To ani já, proto mám ten krám za 5000, nebo jak to tady někdo nazval .
Hlavně, aby v RBPT věděli, co dělá ojnice.
Takže Turka?
Nebo kávu… takovej ten prach Nescafé…
Kafaři by mě asi umlátili, že to nazývám kávou.
To ji dovolím až za dalších 14 let
Počkej, jsí říkal ze školy ne? To snad ve 4 letech nechodí do školy.
Tam máš chybu před 1
No když je házíš ze skály, tak by cokoli dražšího byly doslova vyhozený prachy .
Šetři Puffíku, šetři .
Já ti to nakonec samozřejmě stejně odpustím, ale chvilku tě potrápím
Já už dnes moc věcí neobjednávám, tak ztrácím přehled co kdy a jak sviští nejen éterem.
Už mám všeho nadbytek a tak moc netoužím po novinkách jako mladší generace.
S novinkami naopak přichází problémy a dost mě vytáčí, když mi klekne telka po roce a půl a místo opravy mi přijde tenhle návrh na řešení.
Prosím, abyste tímto způsobem postupovali pro vyřešení chyby, kterou jste nám nahlásili – prostup je up-date přes USB jednotku.
Celý soubor můžete převzít na Váš počítač přes tento odkaz:
Tento odkaz zkopírujete s koncovkou .bin na prázdnou, formátovanou USB jednotku (max. 4 GB a formátování se systémem FAT-32).
Postup krok za krokem:
Odpojte všechna připojená koncová zařízení (sluchátka, připojené reproduktory, přehrávače apod.9
Vypojte kabel na přívod elektřiny a zapojte USB zařízení se staženými daty do jedné zástrčky pro USB 2.0. Je možné, že mate i zástrčku USB 3.0 (s modrým umělohmotnou páčkou) – toto nemůže být použito k up-date.
Abyste začali přenos up-date, přitiskněte a přidržte červené tlačítko na dálkovém ovladači, znovu zapněte přívodní kabel do zásuvky a počkejte než se zobrazí zpráva „Up-date softweru“.
Up-date může trvat až 15 minut!
Pokud up-date automaticky nezačne, vyndejte znovu USB zařízení a změňte soubor na USB s názvem usb_MICALIDVB6886_U4.bin na MstarUpgrade.bin.
Po dokončení up-date televizor vypněte a zapněte a můžete vypojit USB zařízení.
Nakonec se televizor musí restartovat přes MENU a vrátit na tovární nastavení. NASTAVENÍ/PODPORA/VRÁCENÍ NA TOVÁRNÍ NASTAVENÍ. Musíte si být vědomi, že během této operace se ztratí všechna dosavadní nastavení.
Filip Murić
Call center agent
T 800 105 505
E servis@gorenje.cz
W gorenje.cz
Samozřejmě jsem odepsal patřičným způsobem.
Nemusím to přeci psát znova
Já vlastně taky nevím proč to piju…at je to prach nebo z těch domácích/firemních automatů. Jediná, co mi realně chutná je z kavárny, vlastně i z McCafé třeba.
Takovej jednoduchej a krásnej návod.
Já ne, já to spočítal, to se myslím chtělo.
Končím dnešní vysílání, musím spát, čeká mě perný měsíc.
Těžký život, buďte rádi za to , co máte.
Jedeš zkontrolovat zlaté doly ?
Už chápu proč máš rád ty ajťáky.
Chápu že to chtěl s tebou řešit mailem a ne po telefonu
Míít po ruce toho ajťáka a lopatu, tak by jsme reklamaci vyřešili rychleji, než je výroba nové televize.
Nic takového, normální běžná nudná rutina. Ale je jí hodně, nic co by jsi neznala.