve auta, len Lewis netrafil zakrutu a isiel do nej ako Max za tinedzerskych cias, ze bud ma pustis alebo sa zrazime.

Max mal pravo na vyber jazdnej stopy a zaroven povinnost nechat dost miesta, kedze Lewis mal cast auta vedla neho. Splnil obe veci. Nebol povinny ist po vonkajsej ciare, lebo sa rutil premotivovany Lewis, ktory pred domacim publikom vyfasoval porazku den predtym v sprinte. :slight_smile:

Toto nie su len moje nazory, ale skor fakty, ktore boli milionkrat analyzovane. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Tam ale Gasly nedojel do cíle.
Co takhle vzpomenout na Monzu, kde Gasly s TR vypráskal kožich celému startovnímu poli včetně jezdců Red Bullu.

Záleží na úhlu pohledu. Dle mě Emil si sám zpackal předjíždění Hamíka. Příliš si byl sebevědomý, že se Hamík vypaří. A nevypařil.

Zbytecna debata. Hamilton se zesmesnil sam kdyz poukazal na predjeti Charlese s tim ze mu Charles nechal na rozdil od Maxe dost mista. Rozbor ukazal, ze pozice Charlese 22 a Maxe 21 v okamziku stretu, byly fakticky identicke. Co se zmenilo byla stopa Hamiltona.

Jednoduche jako facka.

@Ferda si muze tvrdit co chce. Je jasne videt co Hamilton udelal v roce 21 a co v roce 22. Ten umysl z toho caka na vsechny strany.

4 Likes

Hezký důkaz, že Emil křížil Hamíkovi dráhu.
Děkuji.

:rofl::rofl::rofl::rofl:. Ses dokonalej. Nemas vubec zac. :rofl::rofl::rofl:

4 Likes

Že jó, taky si myslím. :stuck_out_tongue_winking_eye: :+1: