Marko už neráta s konštruktérskym titulom. V Baku lamentoval nad Verstappenovým autom | Magazín F1 - F1online.sk

To ani já, proto mám ten krám za 5000, nebo jak to tady někdo nazval :slightly_smiling_face:.

Hlavně, aby v RBPT věděli, co dělá ojnice. :stuck_out_tongue:

1 Like

Takže Turka? :smiley:

1 Like

Nebo kávu… takovej ten prach Nescafé…
Kafaři by mě asi umlátili, že to nazývám kávou. :smiley:

To ji dovolím až za dalších 14 let :smile:

2 Likes

Počkej, jsí říkal ze školy ne? To snad ve 4 letech nechodí do školy. :stuck_out_tongue:

Tam máš chybu před 1 :grinning:

No když je házíš ze skály, tak by cokoli dražšího byly doslova vyhozený prachy :smile: .

1 Like

Šetři Puffíku, šetři :wink:.

Já ti to nakonec samozřejmě stejně odpustím, ale chvilku tě potrápím :love_you_gesture:

Já už dnes moc věcí neobjednávám, tak ztrácím přehled co kdy a jak sviští nejen éterem.
Už mám všeho nadbytek a tak moc netoužím po novinkách jako mladší generace.
S novinkami naopak přichází problémy a dost mě vytáčí, když mi klekne telka po roce a půl a místo opravy mi přijde tenhle návrh na řešení.

Prosím, abyste tímto způsobem postupovali pro vyřešení chyby, kterou jste nám nahlásili – prostup je up-date přes USB jednotku.

Celý soubor můžete převzít na Váš počítač přes tento odkaz:

Tento odkaz zkopírujete s koncovkou .bin na prázdnou, formátovanou USB jednotku (max. 4 GB a formátování se systémem FAT-32).

Postup krok za krokem:

Odpojte všechna připojená koncová zařízení (sluchátka, připojené reproduktory, přehrávače apod.9

Vypojte kabel na přívod elektřiny a zapojte USB zařízení se staženými daty do jedné zástrčky pro USB 2.0. Je možné, že mate i zástrčku USB 3.0 (s modrým umělohmotnou páčkou) – toto nemůže být použito k up-date.

Abyste začali přenos up-date, přitiskněte a přidržte červené tlačítko na dálkovém ovladači, znovu zapněte přívodní kabel do zásuvky a počkejte než se zobrazí zpráva „Up-date softweru“.

Up-date může trvat až 15 minut!

Pokud up-date automaticky nezačne, vyndejte znovu USB zařízení a změňte soubor na USB s názvem usb_MICALIDVB6886_U4.bin na MstarUpgrade.bin.

Po dokončení up-date televizor vypněte a zapněte a můžete vypojit USB zařízení.

Nakonec se televizor musí restartovat přes MENU a vrátit na tovární nastavení. NASTAVENÍ/PODPORA/VRÁCENÍ NA TOVÁRNÍ NASTAVENÍ. Musíte si být vědomi, že během této operace se ztratí všechna dosavadní nastavení.

Filip Murić

Call center agent
T 800 105 505
E servis@gorenje.cz
W gorenje.cz

Samozřejmě jsem odepsal patřičným způsobem.

1 Like

Nemusím to přeci psát znova :smiley:

2 Likes

Já vlastně taky nevím proč to piju…at je to prach nebo z těch domácích/firemních automatů. Jediná, co mi realně chutná je z kavárny, vlastně i z McCafé třeba. :thinking: :grin:

1 Like

Takovej jednoduchej a krásnej návod. :smiley:

4 Likes

Já ne, já to spočítal, to se myslím chtělo.

3 Likes

Končím dnešní vysílání, musím spát, čeká mě perný měsíc.
Těžký život, buďte rádi za to , co máte.
:slightly_smiling_face:

1 Like

Jedeš zkontrolovat zlaté doly :smile: ?

1 Like

Už chápu proč máš rád ty ajťáky. :sweat_smile:

3 Likes

Chápu že to chtěl s tebou řešit mailem a ne po telefonu :smile:

3 Likes

Míít po ruce toho ajťáka a lopatu, tak by jsme reklamaci vyřešili rychleji, než je výroba nové televize. :grin:

Nic takového, normální běžná nudná rutina. Ale je jí hodně, nic co by jsi neznala.

1 Like