Marko už neráta s konštruktérskym titulom. V Baku lamentoval nad Verstappenovým autom | Magazín F1 - F1online.sk

odo mna to nema byt urazka, ale nedavno sa tu jeden z vas na to stazoval, ak si spravne pamatam.

Jsi těžký soupeř :grinning:

radim ti ich odblokovat.

Dceru jsem poslal ze školy ať mi vyzvedne věc v AlzaWallu, a přinesla mi k mému nákupu i 1kg kávy co tam někdo nechal :man_shrugging: Byl jsem líný to tam jít vrátit. nevýhoda je že kávu nepiji a nikdy nepil :smile:

2 Likes

Slíbil že mě bude vždy číst a uznávat, takže tak :sunglasses:

1 Like

@Triper mimochodom, to co drzi Max mi pride mensie a trochu ineho tvaru ako ojnica, ktoru drzi Jos. Takze kluc.

to si nepamatam :smiley: :+1:

Za dva roky tady nenapsali nic, co bych si nepřečetl někde jinde a mnohem stravitelnější formou.
Nulová přidaná hodnota a nuda .

1 Like

jaj, to si pamatam. Ale ty si napisal vysledok, nenapisal si vypocet. Takze to chapem.

Nehledá dcera přítele? Že bysme byli opravdová rodina?

Dobrá, asi můžeš mít pravdu, alespoň se udělala osvěta, že existuje ojnice, patří do motoru a jak vypadá.
Příště vysvětlím co tam dělá a proč :grinning:.

1 Like

nas to ucili v deviatom rocniku na zakladnej…

Si slíbil to samé co Sheldon, že nikdy nebudeš brát drogy? :smiley:
Já měl dneska jednu.

1 Like

No Situs věkovej gap 30 let nepovolí :grinning:

No, ale ty jsi chytrej…
:grinning:

Já si včera dělal po dlouhé době. Udělal jsem si ji tak šíleně hnusnou, že jsem ji vylil. :smiley:

Teda jestli myslíš mě, tak doufám, že máš opravdu svatou trpělivost! Zatím jsem nepochopila ani telefon :smile: .

1 Like

Je mi 21… Teda doufám, že jeho dceři není 51… :smiley: