Max sa mi hneď ospravedlnil, priznal Piastri. V roku 2025 chce titul | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri má za sebou nevydarené záverečné preteky a celkovo záverečná tretina sezóny bola v jeho podaní menej výrazná. Pre austrálskeho pretekára to však bol beztak skvelý druhý rok v F1, keď vyhral svoje prvé preteky a po sezóne sa teší s McLarenom z titulu v Pohári konštruktérov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183170/max-sa-mi-hned-ospravedlnil-priznal-piastri-v-roku-2025-chce-titul

Nech si hovori kdo chce co chce , ale ak bude mat Mcleren sancu na titul v dalsej sezone tak Piastri bude mat vetsiu sancu ako Lando Noris. Ja som to hovoril v priebehu tejto sezony ked bol Lando Noris najvetsi adept na titul ze on majster sveta nikdy nebude lebo nema ten instinkt zabijaka ako ma Max alebo Levis alebo prv Sebastian Vettel. Na rozdiel od neho u Piastriho vidim ten potencial. Lando je moc opatrny a nejde si za svojim tak ako iny majstri sveta. Piastri toto mal len druhu sezonu a vystrcal rozky . V dalsej sezone Landa rozbije

1 Like

Nezda sa ti ale ze posledne vikendy sa Oscar akosi vytratil? Nepodaval zrovna najlepsie vykony, zrejme to v sebe ma ale musi este zamakat. Lando ten rovno k psychologovi moze ist lebo mal zas iny problem ako tempo a to hlavu.

1 Like

To by som nebral as tak vazne . Piastri sa stale len ucil v tejto sezone a aj ho pravdepodobne brzdilo politikarcenie v Mclerene, ked nevedeli na koho vlastne idu. V dalsej sezone uz ale pojdu od nuly a Tam podla mna Piastri uz nebude brat ohlad na nikoho a pojde si svoje

Pro Landa byl tenhle rok obrovskou školou a i když na přímý boj o titul nakonec vlastně ani nedošlo, tak se nedá říct, že by vůbec neobstál. Po každém horším závodě se v příštím dokázal zvednout, nakonec to prokázal i dnes. Nedá se ani zatím čekat, že by zpomalil, je o pouhý rok a půl starší než Oscar. A taky půjde od nuly, snad nebude muset zase stahovat ztrátu jako letos. To se potom jezdí jinak.

1 Like

Proti Landovi hovori jeho nerozhodnost v dolezitych momentoch . Neviem si predstavit ze by niekdo chcel brzdit Maxa alebo Sebastiana Vettela alebo Lewisa ked bojuju o titul aby im niekdo povedal neutoc na svojho kolegu a pusti ho pred seba. Ved by ich poslali kade lahsie. Pametas na SV vs Mark Veber ked Sebastiana ziadali aby neutocil . Aj tak si spravil podla seba a nielen raz. Toto chyba Landovi . A starty s prvej priecky ani nebudem spominat . To uz bezia po celom internete srandicky na Landov ucet

Letos se dostal do situace, na kterou nebyl úplně připravený, a určitě se z ní poučí. Není typ, který by často kolidoval, a vzhledem k bodové ztrátě musel být opatrný. Pokud bude mít v příští sezóně od začátku dobré auto, není jediný důvod, proč by nemohl úspěšně bojovat o titul. Nevím proč si každý představuje, že Piastri zrychlí a proč se to letos nestalo. Dvě sezóny, z toho jedna ve výborném autě, není nijak málo. Ale já netvrdím, že není hodně talentovaný, spíš si myslím, že Norris je podceňovaný. Nějaké internetové srandičky už neberu vůbec vážně.

2 Likes

Emil je nejvíce bourající jezdec z celé éry F1 a daleko široko nemá k sobě žádnou konkurenci a nejspíše nikdy ani mít nebude.
Když měl vůz o třídu lepší a stačilo mu se po dráze pouze vozit, tak se všichni kasali jak Emil dozrál, ale houbelec. Stačí trochu slabší vůz a už se v průšvizích veze jako každý správný notorik.
Za posledních 14 závodů od Rakouska 5x trestaný body a k tomu ještě veřejně prospěšné práce, které se po dnešních nadávkách komisařů, které označil za idioty můžou rozšířit o další trest.

Lando, ne Max :smile: .

Chceš mi naznačit, že jsem ze sebe vydal tolik kalorií zcela zbytečně? :grin:

No skoro jo… Ale rozhorlil ses pěkně :smile: .

1 Like

To víš, ještě stále jsem v závodním tempu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Práce ve veřejném zájmu absolvuje Verstappen koncem týdne ve Rwandě

1 Like

Jestli tam bude uklízet odpadky, tak se vrátí nejdřív v roce 2060.

5 Likes

Po tom slavnostním vyhlášení tam umyje nádobí :smile: .

3 Likes

Odpadky bude uklízet až za dnešní urážení komisařů.

2 Likes

Budeš strašne nešťastný keď budúci rok vyhrá titul

Já už různých radostných titulů i proher viděl 51, takže mě už jedno číslo sem, nebo tam nijak nerozhodí. :wink:

tak ešte z takých 5 budeš nešťastný

To je super ze niekto od klavesnice urcil ze Lando nikdy majster nebude. Lebo … lebo … lebo. To mam rad😃. Mozno bude mozno nie. Ak nebude svet sa nezruti.
Tak za prve. Niektori tu rozbijate Landa uz 4-5 rokov. A zatial on rozbil Ricciho a rozbija aj Piastriho.
Za druhe. Piastri sa stale uci?Urcite uci ale uci sa len vtedy ked zaostava a dostava nakladacku. Keby bol pred Landom uz je podla teba a tebe podobnym hejterikom minimalne tohorocny a buducorocny majster sveta vsak? Rychlost mu chyba.
A za tretie. Starty. Ano cely internet si robil srandu s Landovych startov. Tak ako si robil z burania toho ci onoho jazdca v kvaldach pretekoch atd. Ale zas srandu si robia len jedinci ktori dokazali v zivote prd. Pretoze ten co nieco dokazal vie ze za vsetkym je kus driny. V kazdom odvetvi zivota. A len tak mimochodom posledne 3-4 starty mal vyborne.
A za posledne. Piastri prisiel do MCL ked uz to auto akotak vypadalo. Na vyvoji TOHOTO auta sa znacnou castou podielal aj Lando. Aj tym ze bol loajalny timu a nezdrhol do RB kde mal bianko zmluvu vtedy ked mal RB raketu.
Tak porozmyslaj vzdy predtym ked zas nieco napises a budes sa snazit niekoho zhodit.

1 Like