@Bretnix si rekl ze bude fandit jenom mistrum sveta, ale Lando jeste mistr neni 
Oscar prochází krizí, ale podle mě má osobnostní předpoklady ji zvládnout. Nicméně aktuální zvrat ho může ovlivnit v dlouhodobém směru, tuto zkušenost přiznal třeba i Webber. Tenista Goran Ivanisevic kdysi s odstupem prohlásil, že kdyby býval vyhrál své první wimbledonské finále (v pěti setech prohrál s Agassim), vyhrál by ten Wimbledon víckrát. To ztracené sebevědomí může v některých situacích kousnout. Landovi pomohly dva faktory: za a) dlouhá sezóna, b) vysoká podpora ze strany týmu. Plus Oscarovy chyby, ty crashe bez bodu, se zkušenějším soupeřem by Lando ten vývoj tak nezvrátil. Takže Lando si zaslouží uznání za to, že v pravý čas začal jezdit nekompromisně. Ale pomohly mu i okolnosti, na které jsem poukázal. Otázka tedy je, zda Oscar donutí tým, aby zohlednil více jeho potřeby, k čemuž jsem skeptický, zvláště získá-li Lando titul, a zda mu případně v budoucnu pomůže nějaký pokles Landovy výkonnosti. To může přijít, určitou křehkost v sobě Lando má, na straně druhé se může projevit efekt případného zisku titulu. Uvidíme.
Ale prosim ta neriesim blbiny. Vieme obaja ako to je.