tak po prve moja agnlictina je viac nez dobra.
po druhe. RD neriadi vsetko sam. prave naopak preteky riadi The clerk of the course a RD na to len dohliada. bavime sa samozrejme o rutinnych “kazdodennych” ukonoch. hadam si nemyslis, ze RD riadi kazdu jednu vlajku, kazdu jendu message co sa dotstane od informacneho systemu timom atd. este aj marsali pri trati toho robia viac, pretoze prave oni su ti, ktori prvi mavaju vlajkou a posielaju spravu do riadiltelstva a nie naopak.
toto som nikdy netvrdil. to tvrdis ty. konzultovat urcite moze, ale nemusi.
Bigno. toto je presne gro problemu. ano ma nadriadene slovo. ale stale je aj RD aj raditelstvo viazane pravidlami a ich kompetencie a “volnost” v rozhodovani je vymedzena pravidlami. RD si pravidla nemoze menit ako uzna za vhodne.
bingo #2. navyssii organ je FIA, za nim riaditel pretekov, a potom The clerk of the course. FIA postavi pravidla, ktore musi RD respektovat, a The clerk of the course musi respektovat aj pravidila od FIA a pokyny RD, ktore si za ziadnych okolnosti nesmu protirecit. a Masi musel ist, pretoze nerespektoval pravidla ktore mu daj jeho zmestanvatel - FIA.
takze ked sme na tom istom a suhlasis s tym, ze Masi porusil pravidla, tak nerozumiem preco ho tu mesiace obhajujes a robis z neho chudaka.
kde vidis hlboke zmeny?
cely cas sa riesia 3 problemy, ktore sice na seba nadvazuju, ale su to rozdielne veci:
- Indivudualne zlyhanie RD ( SPA a posledny pretek) - riesenie je jednoduche a jedine mozne - jeho nahrada
- Body za nic v SPA - zmenilo sa bodovanie pri skratenych tratiach
- “let them race” a dojazd pod Green Flag nebol formalne dodefinovany v pravidlach a boli len neformalne sluby a zelania. takze toto sa bude davat na papier aby sa tym mohli riadit v dalsej sezone. pokial viem to nie je este doriesene, ale som si na 100%, ze tam neuvidime pustanie len niektorych jazdcov o kolo ako to predviedol Masi.