Markovi je ľúto, že Red Bull nezískal Norrisa: Veľmi dobre by k nám zapadol | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull už od odchodu Daniela Ricciarda hľadá vhodného jazdca do svojho tímu, s ktorým by mohol byť spokojný. Juniori z akadémie sklamali, nuž a napokon aj pokus siahnuť mimo rodiny červených býkov, keď sa kolegom Maxa Verstappena stal Sergio Pérez. Za istých okolností sa však tomu všetkému dalo predísť. Helmut Marko prezradil, že Red Bull bol blízko podpísaniu zmluvy s Landom Norrisom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220262/markovi-je-luto-ze-red-bull-neziskal-norrisa-velmi-dobre-by-k-nam-zapadol

Lando by tam dobře zapadl, kdyby tam nebyl Max - dostávat podporu týmu na úkor druhého jezdce a občas mít kecy, který jsou mimo mísu

2 Likes

…a kdyby měl ty správné rodiče.

2 Likes

Norrise v Red Bullu chteli dostat pod kontrolu, postupne pripravit o sebeduveru, nakonec odkopnout, Ricciardo, Perez atd.

co si z neho robite srandu. napriek nepriazni osudu to dal az na majstra sveta.

3 Likes

Ten Lando ale má z pjdele kliku.
Místo toho, aby byl v RB pomlouvanou onucí, dnes bojuje v Mcl o svůj první titul.

S tím bych asi ještě počkal.

1 Like

V tomto clanku bolo moc vela hacikov a mennych premennych na to, aby to zeleni frustrati vydrzali a nereagovali. :grin:

Verstappen, Vettel, Marko a este dokonca aj Norris, to je privelka naloz na Honziho a brainlessa. :joy:

1 Like

Red Bullu zbyl jen Tsunoda, ten ale bez Hondy skonci, je tam jen proto ze tam nikdo nechce jit. Je dost mozny ze rok 2026 odjede Red Bull s jednim vozem.

Taky by mě zajímal souboj Landa a Maxe. Určitě dokážou oba vytáhnout z auta hodně výkonu. :+1:

Landovi bude titul slušet a bude to zasloužená odměna. Myslím, že tím jeho kritika ze strany odborné i neodborné veřejnosti bude minulostí.

Letos Lando, příští rok Oscar no a následující rok Max v Mercedesu. To se nedá nic dělat. :grin:

Pokud Lando po titulu nepojme celý následující rok jako rok oslav (viz Kimi), potom za a) má šanci vyvézt se na psychické vlně, za b) jeho postavení v týmu bude ještě silnější. Oscar naopak bude hledat sám sebe. (Samozřejmě vše za předpokladu, že McLaren bude kompetitivní i v příští sezóně). S prognózou Oscarova titulu bych proto byl velmi opatrný. Budu rád, pokud se nezačne máchat v poklesu vlastního sebevědomí, ale jeho akcie procházejí prudkým propadem.

@tiMur @Bretnix Hele, titul zatím není, tak to nezakřikněte. Předčasné závěry přinášejí smůlu. A Lando hezky zalít uši voskem, hlavu dolů a šlapat brázdu :slight_smile: .

4 Likes

Neboj se. Není, ale bude. :wink:

2 Likes

Nech ťa hviezdy sprevádzajú :smiley::smiley::+1:

1 Like

Pokud teď dojede před Oscarem a nejlíp i Maxem, tak začnu věřit. Jinak je to pro mě ještě brzy. Ale dokázal se odepisovaný zvednout, už to mi dělá radost.

1 Like

Netešiť sa príliš nesmútiť príliš. Proste ísť s pokorou od preteku k preteku.

1 Like

Pravdu máš, ale kdo na to má mít nervy :smile: !

1 Like

Můj názor, nezávislý na fanouškovských preferencích (jak známo, fandím Maxovi), je takový, že si to pohlídá. V posledních dvou závodech jel se suverenitou, která se očekává od mistra světa. Dokonce si vypracoval náskok, který je pro něj velmi hratelný. Vůz je silný, takže realisticky to Lando doveze. Musel by mít hodně velkou smůlu, aby se tak nestalo. Pokud do toho nepromluví technika, crash, tyto faktory, pak je to ten realistický scénář. Max je už moc daleko a Oscar fakticky taky, navíc Oscar je bez formy, bez sebedůvěry, nemastný neslaný. V zásadě Landovi “stačí” využívat sílu vozu + neudělat nějakou fatální hrubku. Zkušenosti už na to má a ten nepříznivý vývoj zlomil v pravé chvíli. V první polovině sezóny poskytoval důvody pro kritiku, teď je poskytuje hlavně pro chválu. Navíc vždy bezchybný nebyl letos ani Max, tak co.

1 Like

Mne hovor :grinning:. Ale už len chvíľku vydržať. Teraz to už zbehne raz dva.
Mimochodom pekná šiltovka je v dražbe.

1 Like

No a koupíš? 151515