Matematika nepustí. Verstappenovi sa zavreli dvere na prestup do Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

To je dobře. Ale takhle bude Kimi rád když dojede před Russellem tak 2x,3x v sezoně.

2 Likes

@Daaviid23

1 Like

Zas děláš vlny, Honzí? :stuck_out_tongue:

Piastri taky nestíhal Norrisovi. Dostával náklaďáky a letos vidíš, že je v boji o titul.
A to si myslím, že je Russell lepší než Norris. Po Verstappenovi je z té 96-99 generace Russell 2 nejlepší.

2 Likes

No příští rok na to ještě mít Kimi nebude, můj názor, který si můžeš uložit. A samo kdo ví jak se to vyvine potom.

prve clanky o Vettelovom odchode do Ferrari sa zacali objavovat na konci maja. Riciardo vyhral svoju prvu GP v 2014 8. Juna. :clown_face:

3 Likes

A co to mění na těch faktech? Ti Max nedovezl moc radosti včera co?

Jenže Piastri je daleko větší talent, než Russell, což si snad už za ty roky pochopil

2 Likes

Já furt čekám na ten tvůj zázračný point, když si s tím vyrukoval

no ze neutekal pretoze v 2014 Ricciardo vyhral 3 krat a on ani raz. Jedine zeby teda mal stroj casu a bol si to dopredu zistit.

1 Like

A kde píšu, že utekl, protože Ricci vyhrál 3x a Vettel ani jedinkrát?

tvrdil si, ze usiel po nepodarenej sezone.

Ano, Vettel odešel po své nepodaření sezoně, nepsal jsem, že odešel, protože kolega vyhrál a on ne.
Ale jestli si myslíš, že prohrát s týmovým kolegou o 71b není nepodařená sezona tak klidně, jen tu zase nepřekrucuj to, co jsem tu psal.

neodisiel v dosledku nepodarenej sezony, ta bola skor dosledkom toho, ze odisiel. ale ano odisiel po nej. zmlvuvu vypovedal / neprdlzil / podpisal u ferrari este v jej prvej polovici.

1 Like

A na tom si byl kde, když se Alo rozhodl skončit s Ferrari někdy v létě.

Kimi je moemntalne rád že dôjde

A pritom to zväčša nie je jeho vina 1

Ale rozhodne nie väčší ako Kimi. ( A aj o Tom GR by som pochybovala)

Debata tu je o Tom ako sa razom dvihol Oscar.

no tých 8 bodov za šprint má veľkú hodnotu… :grinning:

som si v celku isty, ze o Alonsovom rozhodnuti skoncit vo Ferrari som sa v tomto vlakne s nikym nebavil.

1 Like

Já se tu taky nebavil o důvodu odchodu Vettela, ale reagoval jsem na to, kdo měl nepovedenou sezonu 2014.