Max sa mi hneď ospravedlnil, priznal Piastri. V roku 2025 chce titul | Magazín F1 - F1online.sk

Ja som neurcil ci bude alebo nebude Lando majster. Je to len moj nazor na neho .

Nepatrim k hejterom Landa a neheitujem ho. To co pisem nie je heitovanie len moj nazor ze nebude nikdy majster sveta. Ja vzdy som hovoril ze Lando je dobry rychli pilot ale podla mna nema tie gule na to ako ma Max . Lewis alebo kedysi Sebastian Vettel ktory ked bojovali o titul tak isli aj cez mrtvoli ako sa hovori. Rozbil aj Riciho ? to nemyslis vazne ? Ved Rici bol sam posledne roky za zenitom a bil ho kazdy . A ze Rozbil Piastriho? Vies kolko rokov posobi Lando v f1? 6 sezon a Piastri toto mal len druhu sezonu a dokazal aj tak ze je dostatocne rychli na to aby mohol konkurovat Landovi . Ano este mu chybaju nejake skusenosti v porovnani s Landom ale to dobehne a v dalsej sezone mu davam viac sanci ako Landovi Ano mas pravdu posledne 3-4 starty mal dobre ked uz vedel ze titul neziska tak nebol pod takym tlakom a startoval v pohode.

No dobre. Keď je to tvoj názor ja ti ho brať ani vyvracať nebudem. Uvidíme o rok kto koho rozbije. A čo sa týka Ričiho aby sme mali jasno. Prvé jeho slová po príchode do MCL na tlačovke boli "Prišiel som zajazdiť Landa"ďalej to už asi poznáš.

1 Like