To, o čom sa potichu šepkalo, je dnes realitou. Michael Masi po zbabranej Veľkej cene Abú Zabí končí ako riaditeľ pretekov Formuly 1. Na tomto poste ho nahradia Eduardo Freitas a Niels Wittich. Táto dvojica sa bude striedať na Masiho bývalom poste.
Takze f1 sa oficialne premenovala na formula mrdcedes🤮 a dvaja riaditelia pretekov je napad hodny genia, jeden rozhodne tak v jednej veci a druhy v tej istej veci inak lebo vsak uhol pohladu.
Timom by som uplne zakazala komunikovat s riaditelom pretekov. To, ze to nebude zverejnovane pocas pretekov neznamena, ze to nebudu stale skusat.
A presne toto robis ty! Deň čo deň zasieraš svojimi prispevkami a nielen na túto tému, ale všeobecne na celý Mercedes! Videl si tu mňa, aby som na niekoho kydal ako ty? Ako Chroustal, ako marcifanda? a ďalší… Vy ste tí, ktori zasierate hejtamy vždy keď sa len šepne na tému Mercedes, Hamilton, Wolf…
si trápny, ako vždy… to že nefandiš mercedesu je v pohode, nikto to od teba ani nechce, ale svojimi hejtami na Mercedes…si trápny… Ja im fandim, ale nenadavam tu na inych. A bolo by čo aj na tych červených, ale 10r. som už mal davno.
Ani by mi nenapadlo aby som sám od seba riešil tuto dávno vybavenú vec. Vy s tým začínate v kazdej diskusii a ja občas zareagujem keď vidím jasnú a lahko vyvratitelnú hlupost
Každopádne odo mňa už neuvidíš nič k tejto téme. Ja som spokojny že Verstappen zaslúžene vyhral titul, užívam si nové monoposty a teším sa na novú sezónu Uvidíme teda kto tu bude aj nadalej opakovať svoje dezilúzie.
Za mna osobne je to blamaz. To mi pripomina Juventus a jeho ovplyvnovanie rozhodcov.
Hlavne som zvedavy ake to bude mat nasledky do buducna. Podla mna velmi negativne, kedze kazdy dalsi nastupca bude mat strach robit rozhodnutia zo strachu z vypovede.
Chyba tam jednoznacne respekt ktory si podla mna Masi (aj ked velmi kontroverznym) rozhodnutim ziskal. Charlieho uz asi nikto nenahradi ale takymto pristupom ani nieje sanca. Merc zase ukazal svoju politicku silu ale tu si myslis, ze je to cez.