Matematika nepustí. Verstappenovi sa zavreli dvere na prestup do Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Po Veľkej cene Belgicka je prakticky isté, že Max Verstappen zostane v Red Bulle aj v roku 2026. Informuje o tom holandský novinár Erik van Haren, ktorý poukazuje na medializované informácie ohľadom výstupnej klauzuly Maxa Verstappena.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209053/matematika-nepusti-verstappenovi-sa-zavreli-dvere-na-prestup-do-mercedesu

Mám bujnou fantazii, ale že by byl Redbull příští rok konkutrenčněschopný, nebo dokonce na vrcholu si neumím představit-hlavně kvůli motoru a bez Adriana, který má čich na to podstatné a účinné v nových tech. předpisech.Nepochybuji, že Ford ten motor vychytá, ale že by se to podařilo na první dobrou, to asi v dnešní F1 možné není. V každém případě bude příští sezóna zajímavá a nemohu se dočkat! :slightly_smiling_face:

Slza ukápla :cry:

2 Likes

No já myslím, že některým fans Maxe se z toho udělalo zle😄

2 Likes

Já myslím, že se spíš smějou nad vašimi naivními řečmi ohledně výstupních klauzulí :stuck_out_tongue:

3 Likes

To neděláš dobře Dejve s těmahle komentama, když se tu klauzulema oháněli právě fans Maxe😝

1 Like

Konečne Wolff môže vytiahnuť minuloročnú platňu ako bol George a Kimi vždy priorita. :sweat_smile:

5 Likes

Prohrál si sázku, tak co tady ještě děláš?

2 Likes

Vidim to podobne a suhlasim, ze ak to bude takto, bude buduca sezona (nie len pre zmenu pravidiel) zaujimava.

Uz ked sa minulu sezonu postupne RB/Maxovi prestavalo darit ako predtym a zacalo sa spekulovat (az tlacit) spojenie Maxa s AM a Mercedesom, som pisal, ze predcasny Maxov odchod kritizovat nebudem (prirodzene ze nebude roky cakat na lepsiu moznost), ale ze dufam, ze aspon tu 1 sezonu s RBPT da a neodide po tych uspechoch hned…

Teraz sa to mozno naplni a budem tomu rad, pretoze tak sa fanusikom vseobecne dostane viac odpovedi, ako keby odisiel do M uz od 26 a vela veci by sme sa uz nikdy nedozvedeli, ale zaroven ak pravdepodobne po 26 uz prestupi, snad bude mat v novom prostredi znacne lepsieho kolegu ako doteraz a aj to bude zaujimave sledovat, cize mozno dostaneme nie za dlhu dobu oboje :slight_smile:

1 Like

Choď otravovať niekoho iného dnes Honzi. Tie tvoje klamstvá o stávkach ti nikto už neverí a mňa táto téma dookola už nebaví.

3 Likes

Jsem si mohl myslet, že nedokážeš dodržet ani základní sázku

1 Like

Jasné Honzi, máš pravdu holub.

RedBull si zaslouží, aby tam Max zůstal.
4 tituly a hned by utekl? Meh.

Jsem spokojen, že tam zůstává.

2 Likes

Este moze vyviest nejaku prasaren, za ktoru mu body strhnu.

3 Likes

Vettel odešel hned po jedné nepovedené sezoně. Oni by v tom měli RB tradici :stuck_out_tongue:

1 Like

Myslíš po Vettelově nepovedné sezoně

Aha, a on jeho kolega bojoval ten rok o titul? :thinking:

4 Likes

Pamatame si vsak aj takych, ktori utiekli po boji o titul, hoci by ich v tom time cakal znova boj o titul, no strach pred mladym kolegom bol vacsi. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Jeho kolega skončil 3 v PJ, vyhrál 3 závody a získal dalších 5 podií. Vettel nevyhrál ten rok ani jeden závod a měl 3 podia, co tam máš dál?

1 Like

V 2026 budu fandit Kimimu v souboji o titul.

2 Likes