To je dobře. Ale takhle bude Kimi rád když dojede před Russellem tak 2x,3x v sezoně.
Zas děláš vlny, Honzí?
Piastri taky nestíhal Norrisovi. Dostával náklaďáky a letos vidíš, že je v boji o titul.
A to si myslím, že je Russell lepší než Norris. Po Verstappenovi je z té 96-99 generace Russell 2 nejlepší.
No příští rok na to ještě mít Kimi nebude, můj názor, který si můžeš uložit. A samo kdo ví jak se to vyvine potom.
prve clanky o Vettelovom odchode do Ferrari sa zacali objavovat na konci maja. Riciardo vyhral svoju prvu GP v 2014 8. Juna.
A co to mění na těch faktech? Ti Max nedovezl moc radosti včera co?
Jenže Piastri je daleko větší talent, než Russell, což si snad už za ty roky pochopil
Já furt čekám na ten tvůj zázračný point, když si s tím vyrukoval
no ze neutekal pretoze v 2014 Ricciardo vyhral 3 krat a on ani raz. Jedine zeby teda mal stroj casu a bol si to dopredu zistit.
A kde píšu, že utekl, protože Ricci vyhrál 3x a Vettel ani jedinkrát?
tvrdil si, ze usiel po nepodarenej sezone.
Ano, Vettel odešel po své nepodaření sezoně, nepsal jsem, že odešel, protože kolega vyhrál a on ne.
Ale jestli si myslíš, že prohrát s týmovým kolegou o 71b není nepodařená sezona tak klidně, jen tu zase nepřekrucuj to, co jsem tu psal.
neodisiel v dosledku nepodarenej sezony, ta bola skor dosledkom toho, ze odisiel. ale ano odisiel po nej. zmlvuvu vypovedal / neprdlzil / podpisal u ferrari este v jej prvej polovici.
A na tom si byl kde, když se Alo rozhodl skončit s Ferrari někdy v létě.
Kimi je moemntalne rád že dôjde
A pritom to zväčša nie je jeho vina 1
Ale rozhodne nie väčší ako Kimi. ( A aj o Tom GR by som pochybovala)
Debata tu je o Tom ako sa razom dvihol Oscar.
no tých 8 bodov za šprint má veľkú hodnotu…
som si v celku isty, ze o Alonsovom rozhodnuti skoncit vo Ferrari som sa v tomto vlakne s nikym nebavil.
Já se tu taky nebavil o důvodu odchodu Vettela, ale reagoval jsem na to, kdo měl nepovedenou sezonu 2014.