Markovi je ľúto, že Red Bull nezískal Norrisa: Veľmi dobre by k nám zapadol | Magazín F1 - F1online.sk

Ešte to len začína. Mám pár dní čas. Ale v rámci možností samozrejme prihodím. Landa samého pár kúskov mám. Ale so Sebom by to bol pekný úlovok. Dám vedieť :smiley:

1 Like

2 Likes

Břeťko, celý rok tu Landa ponižuješ a zesměšňuješ… Teď mu lezeš do zadku.
To se mi fakt jen zdá.

4 Likes

To se ti nezdá, to je smutná realita. Ale tak víš co, internet snese všechno.

2 Likes

Mysli si ze kdyz bude na oko zboznovat Norrise, ze letos nakonec jeste ziska titul Emil vis, @Bretnix si takhle rad hraje sam se sebou.

To je úplně úžasný, jak se tu Jos s @landofan během sezóny vraždili, když Jos tu jel hate na Norrise, ale teď si tu vzájemně lezou do prdele, Blbentix to samé. Holt blbost a pokrytectví některých existencí neznamená mezí

2 Likes

@landofan zevraj si lezieme do prdele, vies o tom nieco viac, ci Honziho uz uplne preplo z toho pika? :thinking:

Pokial viem, tak sme spolu ani nediskutovali poslednu dobu. :smiley:

Btw @HellHogr lezenie do prdele je skor tvoja praktika ty bukva pedofilna. :face_vomiting:

EDIT: Uz chapem. Landofan, ty si mi dal like na komentar. Ten pedofil nielenze rozklikava kazdy jeden moj koment, ktory ma skryty kvoli ignoru, ale este rozklikava na kazdom komente aj kto mi dal like. Pekne chory pripad. :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Mě to u něj nepřekvapuje :slightly_smiling_face:

2 Likes

Podpis musíš osobně dostat, ne si ho koupit…

2 Likes

Dva mam aj origo z pretekov neboj. Ale pár zaujimavých vecí mám aj kupených.
Máš tiež osobne podpísaného Nanda?

O to víc mi nedává smysl si kupovat další podpis. :smiley: Nemám Nanda, bohužel.

Robím si takú menšiu zbierku.
Snáď sa ti ešte nejaký podarí osobne :slightly_smiling_face:

Dostat podpis, i když jsi osobně na zavodech F1, je velmi těžké, takže nevím. Ale znám jednu holku, která má bráchu, co jezdí motokáry a několikrát byl v paddocku, mohl bych jim vlezt do ■■■■■■■■ a třeba by se poštěstilo. :thinking:

…a nebo koupit VIP vstupenky. xdd

Mám podpis Nanda z Maďarska 2014, když jsem byl na track walk ve čtvrtek, mám i podpis Kimiho.
Jinak když napíšeš dopis do McL, Ferrari, Mercedesu nebo AM, že fandíš jejich jezdcům, tak ti pošlou balíček a podepsanýma fotkama jezdců a nějaké věci k tomu (od Ferrari mám fotky, vlajku a pozvánku na Ferrari days do Itálie, od McL klíčenku, potvanku do Wokingu a podepsaný fotky jezdců)

1 Like

Tak to je nice.

ta už je prošlá, ne? :smiley:

1 Like

Tak ja mam dve origo z pitwalk. Kámošov syn rotuje s partiou ktorá stavia veci okolo F1 aj Moto Gp. Ale tiež povedal že dostať sa k jazdcom je temer nemožné resp. dosť obtiažne.

2 Likes

No já tam byl 2012 :smile:

2 Likes

Já jsem v tomhle opatrnej Bretnixi. Před koncem sezony 24, byl Lando na odpis a byl jsem jeden z mala zde, kdo ho branil. V polovine roku 25 jsem ho uz nebránil ani ja, a snad je ti nejvěrnější a i ti byli vlažní.

Teď je najednou ze supehero Oscara div že ne amatér. Kdepak na to ja nevěřím. Az bude mít za sebou aspoň dvě nepovedené sezóny (jako Lewis), pak ho teprve odepíšu.

Oscar je lepsi nez Emil.

Kritika je jedna věc, uznání při zlepšení nevylučuje. Norris se zlepšil. Co na tom nechápeš, kromě emocionální lability některých piastri wannabe fans?

Pod tlakem buď anebo aktuálně sbírá výhry. Nefandím mu, titul bych si představoval podle sympatií Verstappen, pak Piastri, teprve pak Norris, ale sympatie nemohou zakrýt, že Norris konečně působí jako šampion. U Piastriho je dílčí “nepřízeň” týmu jedna věc, ale chyby, které teď dělá, jdou hlavně na jeho konto. Břídila z něj nikdo nedělá, ale ten tah na branku ztratil. BTW myslím, že Villeneuvův komentář na toto téma měl něco do sebe.

Ale pokud si myslíš, že je lepší vystupovat jako Norrisův hater (viz Hogar) než uznat jeho zlepšení…

Vždycky jsem tvrdil, že sportovce dělá i schopnost dostat se z kaše (krize). Norris se z ní dostal.

PS: @Evap bude mít radost, kdo by jí to nepřál?

1 Like